Op zoek naar huis te koop in merksem?

huis te koop in merksem
Immo Merksem Te Koop in Merksem 2170 Immoscoop.
Log in op je IMMOSCOOP account. Login met Facebook. Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Merksem. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
Peter Hans Vastgoed Te Koop.
Volledig te renoveren woning met een bewoonbare oppervlakte van 175m. Deze woning is opgedeeld in twee appartementen en zijn beiden verhuu. DIT HUIS IS VERKOCHT DIT HUIS IS VERKOCHT Inkomhal, ruime living met nieuwe open keuken voorzien van alle toestellen. Te renoveren rijwoning met 2 slaapkamers.
Albert Heijn.
Immo Antwerpen Immo CS.
Wij zijn zowel actief in Antwerpen stad als in de omliggende gemeenten. Publicatie op websites en geschreven pers. no cure no pay. We zijn steeds bereikbaar, 7/7. Recent toegevoegd Misschien wel uw nieuwe woonst? Te Huur 450. Te Koop 375 000. Te Huur 1 100.
Huis te koop in Merksem. 22 huizen nu op Immovlan.
Huis te huur in Merksem. Appartement te huur in Merksem. Grond te huur in Merksem. Bedrijfsvastgoed te huur in Merksem. Garage te huur in Merksem. Huis te koop in Merksem. Appartement te koop in Merksem. Grond te koop in Merksem.
CENTURY 21 Benelux The 1 Real Estate Agencies Network in Belgium and Luxembourg.
huis te koop 2170 Merksem Houthulststraat Vansweevelt Makelaars.
schrijf u in. dit pand is niet meer beschikbaar, misschien bent u wel geïnteresseerd in een van onderstaande, gerelateerde panden. Te koop // 2170 Merksem // huis // 0 resultaten Selectie aanpassen. garage / parking. Kies de straal. Bepaal zelf de straal van uw zoekgebied.
Huis MERKSEM Omnia Vastgoedmanagement.
Verkocht Laaglandlaan 244, 2170 MERKSEM, Bekijk op kaart. Woning met 3 slaapkamers en zonnige tuin. De ruime inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes.De woonkamer op laminaat geeft een zeer ruim gevoel door zijn grootte en het hoge plafond.Achter de woonkamer bevindt zich de eetplaats met zeer veel lichtinval.De keuken op tegelvloer is voorzien van een gasvuur met 5 pits, dampkap, wasmachine en droogkast.
Vastgoed Te Koop Sinjoor Makelaars.
Half open bebouwing te Brasschaat. Gezellig instapklaar huis met veel lichtinval. Leeuwenstraat 52, 2930 Brasschaat. Gesloten bebouwing te Deurne. Woning met drie slaapkamers bij Rivierenhof. FRANS VAN DIJCKSTRAAT 57, 2100 Deurne. Appartement te Merksem. Ruim instapklaar appartement. Bredabaan 866/4VL, 2170 Merksem. Appartement te Merksem. Penthouse met zicht over Runcvoortpark. Rodeloopstraat 21, 2170 Merksem. Appartement te Ekeren. Energiezuinig nieuwbouwappartement in dorpscentrum De" Donk" met 2 slaapkamers.

Contacteer ons