Op zoek naar huis te koop ekeren?

huis te koop ekeren
NEON vastgoed immo: te koop: woning: ekeren.
Karaktervolle te renoveren villa met 3 slaapkamers en aparte garage in de gegeerde Sint-Lucaswijk" te Ekeren-Donk. Dit pand is rustig en groen gelegen in de nabijheid van de dorpskernen van Ekeren en Brasschaat. Goede bereikbaarheid en directe verbinding met autostrade en uitvalswegen.
Huizen te koop in Ekeren 2180 Immovlan.be.
Vous pouvez trouvez plus d'infos' sur les garanties de confidentialité, le droit d'accès' et les possibilités opt-out ici: https//www.trackuity.com/platform/privacy-policy.: Uw zoekopdracht aanpassen. Terug naar homepagina. Terug naar top. Te koop / te huur. Te koop uit de hand. Kopen op lijfrente. Huis gemengd gebruik.
Woning met grote tuin! te koop te EKEREN 2180 Hans Immo.
Woning te EKEREN 2180. Foto 1 van 12. Meer informatie aanvragen. Woning met grote tuin! Prachtige woning met een bewoonbare oppervlakte van 90m op een perceel van 241m. Indeling: Inkomhal met doorgang naar de woonkamer. Grote keuken met daarachter de badkamer.
Huis te Ekeren, Blarenstraat 132180 Ekeren.
Huis te Ekeren 169.000. Terug naar overzicht Vorig pand Volgend pand. Gezellige woning met tuin én zij-ingang. Deze gezellige woning is gelegen in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Ekeren en in de onmiddellijke nabijheid van winkels, school, openbaar vervoer.
Halfopen bebouwing met 4 slaapkamers en garage op 362m in kindvriendelijke buurt. te koop te EKEREN 2180 Janssen en Janssen.
Weegbreelaan 37, 2180 EKEREN België. charmant huis te EKEREN 2180. Halfopen bebouwing met 4 slaapkamers en garage op 362m in kindvriendelijke buurt. Foto 1 van 28. Halfopen bebouwing met 4 slaapkamers en garage op 362m in kindvriendelijke buurt. EPC: 234 kWh/m.
Te koop huis in Ekeren, Antwerpen Trovit.
2180, Ekeren, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Halfopen bebouwing gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Ekeren en verschillende invalswegen, opp 300 m, indeling: kelder. Immovlan.be 30 dagen geleden. Huis te koop Ekeren Immovlan RAI47963. 2180, Ekeren, Antwerpen, Provincie Antwerpen.
Te koop: villa in Antwerpen Ekeren Claessens Makelaars.
huis te koop 2180 Antwerpen Ekeren. terug naar lijst. Verrassend ruime woning met zwembad in de gewilde St Lucaswijk. Achter deze bescheiden voorgevel schuilt een verrassende ruime woning. Gelegen op een uitstekende locatie in de gewilde St Lucaswijk nabij de uitvalswegen, het centrum van zowel Brasschaat, Ekeren en Kapellen.
Vorsterslaan, 12, Ekeren Antwerpen woning te koop Koopjeskrant.be.
Klik hier om de volledige voorwaarden van deze dienst of ons cookiebeleid te lezen. Ja, ik aanvaard de voorwaarden. Je zoekertje omhoog bellen.: 0905-42 642 1/opr. Vakantie Vrije Tijd. Plaats een zoekertje. Account zoekertjes beheren. Nieuw zoekertje plaatsen. Zoek je: van tot. in in een straal van. rubriek alle rubrieken. fietsen en toebehoren. vakantie vrije tijd. Verfijn je zoekopdracht. Ekeren Antwerpen, huis, half open.
Immo Ekeren Te Koop in Ekeren 2180 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Ekeren. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.

Contacteer ons