Op zoek naar huis te koop mortsel?

huis te koop mortsel
Boeken, e-books, tolino e-reader, cd's, dvd's, games en geschenken Standaard Boekhandel Standaard Boekhandel.
Huis vol leugens. Boek Nederlands Paperback. Alles voor jou. Boek Nederlands Paperback. Geschenken doen aan boeken denken. Op zoek naar het ideale geschenk? Geef eens een boekenbon. De ontvanger kan hem inruilen via onze website óf in 140 Standaard Boekhandels met een uitgebreid aanbod aan boeken, e-books, cd's, dvd's' en cadeauartikelen.
Huis te koop Mortsel 2640 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Huis 1 slaapkamer te koop in Mortsel. Huis 2 slaapkamers te koop in Mortsel. Huis 3 slaapkamers te koop in Mortsel. Huis 4 slaapkamers te koop in Mortsel. Huis 5 slaapkamers te koop in Mortsel. Alle huizen te koop in Mortsel.

Huis te koop 375.000. Floris De Cuijperstraat 1 2640 Mortsel 3 1 200 m. De Brouwereyen is ideaal gelegen te Mortsel, een kleine stad in de groene rand rond Antwerpen welke beschikt over vele troeven; uitstekende ligging, vlakbij bus en tramhaltes, winkels, vrijetijdsbesteding zoals sportinfrastructuur, een cultureel centrum, speelpleinen.
Te koop habicom.
Deze mooie, maar te renoveren HOB met 4 slaapkamers is gelegen op de Liersesteenweg, vlakbij het centrum van Mortsel. Naast het openbaar vervoer dat met tram 15, treinstation Mortsel en Mortsel-Liersesteenweg alsook diverse busverbindingen in overvloed aanwezig is, zijn ook verschillende winkels/Carrefour.,
Huis te koop Mortsel 2640 ten zuiden van Antwerpen Cogghe.
Huis te koop Mortsel. Waarom steeds meer mensen een huis kopen in Mortsel. De stad Mortsel heeft de voorbije jaren alleen maar aan glans gewonnen. Het aantal mensen dat er een huis heeft gekocht, is toegenomen. Verrassend is dat niet wanneer je de troeven van Mortsel kent.
Te Koop Coprimmo Vastgoedmakelaars.
100 150 m. 150 200 m. 200 250 m. 250 300 m. Tuin Garage Terras Lift. Meer zoekopties Minder zoekopties. Copyright coprimmo.be 2019 Fruithoflaan 1, 2600 Berchem T. 3203 449 49 77 info@coprimmo.be Kantoren te Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Kontich en Mortsel Disclaimer.
Te koop habicom.
Deze mooie, maar te renoveren HOB met 4 slaapkamers is gelegen op de Liersesteenweg, vlakbij het centrum van Mortsel. Naast het openbaar vervoer dat met tram 15, treinstation Mortsel en Mortsel-Liersesteenweg alsook diverse busverbindingen in overvloed aanwezig is, zijn ook verschillende winkels/Carrefour., 190 m 2. 105 m 2. OOSTSTATIESTRAAT 80 KONTICH. Vlakbij het centrum van Kontich, gunstig gelegen in de recent heraangelegde fietsstraat de Ooststatiestraat, vinden we deze instapklare woning met mooie Zuid-tuin. Het huis werd destijds samen gebouwd met 5 andere identieke rijkswachterhuisjes" en stralen elk veel charme en gezelligheid uit!
Te Koop ImmoVivo.
Algemeen: Deze te realiseren HALF-OPEN bebouwing wordt opgetrokken op een zonnig perceel van de kindvriendelijke verkav. Algemeen: Deze te realiseren HALF-OPEN bebouwing wordt opgetrokken op een zonnig perceel van de kindvriendelijke verkaveling HET" WOONGOED" te Edegem. Als u kiest voor deze nieuwbouwwoning haalt u feitelijk de toekomst in huis.
Te koop huis in Mortsel Trovit.
Huis mortsel 2640. 2640, Mortsel, Provincie Antwerpen. en zuid-gerichte tuin op ideale locatie in MortselDe woning is gelegen op een centrale locatie te Mortsel, op wandelafstand van het centrum. Immovlan.be 30 dagen geleden. Huis te koop Mortsel Immovlan RAJ18146. 2640, Mortsel, Provincie Antwerpen.

Contacteer ons