Zoeken naar huis te koop puurs

huis te koop puurs
6 wooneenheden in de Guido Gezellelaan in Puurs. 6 wooneenheden in de Guido Gezellelaan in Puurs.
Algemene voorwaarden om te lenen. Hoeveel kan ik lenen? Veelgestelde vragen over lenen. Adres en openingsuren. Wie zijn wij? Selecteer een pagina. KLEKB Projecten Gerealiseerd Guido Gezellelaan in Puurs. Guido Gezellelaan in Puurs. Timing: Start van de werken: maart 2014, opgeleverd juli 2015. Architect: Bruno Callaert. download hier de beschrijving pdf. Aan de Guido Gezellelaan in Puurs werden enkele verouderde woningen vervangen door 1 eengezinswoning en 5 appartementen. De woning en 3 van de 5 appartementen hebben 2 slaapkamers. Het gelijkvloers appartement heeft 3 slaapkamers, en 1 appartement heeft 1 slaapkamer. De woningen hebben een ideale ligging vlakbij het station van Puurs, op wandelafstand van het centrum. Elke woning heeft een eigen, aparte garage. De gelijkvloerse woningen hebben een tuin, de anderen een terras. Alle woningen werden in 2015 en 2016 toegewezen en verkocht. Ook interesse in een woning van Kleine Landeigendom? Ben je nog niet ingeschreven? Onder Kopen vind je alle informatie over hoe je een huis kan kopen bij Kleine Landeigendom Klein-Brabant en onder welke voorwaarden.
Huis te koop Puurs 2870 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitt
Huis 1 slaapkamer te koop in Puurs. Huis 2 slaapkamers te koop in Puurs. Huis 3 slaapkamers te koop in Puurs. Huis 4 slaapkamers te koop in Puurs. Huis 5 slaapkamers te koop in Puurs. Alle huizen te koop in Puurs.
Te koop: Woning in Ruisbroek Donkstraat 24 Vitrine.
Universiteiten / hogescholen. Te koop: Woning in Ruisbroek 188.000. Brusselsesteenweg 420 a. verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht. Zeer rustig en toch centraal gelegen ruime rijwoning in uitstekende staat met ruime tuin en tuinhuis met uitweg voor fiets.
TREVI AXUS Vastgoedkantoor Verkopen, Verhuren, Syndicus, Beheer.
Dakappartement PUURS 2870. Zoeken tussen onze 5068 Eigendommen. TREVI Valuable Invest. Industriƫle ruimte Magazijn. 5 slaapkamers of meer. Enkel eigendommen van het kantoor. Onze laatste verkopen. Welkom op de site van TREVI Axus! Eigenaar zonder zorgen. Ons het rentmeesterschap toevertrouwen is een prioriteit! Vraag een offerte. Mooie vooruitzichten voor de vastgoedlente! Lees hier het persbericht. U wenst van Syndicus te veranderen? Ontdek de verschillende beheerdiensten van de mede-eigendommen bij TREVI. Eigendommen te koop en te huur. Appartementen beheerd in mede-eigendom. Eenheden in privatief beheer. Copyright 2016 TREVI. Een huis of appartement kopen.
Te koop huis in Puurs Trovit.
2870, Puurs, Provincie Antwerpen. Deze totaal te renoveren woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een oprit die plaats biedt aan meerdere wagens, inkomhal, woonkamer, keuken., Rapporteren Bekijk huis. Immovlan.be 30 dagen geleden. Huis te koop Puurs Immovlan RAH67791. 2870, Puurs, Provincie Antwerpen.
Immo Puurs Te Koop in Puurs 2870 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Puurs. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
Home Immo-Quality.
Panden in de kijker. Zoekt u een woning, overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidige woonhuis of heeft u een ander huis op het oog? Dan bent u bij ons in de juiste makelaarshanden. U kunt bij ons terecht. Te koop Bornem. Charmante woning op een perceel van 287m bestaande uit: woonkamer. Te koop Bornem. Open bebouwing in Branst op een perceel van 824m bestaande uit: inkomhal. Te koop Bornem. Mooie Spaanse villa op een perceel van 646m bestaande uit: volledige kruipruimte. Te koop Puurs.
Treetops Zoek in ons aanbod.
Te koop door Vlaming die het pand zelf heeft laten bouwen in authentieke stenen. Adres op aanvraag. Halfopen bebouwing op een perceel van 288m bestaande uit: inkomhal met toilet, leefruimte met open keuken, berging, nachthal, 3 slaapkamers en badkamer. Zolderruimte van 42m biedt nog tal van mogelijkheden. Aansluitend aan de woning wordt een carport voorzien. De indeling kan nog aangepast worden naar uw wensen. Ook de afwerking wordt uitgevoerd volgens uw keuze. 2870 Puurs Ruisbroek.
Huizen te koop Puurs Locanto te koop en gezocht in Puurs.
Vind uw droomhuis op Locanto! Lees onze Veiligheidstips, om zeker te zijn dat het nieuwe huis geen nachtmerrie wordt. huizen te koop in Antwerpen. 28 resultaten in huizen te koop Puurs. huizen te koop in Puurs kopen. huizen te koop Puurs.

Contacteer ons