Meer resultaten voor appartement te koop berchem

appartement te koop berchem
Home Coprimmo Vastgoedmakelaars.
Op zoek naar een energiezuinige en moderne thuis? Maak een afspraak bij onze makelaars en ontdek alles over onze nieuwbouwprojecten! Wat is uw woning écht waard? Vraag een professionele waardebepaling aan en wij nemen spoedig contact met u op om een gratis schatting in te plannen. Coprimmo garandeert een persoonlijke aanpak en zal samen met u de nodige tools bepalen om een snelle verkoop te realiseren aan een marktconforme prijs! Panden in de kijker. VISIT BUY: Bezoek biedmoment op zaterdag 9 november tussen 13 en 14u. Enkel op afspraak! Nieuwbouw appartement te koop te Antwerpen, t Zuid. Dit appartement ligt op de 4de verdieping. VISIT BUY: Bezoek biedmoment op zaterdag 9 november tussen 10u en 12u. Enkel op afspraak! Stijlvol 2 slaapkamer appartement op de tweede verdieping met twee terrassen en tuin in het ene. Zeer ruim 1 slaapkamer hoekappartement ca. 90m op een centrale ligging te Berchem.
Immo Berchem Te Koop in Berchem 2600 Immoscoop.
Appartement Te Koop in Berchem. Fruithoflaan 2600 Berchem Slaapkamers: 4 Woonopp: 150 m 2 Terreinopp: 10201 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. Toegevoegd door Vastgoed Walther Van Hoof. Immo Berchem 2600. Immo Berchem 2600 Vastgoed Te Koop.
Te Koop ImmoVasta.
alle vastgoedprimeurs op www.immoscoop.be. Sorteren op Prijs Type Gemeente Meest recent. Juliaan Dillensstraat 21, 2018 ANTWERPEN. Borsbeekstraat 106, 2140 BORGERHOUT. Ferdinand Coosemansstraat 97, 2600 ANTWERPEN. Vercammenstraat 35, 2140 BORGERHOUT. Dokter Van de Perrelei 29, 2140 BORGERHOUT. Pretoriastraat 50, 2600 BERCHEM.
Immo Primo BVBA Te koop.
Verkocht in 14 dagen! In deze geliefde buurt van Berchem kan je deze charmante gerenoveerde woning ter. Te koop: Rijwoning. Deze instapklare rijwoning kan je terugvinden in een rustige buurt van Hoboken. Te koop: Rijwoning. In deze geliefde buurt in hartje Lier kan u deze ruime vernieuwde woning terugvi. Te koop: Woning. In deze gezellige buurt van Deurne kan u deze ruime woning terugvinden met 4 rui. Deze woning is gelegen in een rustige wijk beter bekend als de tuinwijk met op. Te koop: Kangoeroewoning. In een rustige buurt van Antwerpen kan je deze prachtige en unieke tweewoonst te. Deze ruime woning ligt in een rustige straat in Borgerhout en beschikt over een. Te koop: Woning. Deze gezellige instapklare rijwoning is gelegen in een rustige buurt. Op een hoek in één van de bruisende wijken te Borgerhout vinden we deze leuke. Perfect en rustig gelegen handelsgelijklvoers met woonst en 3 slaapkamers. Te koop: Studio. In deze rustige straat en toch in hartje Antwerpen kan u deze mooie gerenoveerde. Dit instapklare appartement van 75m2 bevindt zich in een rustige buurt te Borger.
Te Koop MEIBOOM VASTGOED.
Indeling: Op het gelijkvloers treffen we een volledig ingerichte keuken aan die aansluit op de leefruimte voorzien van veel lichtinval dankzij de grote raampartij en glazen koepel. Via de leefruimte heeft u toegang tot de zonnige tuin met achte. Op te frissen appartement 2 SLK met terras.
Appartement te koop. 52 appartementen nu op Immovlan.
Er is een e-mail verzonden naar met een link om uw account te bevestigen. Om een account op Immovlan te gebruiken, moet onze politiek ter bescherming van de privacy geaccepteerd worden. Appartement te koop. Appartement te koop in Berchem. 52 appartementen te koop.
Kopen AB Properties.
Appartement te koop Berchem 2600.
Diensten Vacature Tipgevers/Tips Mijn favorieten. Home Te koop Te huur Nieuwbouw Spanje U koopt/verkoopt Contact. Diensten Vacature Tipgevers/Tips Mijn favorieten. Appartement te koop Berchem 2600. Potvlietlaan 10 bus 13, 2600 Berchem 2600. Tof appartement met zuid-west gericht terras met prachtig uitzicht!
0 appartementen te koop in Berchem First Immo.
In district Berchem waar onder meer Peter Van Den Begin, Gert Verhulst, Tom Van Dyck en Nigel Williams hun roots hebben, is het goed om te wonen. De goede bereikbaarheid naar het centrum vormen een extra troef om je hier te vestigen. U zocht op appartement te koop in Berchem.

Contacteer ons