Resultaten voor huis te koop

huis te koop
Vastgoed te koop Kortrijk, immo te koop in West-Vlaanderen bij Fleximmo met vastgoedkantoor te Kortrijk en bijkantoor te Kuurne.
Blog Mijn favorieten Sneller verkopen? Home Wie zijn wij Te koop Te huur Gratis schatting Contact. Blog Mijn favorieten Sneller verkopen? Vastgoed te koop. Er werden geen resultaten gevonden. 5 vastgoedexperten staan voor u klaar. om op zoek te gaan naar het ideale eigendom.
Te koop Bricx Vastgoed.
4.000.000 exclusief aanbod. Email ons info@bricx.be. Volg ons op.: Blijf op de hoogte van ons aanbod. Te koop Te huur. 32 50 81 67 67. BTW: BE 0427 738 920. 32 51 80 18 00. BTW: BE 0678 360 788.
Ruim aanbod huizen, appartementen, gronden en nieuwbouw Te koop en Te huur IMMOC2.
Blijf op de hoogte Onze huizen, gronden appartementen te koop. Send Sorteren: Prijs Aflopend. Bungalow in Veerle 179.000. Penthouse in Tessenderlo 396.000. Appartement in Tessenderlo 258.000. Duplex in Tessenderlo 259.000. Blijf op de hoogte. Blijf op de hoogte van ons nieuw aanbod. Schrijf je in en ontvang een e-mail wanneer we panden hebben gevonden waar je specifiek naar op zoek bent! Schrijf je in. Appartement in Knokke-Heist 295.000. Appartement in Knokke-Heist 345.000. Huis in Beringen 235.000.
Ons aanbod huizen en appartementen te koop MARC SWEVERS.
Dit gelijkvloers appartement werd gebouwd in 2012 en verkeerd dus in een zeer goede staat. Rustig gelegen, ruime en rolstoelvriendelijke gezinswoning met potentieel tot kangoeroewoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! In de Leukenstraat in Heppen Leopoldsburg stuiten we op een leuke gezinswoning op een perceel van 13a 60ca. Dit ruime, vrijstaande huis ligt in een doodlopend straatje omgeven door groen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken over lawaaihinder van het verkeer wanneer je in de grote tuin vertoeft of op het terras van de avondzon geniet. Binnen vormen de ruime leefruimte, de vijf slaapkamers en de twee badkamers de grootste troeven. Op de bovenverdieping vonden nog heel wat renovatiewerken plaats, terwijl de benedenverdieping volledig rolstoelvriendelijk is. Vrijstaand gelijkvloers woonhuis op ruim, zuidelijk georiënteerd perceel 12a 42ca. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! In de Zandstraat vind je deze vrijstaande, gelijkvloerse woning terug. De grootste troef van dit woonhuis is absoluut de knappe ligging. Je vindt de woning namelijk terug in Bolderberg naast het natuurgebied De Wijvenheide. Het pand ligt op een prachtig stuk grond van 12a 42ca groot. Verder dient de woning nog een renovatie te ondergaan. Deze woning geniet bovendien van een optimale oriëntatie.
Immo te koop Dendermonde, Londerzeel, Lokeren, Bornem Berno Vastgoed.
Registreer hier je zoekwensen. Nog niet gevonden wat je zoekt? Wij zoeken voor jou! Registreer je zoekwensen en wij houden je via een mailtje op de hoogte van zodra er aanbod aan jouw wensen voldoen. Registreer hier je zoekwensen x.
Huis te koop via vastgoedkantoor Las Immobiliën BVBA.
Huis Appartement Grond Commercieel Te huur. Huis Appartement Commercieel Kantoor Nieuwbouw. Mijn eigendom verkopen/verhuren. Hou me op de hoogte. Hou me op de hoogte Hou me op de hoogte. Vraag een schatting van uw eigendom aan Vraag een schatting van uw eigendom aan. Mijn eigendom verkopen of verhuren via Las Immobiliën Mijn eigendom verkopen of verhuren via Las Immobiliën. Huizen te koop.
Immo Moorsele, woning te koop Moorsele Immo Maribrik.
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV www.biv.be. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16 B 1000 BRUSSEL BELGIE. KB van 27 september 2006. Huis Te koop. Commercieel Te huur. Huis Te koop. Te koop Oostende. Huis Te koop. Te huur Moeskroen.
IMMOSCOOP Immo te koop en te huur huis appartement.
IMMOSCOOP is dé hotspot voor vastgoed met. duizenden panden te koop en te huur. 13u geleden toegevoegd. 3d geleden toegevoegd. 3d geleden toegevoegd. Gustave Vincke Dujardinstraat. Nieuwe panden te koop. Ga op zoek naar woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten. en bouwgronden die nieuw op de markt komen. Wie is IMMOSCOOP? IMMOSCOOP is de online-etalage van de vastgoedmakelaars en heeft het meest recente aanbod. Bij IMMOSCOOP kan u als particulier uw woning te koop of te huur plaatsen. Primeurs in je mailbox! Ontvang de laatste nieuwe panden van je gewenste omgeving in jouw persoonlijke mailbox. Zoeken met de Immoscoop app. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app heb je altijd toegang tot alle koop, huur en nieuwbouwwoningen op IMMOSCOOP. Iedere maand introduceren we nieuwe updates op basis van feedback van onze gebruikers. Download onze Beta versie voor Android of iOS. Snel zoeken in. Aartselaar Aarschot Antwerpen Arendonk Baarle-Hertog Balen Beveren Beerse Brasschaat Boechout Bonheiden Boom Bornem.
vastgoed te koop in Brugge en omstreken.
PRIJS MOET GROTER ZIJN DAN DE MIN. 050 200 200. in Brugge en omstreken. Loontjens en Lagast. vastgoed te koop in Brugge en omstreken. Brugge autostaanplaats GARAGE ref21299: 10.000. aantal kamers: 0. aantal kamers: 0. aantal kamers: 0. aantal kamers: 0.

Contacteer ons