Zoeken naar huis te koop wijnegem

huis te koop wijnegem
Panden te koop in Wijnegem ERA Belgium.
Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. 0 resultaten in Wijnegem. Sorteer op Prijs aflopend.
Merksemsebaan De ideale woning.
Vergroot de tekst. Op het braakliggend terrein aan de Merksemsebaan te Wijnegem zal De Ideale Woning een nieuwbouwproject inplannen van 40 koopappartementen en 22 huurappartementen. Tevens zijn er 3 handelsruimten voorzien die eventueel nog opgesplitst kunnen worden tot 6 handelsruimten.
Immo Wijnegem Te Koop in Wijnegem 2110 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Wijnegem. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
0 Panden te koop in Wijnegem Wommelgem Borsbeek First Immo.
Filter panden Prijs. 0 Panden te koop in Wijnegem Wommelgem Borsbeek. Je gekozen filters. Sorteren op Nieuwste eerst. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Er zijn geen panden die voldoen aan deze zoekopdracht. Verkochte panden in Wijnegem Wommelgem Borsbeek. Huis te Wijnegem. Huis te Wijnegem.
Vastgoed te koop in de gemeente Wijnegem.
Desco Nv Koenraad Wuyts Bvba Vimmo Nv Loodgieterij Andre Herssens Big Blue Point Wijnegem Sonia Beurms Demars Didier Expert Judiciaire Jan Defieuw Paul De Maesschalck Tom Dullaert. Onthaal Gemeenten Wijnegem Te koop. Vastgoed te koop in de gemeente Wijnegem. Kies een type Huis.
Te koop huis in Wijnegem Trovit.
Huis te koop Wijnegem Immovlan RAI51383. 2110, Wijnegem, Provincie Antwerpen. Te renoveren ruime ééngezinswoning op toplocatie te Wijnegem, vlakbij het kanaal! Deze woning heeft zeer veel potentiëel en is ingedeeld als. Immovlan.be 1 jaar geleden. Penthouse te koop Wijnegem Immovlan RAH12282.
Huis te koop Wijnegem Koopjeskrant.be.
Huis te koop Wijnegem 2 zoekertjes. Toon op kaart. 120 m, bew. 180 m, 3 slaapkamers Bekijk dit pand op Zimmo. 325.000 Huis, losstaand / open. woning, losstaand / open, bew. 132 m, 3 slaapkamers, EPC 1336 kWh/m 2 Bekijk dit pand op Zimmo.
Gelijkvloerse verdieping te koop in Wijnegem Immo Helsen.
Te koop: Gelijkvloerse verdieping in Wijnegem 495.000. Afdrukken Stuur naar een vriend. Prachtig authtentiek gelijkvloers appartement in privatieve parktuin van ca. Het eigendom omvat 185 m op de gelijkvloerse verdieping van een historisch gebouw van bouwjaar 1880 gelegen op de grens van Wijnegem, Schoten en s'Gravenwezel.
Te koop: Benedenwoning in Wijnegem Wervehof 5/A 1 Vitrine.
Prachtig 2-slaapkamer appartement in residentie d'Ouwe' Kaars te Wijnegem. Subliem 2-slaapkamer appartement in residentie d'Ouwe' Kaars te Wijnegem. Residentie D'OUWE' KAARS bevindt zich op een strategische locatie aan de rand van Wijnegem op het kruispunt van de Houtlaan N12 en de Merksemsebaan dichtbij het Wijnegem shoppingcenter. Luxe appartement met 2 slaapkamers te koop.

Contacteer ons