Meer resultaten voor huis te koop antwerpen

huis te koop antwerpen
Te Koop ImmoBest.
Google kaart Ik ben op zoek. Op te frissen appartement op de eerste verdieping in een rustige eenrichting straat, vlak aan het Rivierenhof. Op te frissen appartement op de eerste verdieping in een rustige eenrichting straat, vlak aan het Rivierenhof.
Huizen te koop in Antwerpen op Logic-immo.be.
Plaats je zoekertje. Huis te koop België. 325 huizen te koop in Antwerpen. Blijf op de hoogte! Parkeerplaats of garage. Parkeerplaats of garage. Zoek op gemeente. Ontvang gratis de laatste aanbiedingen volgens je criteria per e-mail. Blijf op de hoogte! Alle foto's' bekijken. Huis te koop RAMSEL.
347 huizen te koop Antwerpen nu op Immovlan.
347 huizen te koop Antwerpen. Huis te koop. Te renoveren eensgezinswoning op een absolute toplocatie op het Antwerpse zuid in de nabije omgeving van Nationalestraat, Vlaamse en Waalse Kaai. Het pand is momenteel ingedeeld in vier studio's. Huis te koop. Droom je van je eigen plekje op een toplocatie in Antwerpen mét alle moderne comfort en luxe, dan is dit huisje zeker een voltreffer. De woning is gelegen in een rustige straat in de gezellige wijk Si.
Te Koop Clissen Immo.
De gemeente Willebroek ontgroeit haar arbeidersachtergrond. Meer en meer pendelaars zien de voordelen van haar perfect centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen. Betaalbaar wonen én een korte pendeltijd: het kan in Point Pax! Point Pax te. Pal op het Zuid, aan de gegeerde Sint-Michielskaai en in een kleinschalige realisatie bestaande uit slechts 4 appartemen.
Lichtrijk en karaktervol huis met tuin te koop in Antwerpen Huis zelf verkopen.
Hallo, ik ben geïnteresseerd in Lichtrijk en karaktervol huis met tuin te koop in Antwerpen. Lichtrijk en karaktervol huis met tuin te koop in Antwerpen jan van beersstraat 32, 2018 Antwerpen. Lichtrijk en karaktervol huis met tuin te koop in Antwerpen jan van beersstraat 32, 2018 Antwerpen.
Appartementen Woningen te Koop in Zuid Antwerpen.
Toggle navigation Te koop. 03 227 06 36. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren. Blijf op de hoogte. Disclaimer Privacy Beleid. Buurten in Antwerpen.
Immo Antwerpen Te Koop in Antwerpen 2000 Immoscoop.
Woning / Huis. tot 50m 2. 50 m 2. 75 m 2. 100 m 2. 150 m 2. 250 m 2. tot 250m 2. 250 m 2. 500 m 2. 1000 m 2. 2500 m 2. 5000 m 2. Appartement Te Koop in Antwerpen.
Vastgoed te koop regio Antwerpen Gratis schatting Hans Immo.
De makelaars van Hans Immo kennen als geen ander reeds 3 generaties lang de vastgoedwereld in en rond de stad Antwerpen. Vanuit onze centraal gelegen kantoren zijn we altijd in de buurt van het stadscentrum en de omliggende gemeenten. Onze makelaars staan ongedwongen in het leven, genieten van hun job en zijn steeds op zoek naar een passende oplossing voor iedere vraag.
Te Koop VIA Immobilien.
Instapklaar appartement met zeer veel lichtinval, 3 slaapkamers en 2 terrassen en een grote keuken. Gelegen op uitstekend bereikbare locatie aan het einde van de gewaardeerde Fruithoflaan, Berchem. In de onmiddellijke nabijheid vinden we diverse kwaliteitsvolle buurtwinkels Kaasaffineurs Van Tricht, Slagerij-Traiteur Finebek, Chocolatier Godiva, Bakkerij Verhelst, Delhaize Fruithof. Meerdere tram en buslijnen zijn te vinden op wandelafstand met uitstekende connectie naar Berchem-Station.

Contacteer ons