Op zoek naar immo antwerpen te koop?

immo antwerpen te koop
Vastgoed Te Koop Sinjoor Makelaars.
Gernoveerd en licht appartement op boogscheut van het Theaterplein en hippe zuid. 2 slaapkamers en balkon. Lange Leemstraat 40/3, 2018 Antwerpen. Villa te s-gravenwezel. Te renoveren villa met rieten dak. Boterlaarbaan 22, 2970 s-gravenwezel. Appartement te Antwerpen. Dakappartement met 1 SLK en terras. Provinciestraat 255/V3, 2018 Antwerpen.
Te Koop.
Hou me op de hoogte van nieuwe aanbiedingen Kaart. Sorteer op: Prijs Gemeente. Gunstig gelegen Projectgrond / Magazijn. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Ruim appartement dicht bij het Centrum Antwerpen Kiel. Te renoveren stadswoning met tuin Klein beschrijf nog mogelijk.
330 huizen te koop in Antwerpen nu op Immovlan.
Huis te koop. Voor wie graag in de bruisende stad wil wonen maar toch in alle rust wilt thuiskomen: deze karaktervolle woning is een ware parel, gelegen in het kloppend hart van Antwerpen. U betreedt de woning vanu. Huis te koop.
Te Koop ImmoHuis.
te koop: 55.000. IN OPTIE Magazijn gelegen in het industriepark van Wommelgem. te koop: 3.150.000. 1-slaapkamer appartement in groene omgeving! te koop: 175.000. Prachtige stadsvilla op t Eilandje. te koop: 795.000. Nassaustraat 8, 2000 Antwerpen gsm 32 470 35 34 35 info@immohuis.be.
Home Groep Pauwels Engels Immobiliƫn.
Groep Pauwels Engels / Immo Matrix zijn vastgoedmakelaars met passie in de ruime regio van de provincie Antwerpen. Met kantoren in Brasschaat en Hove is dit vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van bestaande woningen en bouwgronden. Ben je op zoek naar een woning, villa, appartement of loft te koop of te huur dan is Pauwels Engels / Immo Matrix een goede keuze.
Vastgoed te koop regio Antwerpen Gratis schatting Hans Immo.
Wij helpen u graag verder met een gratis en volledig vrijblijvende schatting. Vraag uw gratis schatting aan. U wilt Verkopen? Bij de verkoop komen er heel wat zaken kijken, waardoor u wel eens het overzicht dreigt te verliezen. Wij begeleiden u met veel plezier en jarenlange vakkennis gedurende heel het proces. U wilt Verhuren? Een verdienstelijke investering, maar hierbij komen heel wat zaken kijken. Wij begeleiden u met veel plezier en jarenlange vakkennis gedurende heel het proces bij de zoektocht naar de meest geschikte huurders. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. 3 generaties immobiliƫn Hans Immo. De makelaars van Hans Immo kennen als geen ander reeds 3 generaties lang de vastgoedwereld in en rond de stad Antwerpen.
Home Nadlan Immo Group.
Gelegen in een rustige straat naast het Stadspark en. Centraal gelegen opbrengsteigendom/handelspand te koop in het Empire Shopping Center, hartje va. Op te frissen huis met 3 verdiepingen feitelijk opgesplitst in 2 woonentiteiten. De gezellige instapklaar appartement in centrum Antwerpen bevindt zich vlakbij de alom bekende. Opgefriste appartement met 2 slaapkamers op 5de verdieping in verzorgde gebouw. NIEUWE PRIJS Totaal te renoveren 3 slaapkamer appartement op 3de verdieping naast het verni. Young and old school. Nadlan Immo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat enerzijds in een frisse en moderne aanpak gelooft, en anderzijds de oude waarden van het vak respecteert.
t Waterhuys Vastgoed Vastgoedkantoor in Schilde Immo.
Ranst / Oelegem. gratis schatting blijf op de hoogte. In de kijker. te koop Schilde grens Halle Zoersel. te huur Malle. te koop Schoten. te koop Schilde. te koop Antwerpen Merksem. te koop Zoersel. te koop Schilde. te koop Wommelgem.
Te koop / Te huur AG VESPA.
Minimumbod vanaf 120.000. Instapklaar duplexappartement in centrum Antwerpen. Maandelijkse huurprijs 840. Veelzijdige halfopen gezinswoning. Vaste prijs 277.000. Duplexappartementen met gemeenschappelijk dakterras. Vaste prijs 268.000 euro. Ruime studentenkamer in het hart van de studentenbuurt. Maandelijkse huurprijs 475. Ligplaatsen voor woonboten op het Eilandje te huur. We bieden 22 ligplaatsen aan via een concessieovereenkomst voor 9 jaar aan woonbootbewoners van het type Pleziervaart, Kempenaar en Spits. De ligplaatsen zijn gelegen aan het Houdok-Zuidkaai op het Eilandje. Projectgrond A4 Cadixwijk.

Contacteer ons