Resultaten voor immo antwerpen te koop

immo antwerpen te koop
Vastgoed Te Koop Sinjoor Makelaars.
Half open bebouwing te Boortmeerbeek. Nieuw te bouwen half open design villa woningen in landelijke omgeving. Rijmenamsebaan 20, 3190 Boortmeerbeek. Appartement te Antwerpen. Instapklaar appartement met 1 SLK. Provinciestraat 56/6, 2018 Antwerpen. Appartement te Antwerpen. Instapklaar appartement met 2 SLK.
Te Koop.
Hou me op de hoogte van nieuwe aanbiedingen Kaart. Sorteer op: Prijs Gemeente. Gunstig gelegen Projectgrond / Magazijn. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Ruim appartement dicht bij het Centrum Antwerpen Kiel. Te renoveren stadswoning met tuin Klein beschrijf nog mogelijk.
347 huizen te koop Antwerpen nu op Immovlan.
Te renoveren eensgezinswoning op een absolute toplocatie op het Antwerpse zuid in de nabije omgeving van Nationalestraat, Vlaamse en Waalse Kaai. Het pand is momenteel ingedeeld in vier studio's. Huis te koop. Droom je van je eigen plekje op een toplocatie in Antwerpen mét alle moderne comfort en luxe, dan is dit huisje zeker een voltreffer. De woning is gelegen in een rustige straat in de gezellige wijk Si. Huis gemengd gebruik te koop. Karaktervolle en polyvalente herenwoning gelegen in Antwerpen centrum met diverse mogelijkheden. Tal van karaktervolle en authentieke elementen zoals hoge plafonds, houten en marmeren vloeren, schouwe. Herenhuis te koop. Gelegen op een centrale laan, burgerhuis in neorococostijl naar een ontwerp door architect Florent Verbraeken uit 1911 met een bewoonbare oppervlakte van 405 m en een terras van 50 m. Herenhuis te koop. Vlakbij de Scheldekaaien en het oud historisch centrum, elegante gerenoveerde en gerestaureerde statige meesterwoning uit de 19de eeuw. Het voormalige theaterhuis de zwarte" komedie biedt 650m bew. Huis te koop. De grondplannen en EPC's' zijn terug te vinden bij de downloads. Het betreft hier een volledig gerenoveerde en naar waarde gerestaureerde ism DMT architecten, statige meesterwoning uit de 19de eeuw c.
Te Koop ImmoHuis.
te koop: 55.000. IN OPTIE Magazijn gelegen in het industriepark van Wommelgem. te koop: 3.150.000. 1-slaapkamer appartement in groene omgeving! te koop: 175.000. Prachtige stadsvilla op t Eilandje. te koop: 795.000. Nassaustraat 8, 2000 Antwerpen gsm 32 470 35 34 35 info@immohuis.be.
Home Groep Pauwels Engels Immobiliën.
Groep Pauwels Engels / Immo Matrix zijn vastgoedmakelaars met passie in de ruime regio van de provincie Antwerpen. Met kantoren in Brasschaat en Hove is dit vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van bestaande woningen en bouwgronden. Ben je op zoek naar een woning, villa, appartement of loft te koop of te huur dan is Pauwels Engels / Immo Matrix een goede keuze.
Vastgoed te koop regio Antwerpen Gratis schatting Hans Immo.
Hans Immo stelt het sociale aspect centraal. Onze doelstelling is steeds vrije samenwerking op maat waar alle partijen zich goed bij voelen. Wij maken graag tijd voor een kennismaking met ons aanbod en een vrijblijvende toelichting over onze manier van werken. 19/03/2020 update corona-maatregelen. Wat verandert er tijdens de soft-lockdown? 16/03/2020 Wat ten tijde van corona? Hoe verloopt onze dienstverlening ten tijde van strenge coronamaatregelen? Telefoon 32 3 290 30 30 Schatting Vraag uw schatting. 32 3 290 30 30. Antwerpen Britselei 42, 2000 Antwerpen.
Home Nadlan Immo Group.
Gelegen in een rustige straat naast het Stadspark en. Centraal gelegen opbrengsteigendom/handelspand te koop in het Empire Shopping Center, hartje va. Op te frissen huis met 3 verdiepingen feitelijk opgesplitst in 2 woonentiteiten. De gezellige instapklaar appartement in centrum Antwerpen bevindt zich vlakbij de alom bekende. Opgefriste appartement met 2 slaapkamers op 5de verdieping in verzorgde gebouw. NIEUWE PRIJS Totaal te renoveren 3 slaapkamer appartement op 3de verdieping naast het verni. Young and old school. Nadlan Immo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat enerzijds in een frisse en moderne aanpak gelooft, en anderzijds de oude waarden van het vak respecteert.
t Waterhuys Vastgoed Vastgoedkantoor in Schilde Immo.
Ranst / Oelegem. gratis schatting blijf op de hoogte. In de kijker. te koop Schilde grens Halle Zoersel. te huur Malle. te koop Schoten. te koop Schilde. te koop Antwerpen Merksem. te koop Zoersel. te koop Schilde. te koop Wommelgem.
Te koop / Te huur AG VESPA.
We verkopen een projectgrond met een totale perceeloppervlakte van 188 m op de hoek van de Bredabaan en het Gijselsstraatje in Merksem. Uitbater gezocht voor cafetaria aan zwembad De Schinde. Jaarlijkse minimumvergoeding 12.000. We zoeken een concessiehouder voor de cafetaria aan zwembad De Schinde in Ekeren. Kandidaten kunnen een bod met projectvoorstel indienen tot vrijdag 9 oktober 2020. Paardenweide in Berendrecht. Jaarlijkse vergoeding 1.440. We verhuren een paardenweide in Berendrecht. De weide maakt deel uit van het perceel gelegen op de hoek van Monnikenhofstraat en Hoefbladstraat. Erfpachter gezocht voor ruim handelspand in theaterbuurt. Jaarlijkse minimumcanon 83.000. Voor het Sint-Jorispand zoeken we een erfpachter die het gebouw een deels publiek toegankelijke bestemming biedt en renoveert. Moderne studentenkoten in het hart van de studentenbuurt. Maandelijkse huurprijs 475. Kleine Kauwenberg 7. We verhuren moderne studentenkamers in het kloppend hart van de Antwerpse studentenbuurt voor het academiejaar 2020-2021. Moderne studentenkoten in het hart van de studentenbuurt. Maandelijkse huurprijs 425. Kleine Kauwenberg 21. We verhuren moderne studentenkamers in het kloppend hart van de Antwerpse studentenbuurt voor het academiejaar 2020-2021. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten in Antwerpen.

Contacteer ons