Op zoek naar huizen te koop schoten?

huizen te koop schoten
Immo Noord Vastgoedmakelaar Zoek vastgoed regio Antwerpen.
De juiste begeleiding van uw project. Aanvullend aan het team van Immo Noord behoort een gespecialiseerd nieuwbouwteam, dat van elke dag een uitdaging maakt om klein alsook grootschalige projecten van A tot Z te begeleiden. Het bij elkaar brengen van de juiste partijen m.b.t.
ABN AMRO Bank Uw bankzaken goed geregeld ABN AMRO.
Het maakt niet uit of u al langer belegt of nu start met beleggen. Bekijk de actie Meld u aan. Vergeet niet uw software en app te updaten. Mobiel Bankieren is afgestemd op de nieuwste mogelijkheden van iOS en Android.
Game Mania De speciaalzaak in games.
Prepaid Time Game Cards. Direct in je mailbox. Code direct in je mailbox! PlayStation Network en Nintendo eShop tegoed, seasonpasses en digital games koop je veilig en snel bij Game Mania. Je ontvangt de codes direct in je mailbox. PlayStation 4 USED Games.

Bekijk dit pand nu volledig in 3D. Villa te Schoten. Te Koop Elfenbankdreef 2, 2900 Schoten. 1 095 000. Luxueuze recente villa aan de ene zijde op een zicht-locatie en aan de andere zijde een rustige doodlopende straat, op en met ca.
Te koop huis in Schoten Trovit.
Leuk bel-├ętage woning met dakterras in het hart van Schoten! Ligging: Centraal toch rustig gelegen in het hart van Schoten op wandelafstand. immoproxio.be 14 dagen geleden. Huis Te koop Schoten. 2900, Schoten, Provincie Antwerpen. Super gelegen, te renoveren woning tussen de Vaart en de Paalstraat in Schoten.
ImmoBest.
Accent Vastgoed Te koop.
Nieuw te bouwen halfopen bebouwing; prijzen vanaf 180000 excl kosten volgens lastenboek Superhuis. Grondaandeel apart aan te kopen aan 189000 onder registratierechten 10%. Rustig gelegen nabij natuurdomein De Uitlegger, op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer, op de grens van Brasschaat en Kapellen. Achteraan op het perceel staat een. Deze woning nabij het centrum van Schoten beschikt over de volgende indeling: een inkomhal, een tv hoek, een eetkamer met houtkachel, een keuken voorzien van alle toestellen, een badkamer voorzien van ligbad, douche en lavabo en een ruime bergplaats.
Huis te koop in Schoten Cogghe.
Huis te koop in Schoten. Daarom kopen veel gezinnen een huis in Schoten. Heel wat koppels en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een huis om te kopen, komen in Schoten terecht. Dat is beslist geen toeval. Deze gemeente, die grenst aan de stad Antwerpen, heeft namelijk heel wat te bieden. Enkele belangrijke troeven opgelijst! Schotenaren kunnen genieten van een uitzonderlijk gunstige ligging. Vlak bij de stad Antwerpen vind je Schoten, en dat is meteen een van de grote troeven van deze gemeente: de bereikbaarheid. Zowel de Antwerpse Ring als de E19 zijn immers niet veraf. Vandaag weten we al te goed hoe belangrijk het is om je vlot doorheen het land te kunnen bewegen en toegang te hebben tot de snelste routes naar je bestemming. Schoten heeft met een uitstekende ligging een streepje voor op de andere gemeentes in de Antwerpse rand. Ben je op zoek naar een huis om te kopen, dan loont het de moeite om de vastgoedsites voor deze regio in de gaten te houden. Weet ook dat Bouwonderneming Cogghe Co geregeld knappe, eigentijdse huizen aanbiedt in Schoten.
Huis te koop Schoten 2900 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. p
Huis 1 slaapkamer te koop in Schoten. Huis 2 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 3 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 4 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 5 slaapkamers te koop in Schoten. Alle huizen te koop in Schoten.

Contacteer ons