Zoeken naar huis te koop ekeren

huis te koop ekeren
Koopzondag 17 maart 2019 Koopzondagen.NET.
Alphen, Alphen-Boshoven, Alphen-Oosterwijk, Boslust, Cauwelaar, Chaam, Chaamdijk. Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Stoutenburg Noord Amersfoort." Amstelveen, Bovenkerk, Nes aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel ged Amstelveen." Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam Oud Zuid, Amsterdam-Centrum, Bos en Lommer. Antwerpen, Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hob.
Huizen te koop in Ekeren 2180 Immovlan.be.
Vous pouvez trouvez plus d'infos' sur les garanties de confidentialité, le droit d'accès' et les possibilités opt-out ici: https//www.trackuity.com/platform/privacy-policy.: Uw zoekopdracht aanpassen. Terug naar homepagina. Terug naar top. Te koop / te huur. Te koop uit de hand. Kopen op lijfrente. Huis gemengd gebruik.
Boerderij te koop te EKEREN, Laar 63.
Afgebakende overstromingsgebieden: neen. Prachtig te renoveren boerderij met ruime schuur achteraan te Ekeren op een perceel van 3035 m. Aan de rand van Antwerpen, op een vlot bereikbare locatie, bevindt zich deze authentieke boerderij gelegen met bijhorende schuren. Zowel de boerderij als schuren zijn aan renovatie toe en zijn opgenomen in het register van erfgoed.
Janssen en Janssen Janssen en Janssen.
ons aanbod huizen in 2180 Antwerpen Ekeren Immo BIB.
Verkoop op lijfrente. ons aanbod huizen in 2180 Antwerpen Ekeren. Hier vindt u een overzicht van de huizen en opbrengsteigendommen die wij hier te koop aanbieden. Sorteren op Prijs. Sorteren op Gemeente. Gesorteerd op Datum. Adres: Mechelsesteenweg 157, 2018 Antwerpen.
Aanbod panden te koop Hans Immo.
De garagebox is voorzien van een automatische poort. Er is ook een lichtpunt en stekker voo. Garagebox te koop in Deurne. De garagebox is voorzien van een automatische poort. Er is ook een lichtpunt en stekker voorzien en enkele schabben.
Te koop huis in Ekeren, Antwerpen Trovit.
Huis te koop Ekeren Immovlan RAI53118. 2180, Ekeren, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Dit project wordt gerealiseerd op een rustige doch centrale locatie in Ekeren. De woning maakt deel uit van een project van 4. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis ekeren.
Wellimmo Ekeren, Herenwoning Gerenoveerd Herenhuis in het gegeerde Mariaburg met 4 parkeerplaatsen.
Willy Staeslei 94, 2180 Ekeren. Bekijk op kaart. 260m 2 woonopp. 753m 2 grondopp. EPC: 284 kWh/m 2. VERKOCHT binnen de 4 weken door Wellimmo vastgoed! Prachtig gerenoveerde 2009 instapklare meesterwoning in het gegeerde Mariaburg met veel respect voor de authentieke.
Immo Ekeren Te Koop in Ekeren 2180 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Ekeren. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.

Contacteer ons