Op zoek naar huis te koop wijnegem?

huis te koop wijnegem
Huis te koop Wijnegem Koopjeskrant.be.
vakantie vrije tijd. Verfijn je zoekopdracht. Huis te koop Wijnegem 1 zoekertjes. Toon op kaart. Huis, losstaand / open. woning, losstaand / open, bew. 132 m, 3 slaapkamers, EPC 1336 kWh/m 2 Bekijk dit pand op Zimmo. ik bied aan/ik zoek.
Huis te koop in Wijnegem. 11 huizen nu op Immovlan.
Huis te huur in Wijnegem. Appartement te huur in Wijnegem. Grond te huur in Wijnegem. Bedrijfsvastgoed te huur in Wijnegem. Garage te huur in Wijnegem. Huis te koop in Wijnegem. Appartement te koop in Wijnegem. Grond te koop in Wijnegem.
Sorenco.
Aanbod Te koop. 137 m Oppervlakte. 357 m Oppervlakte. 65 m Oppervlakte. 75 m Oppervlakte. 174 m Oppervlakte. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Schrijf u nu in voor uw gepersonaliseerde nieuwsbrief en u word vrijblijvend op de hoogte gehouden van nieuwe panden in ons aanbod of prijswijzigingen die aan uw wensen voldoen.
Costermans Projecten Costermans Projecten.
Schoolstraat 2, 2110 Wijnegem. Hof ter Schilde. To be modern is not a fashion, it is a state it is necessary to understand history, and he who understands history knows how to find continuity between that which was, that which is, and that which will be. Bij Costermans Projecten komt u terecht bij een team van gepassioneerde mensen die elke dag het beste van zichzelf geven om uw droom waar te maken: een huis met een authentieke ziel, een huis dat meer en meer een thuis wordt.
Te Koop Buytaert immo consulting.
Uitzonderlijk, authentiek gerenoveerd herenhuis op toplocatie te Antwerpen Dit uitzonderlijk herenhuis werd gebouwd in. Uitzonderlijk, authentiek gerenoveerd herenhuis op toplocatie te Antwerpen Dit uitzonderlijk herenhuis werd gebouwd in 1906 en elegant gerenoveerd in 2017, waarbij de authentieke elementen nog steeds terug te vinden zijn in deze imposante woning van ca.
Wijnegem Immo 2dehands.be.
9 mei 2019 1224: Wijnegem. Appartement Te koop in Wijnegem 199.000. Gelegen in het centrum van Wijnegem, vinden we dit prachtig gerenoveerd 1-slaapkamer appartement terug. Dankzij haar gunstige ligging zijn win. 8 mei 2019 1626: Wijnegem. Huis Te koop in Antwerpen 334.900.
Casco appartement gelegen in de Kanaalsite.
Disclaimer Privacy Beleid. te koop Wijnegem 2110. Casco appartement gelegen in de Kanaalsite. 1.295.000 2110 Wijnegem. Aantal slaapkamers: 3. Bewoonbare opp: ca.349 m. Casco appartement gelegen op de 5de en hoogste verdieping in het gebouw Waterhuis gelegen op de Kanaalsite van Axel Vervoordt, naar een ontwerp van Coussée en Goris.
loft te koop antwerpen immo antwerpen huis te koop wijnegem.
Op zoek naar een specifiek type? Appartement te koop in Wijnegem. Huis te koop in Wijnegem. Garage te koop in Wijnegem. Grond te koop in Wijnegem. Bedrijfsvastgoed te koop in Wijnegem. Kot/kamer te koop in Wijnegem. Nieuwbouwproject te koop in Wijnegem.
Te Koop IMMO KOLUM.
Achteraan is er een klein terras, alle r. Gedeeltelijk op te frissen en/of te renoveren rijwoning nabij het centrum van Lier op een perceel van 327m2. Op de gelij. Gedeeltelijk op te frissen en/of te renoveren rijwoning nabij het centrum van Lier op een perceel van 327m2.

Contacteer ons