Zoeken naar loft antwerpen

loft antwerpen
Appartement The Loft O België Antwerpen Booking.com.
The Loft O. Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in sfeer, oude binnenstad en restaurants Controleer locatie Sint Michielskaai 41, Antwerpen Centrum, 2000 Antwerpen, België Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in sfeer, oude binnenstad en restaurants Controleer locatie Uitstekende locatie toon op kaart.
Wellness Antwerpen Zen-loft.
Private wellness loft. Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk info@zenloft.be tel: 32 472 722 230. Wij heten u van harte welkom bij ons gloednieuw gerenoveerde Privé wellness loft, Zenloft te Wilrijk. Dit bestaande bedrijf is overgenomen en heeft een moderne update gekregen die volledig instemt met de ontspannende zen sfeer.
Loft M ArchitectenWoning. The Craft Logo.
Penthouse loft in een voormalige opslagplaats. Gelegen aan Viaduct Dam naast de ateliers van Fashion Club 70 en vlakbij Park Spoor Noord met snelle toegang tot de stad en de noordrand van Antwerpen. Inrichting door B-architecten. Ingenieuze indeling met maniakaal oog voor zowel esthetiek als functionaliteit.
Riante volledig gerenoveerde loft in hartje Antwerpen MOVAST.
Riante volledig gerenoveerde loft in hartje Antwerpen. Riante volledig gerenoveerde loft in hartje Antwerpen. 1.495 / per maand. Adres: 2000 Antwerpen. Locatie: Antwerpen Centrum. Informatie over het pand. Type: Appartement Loft. Oppervlakte: 160 m2. Terras/Tuin: Ja 15m. EPC aantal kWh/m2 jaar: 147.
Naomi uit Antwerpen renoveert loft van loon tot loon. Maar het resultaat is fenomenaal Verbouwen of renoveren Livios.
bookmark_border Bewaar artikel. Naomi Schouwaerts zette haar sociaal leven een jaar lang on hold voor de renovatie van haar loft in Antwerpen. Ze had ook weinig keus: want met een budget van 23.000 euro moet je wel zelf aan de slag.
loft te koop te Antwerpen 8228 AC/AEW.
ref: 8228 AC/AEW. Vekestraat 13 2000 Antwerpen. Beschikbaar: af te spreken met eigenaar. Voor de nieuwste vastgoedprimeurs surf naar www.immoscoop.be! In het oude centrum, op slechts 5 minuten wandelen van de jachthaven maar ook slechts 10 minuten wandelen van de Grote Markt en de bekende shopping-buurten, gelegen unieke loft pur sang ca.
Loft B POLO Architects.
Herbestemming van een voormalige ziekenhuiszaal tot loft. Het Militair Hospitaal in Antwerpen kreeg een nieuwe bestemming als besloten woonomgeving in een collectieve parktuin. De loft bevindt zich op de eerste verdieping van een van de zeven ziekenhuispaviljoenen. De ruime ziekenzaal met hoge, stalen dakstructuur en ritmische, verticale ramen baadt in een zee van licht.
Wellimmo Antwerpen, Loft Sublieme loft in trendy Kloosterstraat.
32 3 234 30 04. Sublieme loft in trendy Kloosterstraat. Kloosterstraat 79, 2000 Antwerpen. Bekijk op kaart. 146m 2 woonopp. 196m 2 grondopp. EPC: 106 kWh/m 2. VERKOCHT Voor meer info of een vrijblijvende schatting, bel Kurt 0472/92.08.27. Subliem volledig gerenoveerd appartement loft bew.
Kinepolis Antwerpen.
Daarnaast beschikt de zaal ook over één projectiescherm en een eigen kitchenette. Splinternieuwe eventlocatie: Loft. Sinds september 2017 beschikt Kinepolis Antwerpen over een exclusieve nieuwe eventlocatie: de Loft. Zij is 350 m groot en heeft een capaciteit van 400 personen.

Contacteer ons