Resultaten voor gelijkvloers appartement te koop

gelijkvloers appartement te koop
Te Koop ATRIMMO.
Gelijkvloers appartement deurne Trovit.
Dit appartement gelegen op de gelijkvloers verdieping. Immovlan.be 30 dagen geleden. Gelijkvloers te koop Deurne Immovlan RAI00832. 2100, Deurne, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Zoekt u een gelijkvloers appartement, vlak bij winkels, scholen, het openbaar vervoer en invalswegen naar het centrum van de stad?
te koop Immo Dyck.
IN OPTIE Huis met 3 slpk en grote tuin. Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers. Appartement 3 slaapkamers, terras, open garagebox. Arbeiderswoning met slaapkamers en tuin. Appartement 2 slaapkamers. Te renoveren woning met grote garage/magazijn. Gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer en terrastuin.
Vastgoedaanbod te koop regio Aartselaar bij Van Reeth Vastgoed.
Home Te koop Te huur Nieuwbouw Mijn favorieten. Realisaties Diensten Contact Uzoekt. Vastgoed te koop. Er werden geen resultaten gevonden. De vastgoedexperten van Van Reeth Vastgoed staan voor u klaar. om op zoek te gaan naar het ideale eigendom. Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee!
Gelijkvloers appartement genk Trovit.
Appartement te koop voor 183000 euro met 3 slaapkamers. 3600, Genk, Provincie Limburg. Nog af te werken gelijkvloers appartement met 3 slk tuin garage in een zijstraat van de koning boudewijnlaan, vinden we in de drijfstraat. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van gelijkvloers appartement genk.
nieuwbouw gelijkvloersappartement te koop Sluisstraat 32.00.1 Vilvoorde, ref. 1349033 immo proxio.
165.250 165250 te koop Immo Proxio. Snel instapklaar appartement op het gelijkvloers. Gepubliceerd op 20-3-2018. Nieuwbouw gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer. Appartement A017 is gelegen op het gelijkvloers en geniet van de ligging nabij het nieuwe buurtpark. Dit appartement met 1 slaapkamer is snel instapklaar, waarbij de afwerking nog naar wens kan gekozen worden volgens persoonlijke smaak en stijl.
Aanbod panden te koop Hans Immo.
Aanbod panden te koop. Google kaart Ik ben op zoek. Ideaal startersappartement met 2 slaapkamers, terrassen en autostaanplaats in het centrum van Mortsel. We vinden dit ide. Ideaal startersappartement met 2 slaapkamers, terrassen en autostaanplaats in het centrum van Mortsel. We vinden dit ideaal startersappartement op de hoek met de Antwerpsestraat en de Vredebaan in het centrum van Mortsel. Het is een ideale uitvalsbasis naar alle winkels, E19, centrum Antwerpen of rond punt van Wommelg. Instapklaar appartement van 67m met 2 slpks.
Appartementen te koop in Antwerpen 2018 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Appartement 2 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 3 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 4 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 5 slaapkamers te koop in Antwerpen. Alle appartementen te koop in Antwerpen. Op zoek naar een specifiek type?
Alle appartementen te koop Koopjeskrant.be.
100 m, 2 slaapkamers, verwarming met mazout, EPC 269 kWh/m 2. Antwerpen, appartement, rijwoning. appartement, rijwoning, opp. 170 m, bew. 161 m, 3 slaapkamers, verwarming met aardgas, EPC 307 kWh/m 2. ik bied aan/ik zoek. immo te huur/te koop. te koop type. appartement type appartement.

Contacteer ons