Zoeken naar huis te koop mortsel

huis te koop mortsel
Huis MORTSEL Omnia Vastgoedmanagement.
Deze eengezinswoning is gelegen op de grens tussen Mortsel en Borsbeek. U hebt vlot toegang tot het openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen richting E313 en E19. De woning is deels op te frissen, maar steeds goed onderhouden geweest door de eigenaars.
reds Huis Steenakker 3, 2640 Mortsel Huis.
Graag had ik meer info over het pand gelegen te Steenakker 3, 2640 Mortsel, België. Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
ImmoVlan.be. Huis te koop in Mortsel. 17 huizen nu op Immovlan.
Huis te koop in Mortsel. 17 huizen te koop in Mortsel. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop.
Huizen, herenhuizen, villa's, loften, appartementen te koop in Antwerpen Sorenco.
Aanbod Te koop. 182 m Oppervlakte. 640 m Oppervlakte. 207 m Oppervlakte. 284 m Oppervlakte. 346 m Oppervlakte. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Schrijf u nu in voor uw gepersonaliseerde nieuwsbrief en u word vrijblijvend op de hoogte gehouden van nieuwe panden in ons aanbod of prijswijzigingen die aan uw wensen voldoen.
Te Koop VIA Immobilien.
Prachtige open trap die leidt naar de eerste verdieping ingedeeld met 4 mooie slaapkamers wo één met eigen terras, twee badkamers en een schitterende mastersuite met dressing, badkamer, bureelruimte en overdekt terras met mooi zicht. Ruime kelderverdieping, inpandige lift en dubbele garage. Exclusief wonen in de meest residentiële ligging van Antwerpen en dit slechts op een paar minuten van het centrum! Uiterst zeldzaam object! Pagina 1 van 5 58 zoekertjes. VIA Immobilien 2020.
Biddit.
huis te koop te Mortsel 78774 HvJS.
Foto's' Grondplan Streetview Kaart Print. huis te koop te Mortsel. ref: 78774 HvJS. Van Dijckstraat 121 2640 Mortsel. Beschikbaar: mits inachtneming huurders. Deze woning, vlakbij centrum Mortsel, is onderverdeeld in 2 appartementen en genoot tussen 2012 en 2014 een aantal opfrissingswerken.
Immo te koop in Mortsel 2640 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Op zoek naar een specifiek type? Appartement te koop in Mortsel. Huis te koop in Mortsel. Garage te koop in Mortsel. Grond te koop in Mortsel. Bedrijfsvastgoed te koop in Mortsel. Kot/kamer te koop in Mortsel. Nieuwbouwproject te koop in Mortsel.
Verkeersinformatie: files, flitsers en wegwerkzaamheden ANWB.
Veilig van Huis Woonverzekering. Tol en vignetten. Alles over verkeer. Onderhoud en reparatie. Tests en specificaties. Brommer en scooter. Alles over auto. Alles over fiets. Entreebewijzen met korting. Land van ANWB. Alles over vrije tijd. Reizen in de Kampioen. Alles over vakantie. Voor de samenleving. Visa Silver Card. Visa Gold Card. Alles over lidmaatschap. files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. Verkeersinformatie: files, flitsers, wegwerkzaamheden. Naar de verkeersverwachting. Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? Meer info over voorkomen van vertraging. Ook hulp bij pech? Nu 20, korting op Wegenwacht Europa Standaard pakket. We doen er alles aan om je snel weer op weg te helpen.

Contacteer ons