Op zoek naar huis te koop brasschaat?

huis te koop brasschaat
Huis te koop in Brasschaat 2930 immo proxio.
Huis te koop Brasschaat, Withofdreef 7, ref. 1877649 Villa met 3 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 399 m. Villa met buitenzwembad op parkdomein van 12, hectare. Woonoppervlakte 399 m2 Voorraadkelder 205 m2 Zwembad met poolhouse Omringd door bomen E. 2930 Brasschaat, Van De Wiellei 123, ref.
Huis te koop in Brasschaat. 28 huizen nu op Immovlan.
Huis te huur in Brasschaat. Appartement te huur in Brasschaat. Grond te huur in Brasschaat. Bedrijfsvastgoed te huur in Brasschaat. Garage te huur in Brasschaat. Huis te koop in Brasschaat. Appartement te koop in Brasschaat. Grond te koop in Brasschaat.
Te Koop Marconti.
16 te koop, nabij invalswegen De Singel en op en afritten Antwerpse Ring. Gelegen aan Luitenant Lippenslaan. Aangename woning met behoud van enkele authentieke elementen. Gelijkvloers met voortuin, zijingang, leefruimte, keuken. Aangename woning met behoud van enkele authentieke elementen. Gelijkvloers met voortuin, zijingang, leefruimte, keuken met toestellen, apart toilet, badkamer met douche en lavabomeubel en ruime tuin. 1e verdieping met 3 slaapkamers. Conform keuringsverslag elektriciteit. Nieuwbouw gelijkvloers appartement in gebouw met slechts 5 appartementen in het centrum van Brasschaat. Nieuwbouw gelijkvloers appartement in gebouw met slechts 5 appartementen in het centrum van Brasschaat.
Immo Noord Vastgoedmakelaar Zoek vastgoed regio Antwerpen.
De juiste begeleiding van uw project. Aanvullend aan het team van Immo Noord behoort een gespecialiseerd nieuwbouwteam, dat van elke dag een uitdaging maakt om klein alsook grootschalige projecten van A tot Z te begeleiden. Het bij elkaar brengen van de juiste partijen m.b.t.
Home Immo Green Star.
Ook starten wij op regelmatige basis met verschillende nieuwbouwprojecten in onder andere Brasschaat en andere gemeenten ten noorden van Antwerpen, maar ook in de hippe buurten van de stad zoals bijvoorbeeld het Eilandje. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, ons team staat graag voor u klaar. Nieuw te koop.
CAPTCHA. Huis te koop Brasschaat 2930 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Huis 1 slaapkamer te koop in Brasschaat. Huis 2 slaapkamers te koop in Brasschaat. Huis 3 slaapkamers te koop in Brasschaat. Huis 4 slaapkamers te koop in Brasschaat. Huis 5 slaapkamers te koop in Brasschaat. Alle huizen te koop in Brasschaat.
Huis te koop in BRASSCHAAT Goetstouwers Immobiliën.
Pand bij Goetstouwers Immobiliën Max Hermanlei 177 2930 BRASSCHAAT. Ik zag dit pand online staan bij Goetstouwers Immobiliën en ik dacht dat je dit wel interessant zou vinden. Je vindt het pand hier.: Verstuur dit pand. Villa/Woning/Hoeve Max Hermanlei 177 2930 BRASSCHAAT 3.
Home Immo Green Star.
Ook starten wij op regelmatige basis met verschillende nieuwbouwprojecten in onder andere Brasschaat en andere gemeenten ten noorden van Antwerpen, maar ook in de hippe buurten van de stad zoals bijvoorbeeld het Eilandje. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, ons team staat graag voor u klaar. Nieuw te koop.
Immo Manoir in Brasschaat, aanbod nieuwbouw vastgoed te koop.
Home Te koop Te huur Nieuwbouw Wie zijn wij Contact. Blog Mijn favorieten. Er werden geen resultaten gevonden. Onze vastgoedexperts staan voor u klaar om op zoek te gaan naar uw ideale eigendom. Vertel ons uw woonwensen en wij zoeken mee!

Contacteer ons