Op zoek naar studio kopen gent?

studio kopen gent
Te koop studio in Gent Trovit.
Omschrijving: Deze instapklare studio is rustig gelegen en vlak bij het centrum van Gent. De studio is gelegen op de eerste verdieping en. Rapporteren Bekijk huis. century21.be 30 dagen geleden. Appartement te koop in GENT Studio Instapklaar. 9000, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen.
Studio te koop Koopjeskrant.be.
40 m, EPC 122 kWh/m 2 Bekijk dit pand op Zimmo. 40 m, EPC 157 kWh/m 2 Bekijk dit pand op Zimmo. 40 m, EPC 91 kWh/m 2 Bekijk dit pand op Zimmo. 190.000 Gent, studio, rijwoning. appartement, rijwoning, bew.
Error Title.
Als starter studio kopen te Gent Spaargids.be forum.
vraag vóór aankoop de laatste vergaderverslagen op van de VME van het gebouw vereniging mede-eigenaars om een zicht te krijgen op de gang van zaken ih gebouw. Berichten: 736 Lid geworden op: 06 Feb 2015 Contact.: Re: Als starter studio kopen te Gent.
Studio gent Immo 2dehands.be.
Deze lichtrijke studio 2e verdiep is gelegen op slechts 350m van het station Gent-Sint-Pieters en geniet tevens ook van een vlotte verbindin. 19 juni 2018 1120: Gent. gent studio te huur. Gent volledig vernieuwde studio, centrale verwarming met condensatieketel, dubbel glas, ingerichte keuken, douchecel, afz.
Studentenkot kopen niet zonder risico Oximo.
In Gent en Brussel zijn contracten van twaalf maanden de gangbare praktijk. Als u twee telgen hebt die allebei vijf jaar op kot willen gaan en als u uitgaat van een gemiddelde huurprijs van 344 euro per maand, dan komt u aan een uitgave van minstens 344 x 2 x 12 maanden x 5 jaar 41.280 euro. In dat bedrag zijn de jaarlijkse indexeringen van de huurprijs en de maandelijkse kosten voor elektriciteit, water enzovoort niet eens ingecalculeerd. Misschien dan toch maar een studentenkamer kopen? Dan hoeft u geen huur te betalen.

Contacteer ons