Meer resultaten voor appartement te koop berchem

appartement te koop berchem
A-stad.
VB Partners appartement in Berchem 2600 Belpairestraat 4.
eerste op de hoogte! Luxueus appartement / 120 m met drie slaapkamers en lift nabij het Albertpark te Berchem! Belpairestraat 4/V4, 2600 Berchem. Luxueus appartement / 120 m met drie slaapkamers en lift nabij het Albertpark te Berchem! Dit ruim en hoogwaardig afgewerkt appartement is zeer goed gelegen en ingedeeld als volgt.:
Home Coprimmo Vastgoedmakelaars.
Op zoek naar een energiezuinige en moderne thuis? Maak een afspraak bij onze makelaars en ontdek alles over onze nieuwbouwprojecten! Wat is uw woning ├ęcht waard? Vraag een professionele waardebepaling aan en wij nemen spoedig contact met u op om een gratis schatting in te plannen. Coprimmo garandeert een persoonlijke aanpak en zal samen met u de nodige tools bepalen om een snelle verkoop te realiseren aan een marktconforme prijs! Panden in de kijker. VISIT BUY: Bezoek biedmoment op zaterdag 9 november tussen 13 en 14u. Enkel op afspraak! Nieuwbouw appartement te koop te Antwerpen, t Zuid. Dit appartement ligt op de 4de verdieping. VISIT BUY: Bezoek biedmoment op zaterdag 9 november tussen 10u en 12u. Enkel op afspraak! Stijlvol 2 slaapkamer appartement op de tweede verdieping met twee terrassen en tuin in het ene. Zeer ruim 1 slaapkamer hoekappartement ca. 90m op een centrale ligging te Berchem.
Immo Berchem Te Koop in Berchem 2600 Immoscoop.
Woning / Huis. tot 50m 2. 50 m 2. 75 m 2. 100 m 2. 150 m 2. 250 m 2. tot 250m 2. 250 m 2. 500 m 2. 1000 m 2. 2500 m 2. 5000 m 2. Appartement Te Koop in Berchem.
TRENT IMMO SYNDICUS EN VASTGOEDMAKELAAR ANTWERPEN.
te koop Immo Dyck.
Appartement met 2 slaapkamers. Degelijk appartement 2 slaapkamers. IN OPTIE Huis met 2 slaapkamers en tuin. IN OPTIE Ruime bel-etage woning met garage, tuin en 4 slaapkamers. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers. IN OPTIE Compact duplex-appartement met 1 slpk en dakterras. IN OPTIE Te moderniseren woning met 2 slpks en tuin.
Te Koop VIA Immobilien.
Luxueuze afwerkingsgraad zeldzaam object! Uiterst aangename penthouse van ca 158 m groot met riante terrassen ca 105 m rondom in een prima onderhouden gebouw nabij de gegeerde Fruithoflaan te Berchem. Via een inbraakwerende voordeur treden we binnen en hebben we toegang tot de inkomhal met gastentoilet en een hyper aangename woonruimte met een prima lichtinval en acces via schuiframen naar de terrassen zowel vooraan als achteraan.
Appartement te koop. 49 appartementen nu op Immovlan.
Appartement te koop. Appartement te koop in Berchem. 49 appartementen te koop. Appartement te koop. Appartement te koop. Appartement te koop. Gelijkvloers te koop. Appartement te koop. Appartement te koop. Gelijkvloers te koop. Appartement te koop. Flat Studio te koop.
TE KOOP RESA VASTGOED.
Zoekt u modern en comfortabel te wonen aan een groene zone? Volledig gerenoveerd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuin op heerlijke, groene ligging, aan het Fort II te Wommelgem. Moderne energiezuinige nieuwbouw penthouse met terras parking in historisch gebouw" De Brouweryen. Moderne energiezuinige nieuwbouw penthouse met terras parking in historisch gebouw" De Brouweryen. Ideaal gelegen aan de inkom van Mortsel, op slecht een paar honderd meter van het winkelcentrum, met tram en bus op een zucht.

Contacteer ons