Resultaten voor huis te koop brasschaat

huis te koop brasschaat
huis te koop Brasschaat, Veldstraat 57 www.immop.be.
Opbrengsteigendommen te koop. Klanten aanbrengen loont. Brasschaat, Veldstraat 57. Volledig gerenoveerde woning vlakbij centrum Brasschaat. Vaste prijs 286.400. 165 m grondopp. 185 m bewoonbare opp. Voor verder info of afspraak bel 0475 755420. Deze rijwoning is helemaal gerenoveerd en instapklaar.
GAMMA België Doe het zelf samen met GAMMA.
Welkom bij jouw online doe-het-zelf winkel, de beste plek om iedere klus te starten! Schilderen, behangen, klussen, tuinieren, isoleren, gipsplaten plaatsen, verlichting installeren of gewoon gereedschap kiezen wij helpen je bij al je doe het zelf projecten in je huis en tuin.
Huis te koop in Brasschaat Dewaele.
Niet wat je zocht? Appartement te koop Brasschaat. Huis te koop Brasschaat. Grond te koop Brasschaat. Garage te koop Brasschaat. Nieuwbouw te koop Brasschaat. Appartement te huur Brasschaat. Huis te huur Brasschaat. Garage te huur Brasschaat. Nieuwbouw te huur Brasschaat.
Huis te koop in Brasschaat Heylen Vastgoed.
Vanuit de keuken hebben we een mooi zicht op de zuid-west georïenteerde tuin, welke tevens te bewonderen is vanaf het aangrenzende balkon. De tweede verdieping is voorzien van 2 slaapkamers onder het dak alsook een badkamer met bad, toilet en lavabo. Samengevat: Een instapklare woning op een toplocatie in Brasschaat!
Te koop huis in Brasschaat Trovit.
Huis te koop Brasschaat Immovlan RAJ36727. 2930, Brasschaat, Provincie Antwerpen. Project'Heislag' wordt gerealiseerd op een rustige locatie in Brasschaat en bestaat uit een gesloten gezinswoning in een klassieke landelijke. immoproxio.be 20 dagen geleden. Woning Te koop Brasschaat. 2930, Brasschaat, Provincie Antwerpen.
Vastgoed Te Koop Sinjoor Makelaars.
Parklei 13, 2930 Brasschaat. Appartement te Antwerpen. Solvynsstraat 7/V2L, 2018 Antwerpen. Appartement te Kapellen. Op te frissen appartement in rustige woonwijk nabij dorpskern. Oblatenlaan 13/5, 2950 Kapellen. woning te Kontich. Design nieuwbouwwoning in rustige doodlopende straat. Grootveld 13, 2550 Kontich. Appartement te Antwerpen. Brouwersvliet 40/4, 2000 Antwerpen. Gebouw te Merksem. Opbrengsthuis 7% op beste stuk van de Bredabaan. Bredabaan 437, 2170 Merksem. Duplex te Merksem. Ideaal om wonen en werk te combineren. Bredabaan 437, 2170 Merksem. Half open bebouwing te Kapellen. Half open bebouwing. Philippe Spethstraat 22, 2950 Kapellen. woning te Antwerpen. 5-slaapkamer huis met terras.
Janssen en Janssen Janssen en Janssen.
Huis te koop brasschaat Immo 2dehands.be.
Huis te koop in Brasschaat, 1 slpk. Centraal gelegen woning met tuin Deze kleine instapklare woning is gelegen aan de Augustijnslei te Brasschaat, op wandelafstand van het centru. 7 mei 2019 1611: Brasschaat. Huis te koop in Brasschaat, 1 slpk.
Immo Brasschaat: huizen, appartementen, bouwgrond, immobilin.
Zoekt u een eigendom te koop of te huur in BRASSCHAAT, bekijk dan het aanbod woningen, appartementen en gronden. Deze immosite maakt de zoektocht voor kandidaatkopers en huurders comfortabeler door te voorzien in een ruim aanbod huizen, flats en bouwgrond en een gerichte voorselectie van immobiliën volgens stad of gemeente in Vlaanderen.

Contacteer ons