Zoeken naar huis te koop puurs

huis te koop puurs
Te koop: Woning in Ruisbroek Donkstraat 24 Vitrine.
Universiteiten / hogescholen. Te koop: Woning in Ruisbroek 188.000. Brusselsesteenweg 420 a. verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht. Zeer rustig en toch centraal gelegen ruime rijwoning in uitstekende staat met ruime tuin en tuinhuis met uitweg voor fiets.
M3 makelaars Onroerend goed in Antwerpen, Waasland Klein-Brabant.
Wat is het verschil tussen een onderhandse, een notariële en een zorgvolmacht? Waar moet ik op letten als ik een nieuwbouw koop? Investeren in studentenkamers: waar moet ik rekening mee houden? Wat kan ik doen als mijn huurder niet betaalt? Wat is het Vlaams Huurgarantiefonds? Mijn zonevreemde woning ligt in ruimtelijk kwetsbaar gebied. Wat betekent dat? Ik heb een huis gekocht en nu blijkt dat de bodem verontreinigd is. Wat kan ik doen? Stopt een huurcontract bij een overlijden? Klein beschrijf en abattementen afgeschaft. Registratierechten gezinswoning: wat verandert er precies? Een reclamebord tegen de gevel van mijn nieuwe huis. Wat doe ik daarmee? Kan ik een winkel ombouwen tot appartement? Mijn huis staat op de lijst van bouwkundig erfgoed. Wat betekent dat? Wat zijn stedenbouwkundige inlichtingen? Wat als er geen plaatsbeschrijving gebeurd is? Kan ik een woning kopen met cash geld? Wat is het verschil tussen een voorkooprecht, een voorkeurrecht, recht van wederinkoop en een aankoopoptie? Uw tijd is geld waard! Hoe houd ik mijn buren te vriend bij een bouw of renovatie?
Te koop huis in Puurs Trovit.
Gelegen in centrum Breendonk Puurs, vlotte bereikbaarheid dankzij nabijheid A12. Immovlan.be 24 dagen geleden. Huis te koop Puurs Immovlan RAI51702. 2870, Puurs, Provincie Antwerpen. Lancering nieuwproject Steenbossen in de nieuwe rustige gelijknamige woonwijk in Puurs Breendonk telt 8 halfopen woningen met drie.
Appartement Loft te koop Puurs 2870 TREVI Orta.
Phone: 32 081 72 36 50. Fax: 32 03 205 64 04. TREVI Brabant Nivelles. Chaussée de Mons 14. Phone: 32 067 21 00 00. Fax: 32 03 205 64 04. TREVI Axus Puurs. Phone: 32 03 298 02 02.
Immo Puurs Te Koop in Puurs 2870 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Puurs. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
Immo te koop in Puurs incl. deelgemeentes immo proxio.
Dit prachtig, luxueus penthouse bevindt zich op de 3 de verdieping in een klasse volle, kleinschalige residentie, op toplocatie te Puurs met zicht o. Nieuwbouw Huis in Puurs, Hoek Veurtstraat Molenheide Nieuwbouw Huis. 194.760 194760 te koop Immo Proxio. 2870 Puurs, Hoek Veurtstraat Molenheide, ref.
Puurs Immo 2dehands.be.
Huis te koop in Puurs, 3 slpks. Belegging Verkoop van goed onderhouden Villa te Puurs op voorwaarde dat de verkopers het pand mogen huren aan 1.160 euro per maand Indelin. 21 september 2018 1215: Puurs. Huis te koop in Puurs, 3 slpks.
Treetops Zoek in ons aanbod.
Te koop door Vlaming die het pand zelf heeft laten bouwen in authentieke stenen. Adres op aanvraag. Halfopen bebouwing op een perceel van 288m bestaande uit: inkomhal met toilet, leefruimte met open keuken, berging, nachthal, 3 slaapkamers en badkamer. Zolderruimte van 42m biedt nog tal van mogelijkheden. Aansluitend aan de woning wordt een carport voorzien. De indeling kan nog aangepast worden naar uw wensen. Ook de afwerking wordt uitgevoerd volgens uw keuze. 2870 Puurs Ruisbroek.
Huizen te koop Puurs Locanto te koop en gezocht in Puurs.
Vind uw droomhuis op Locanto! Lees onze Veiligheidstips, om zeker te zijn dat het nieuwe huis geen nachtmerrie wordt. huizen te koop in Antwerpen. 28 resultaten in huizen te koop Puurs. huizen te koop in Puurs kopen. huizen te koop Puurs.

Contacteer ons