Op zoek naar appartement te koop berchem?

appartement te koop berchem
Welkom op Delhaize.be.
Vul alle verplichte velden in om verder te gaan. Toevoegen aan de lijst. U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken. Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Antwerpen In de buurt HLN.
Residentieel wonen met de dienstverlening van een hotel. Aangeboden door Candor. 20/06 Investeren in uw eigen residentieel appartement waar uw huurder gebruik kan maken van hoteldiensten? Bij het project Initium in hartje. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan.
Te koop appartement in Berchem, Antwerpen Trovit.
2600, Berchem, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Appartement te Berchem 249.000. Coremansstraat 2, 2600 Berchem Bewoonbare opp: 90 m 2 1 Topappartement op zeer gunstige ligging in Berchem. Immovlan.be 30 dagen geleden. Appartement te koop Berchem Immovlan RAJ42386. 2600, Berchem, Antwerpen, Provincie Antwerpen.
Te Koop Antress.
Volledige gerenoveerd appartementsgebouw met 6 appartementen zonder lift. Algemeen: In dit gebouw zijn er 6 appartementen te koop, 2 op de gelijkvloers verdieping, 2 op de eerste verdieping en 2 op 2de verdieping. In het gebouw is geen lift aanwezig, enkel een gemeenschappelijke traphal. De appartementen worden v. Ideaal in het centrum van Hove gelegen 2 à 3 slaapkamer appartement van Ca. 100m in gebouw met lift. Ideaal in het centrum van Hove gelegen 2 à 3 slaapkamer appartement van Ca. 100m in gebouw met lift. Het appartement heeft nood aan renovatie. Omschrijving: Via de lift bereiken we de derde verdieping. De inkomhal is voorzien van 4 ingemaakte kasten en een gastentoilet met handenwasser. De ruime leefkamer gen. Uniek en prachtig gerenoveerde duplex-loft op de eerste verdieping van een authentiek badhuis op ideale rustige ligging. Uniek en prachtig gerenoveerde duplex-loft op de eerste verdieping van een authentiek badhuis op ideale rustige ligging te Sint Andries! Het volledige gebouw werd in 2017 met hoogwaardige materialen grondig gerenoveerd. Omschrijving: We betreden de loft via de wintertuin, volledig afsluitbaar met hoge stalen ramen. Op de grens met Berchem Pullhof gelegen instapklaar 3 slaapkamer appartement van Ca.
Te Koop ImmoVivo.
PRE-SALE Zaterdag 18/05 tussen 10.00u en 12.00u Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via 03/459.89.59 of via tom@immovivo.be. Algemeen: Op een zeer interessante locatie te Berchem vinden we op de twaalfde verdieping een te renoveren appartement aan een zeer interessante prijs.
te koop Immo Dyck.
Appartement met 2 slaapkamers. Degelijk appartement 2 slaapkamers. IN OPTIE Huis met 2 slaapkamers en tuin. IN OPTIE Ruime bel-etage woning met garage, tuin en 4 slaapkamers. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers. IN OPTIE Compact duplex-appartement met 1 slpk en dakterras. IN OPTIE Te moderniseren woning met 2 slpks en tuin.
Te Koop ImmoVasta.
alle vastgoedprimeurs op www.immoscoop.be. Sorteren op Prijs Type Gemeente Meest recent. Juliaan Dillensstraat 21, 2018 ANTWERPEN. Borsbeekstraat 106, 2140 BORGERHOUT. Ferdinand Coosemansstraat 97, 2600 ANTWERPEN. Vercammenstraat 35, 2140 BORGERHOUT. Dokter Van de Perrelei 29, 2140 BORGERHOUT. Pretoriastraat 50, 2600 BERCHEM.
Appartementen te koop Hans Immo.
Gezellig en centraal gelegen appartement in Berchem. Het appartement is gelegen in een statig gebouw op de 12de verdiepi. Gezellig en centraal gelegen appartement in Berchem. Het appartement is gelegen in een statig gebouw op de 12de verdieping op een steenworp van het Berchem Station.
Te Koop Vastgoed Chase.
HOBOKEN TE MODERNISEREN APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING VAN KLEIN GEBOUW ZONDER LIFT EPC 215 Indeling als volgt: inkomhal leefruimte gesloten, gedeeltelijk geïnstalleerde keuken badkamer met toilet, lavabo en douche twee slaapkamers. HOBOKEN ZEER VERZORGD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS, TERRAS EN AUTOSTAANPLAATS GUNSTIG GELEGEN OP DE DERDE VERDIEPI.

Contacteer ons