Op zoek naar huis te koop mortsel?

huis te koop mortsel
Te koop huis in Mortsel Trovit.
Immovlan.be 12 dagen geleden. Huis te koop Mortsel Immovlan RAI37078. 2640, Mortsel, Provincie Antwerpen. Te renoveren open bebouwing op een grond van 640m, over het prachtige fort van Mortsel. Gunstig, over het fort van Mortsel, gelegen woning. Rapporteren Bekijk huis.
Opbrengsteigendom Woning te koop in MORTSEL Immo De Laet.
30 foto's' Toevoegen aan favorieten Favoriet Liggingsplan Bijlagen. Art Deco woning met handelspand te midden van de Statielei te Mortsel: Op de begane grond vinden we het te renoveren handelspand van 120 m op een van de meest gunstige en commerciële locaties te Mortsel. Het huis in Art Deco stijl kunnen we binnengaan langs de aparte ingang, via een inkomhal kunnen we met de trap naar de eerste verdieping.
Wellimmo Mortsel, Woning Te renoveren ruime woning 4 slpk met garage.
Drabstraat 46, 2640 Mortsel. Bekijk op kaart. 212m 2 woonopp. 32219m, 2 grondopp. EPC: 539 kWh/m 2. VERKOCHT BINNEN 1 WEEK! Voor meer info of een vrijblijvende schatting, bel 032250068. Zeer gunstig gelegen te renoveren woning grondopp. ca 320m bew.
Immo Mortsel Te Koop in Mortsel 2640 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Mortsel. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
Huis te koop Mortsel 2640 ten zuiden van Antwerpen Cogghe.
Huis te koop Mortsel. Waarom steeds meer mensen een huis kopen in Mortsel. De stad Mortsel heeft de voorbije jaren alleen maar aan glans gewonnen. Het aantal mensen dat er een huis heeft gekocht, is toegenomen. Verrassend is dat niet wanneer je de troeven van Mortsel kent.
Te koop habicom.
Deze unieke, authentieke en te renoveren cottage woning met 8 slaapkamers en grote grondoppervlakte is gelegen op de Liersesteenweg, in het centrum van Mortsel. Naast het openbaar vervoer dat met tram 15, treinstation Mortsel en Mortsel-Liersesteenweg alsook diverse busverbindingen in overvloed aanwezig.
Huis te koop Mortsel Koopjeskrant.be.
Huis te koop Mortsel 4 zoekertjes. Toon op kaart. Te renoveren bel-étage op fantastische locatie. woning, rijwoning, opp. 159 m, bew. 165 m, 3 slaapkamers, EPC 321 kWh/m 2 Bekijk dit pand op Zimmo. Te renoveren bél-etage met 3 à 4 slaapkamers en tuin van 95m in.
huis te koop in Mortsel 2640 immo proxio.
Het betreft een ruime nieuwbouwwoning op een zeer centrale locatie te Mortsel. Deze woning maakt deel uit van het project De Brouweryen, een project m. Nieuwbouw Huis in Mortsel Nieuwbouw Huis. 379.200 379200 te koop Immo Proxio. 2640 Mortsel, ref.
Woningen RESA VASTGOED.
Oud Berchem: RUIME WONING MET GROOT MAGAZIJN, DUPLEX APPT en GARAGES! Oud Berchem: RUIME WONING MET GROOT MAGAZIJN, DUPLEX APPT en GARAGES! HOOGSTAAND NIEUWBOUWPROJECT TE BERCHEM / MORTSEL. HOOGSTAAND NIEUWBOUWPROJECT TE BERCHEM / MORTSEL. WILRIJK: CHARMANTE HOB 3SLPK 1BADK OP 291m GROND!

Contacteer ons