Meer resultaten voor appartement te koop provincie antwerpen

appartement te koop provincie antwerpen
Dakappartement antwerpen Trovit.
Instapklaar dakappartement met ruim terras. 2560, Nijlen, Provincie Antwerpen. Instapklaar dakappartement met ruim terras; inclusief ondergrondse parking met berging en autostaanplaats Dit appartement is gelegen op de. Immovlan.be 30 dagen geleden. Appartement te koop Antwerpen Immovlan RAI20184. 2018, Provincie Antwerpen.
Uw immo makelaar in Berchem en Schilde Sorenco.
Uniek nieuwbouw appartement op het Eilandje. Appartement Te koop. Te koop / te huur. 8420 De Haan. Minder dan 200.000. 200.000 tot 300.000. 300.000 tot 450.000. Meer dan 450.000. U wenst uw woning te verkopen/ verhuren? Dankzij onze persoonlijke aanpak, onze optimale kennis en resultaatgerichte inzet zorgen wij ervoor dat dit gebeurt in alle vertrouwen en discretie op een professionele en aangename manier. Bent u van plan uw eigendom te verkopen? Wenst u een professionele en vrijblijvende schatting? Wij brengen u graag op de hoogte van de reële marktwaarde van uw vastgoed en garanderen u een waardebepaling die correct is. Zorgeloos wonen in een woning die volledig voldoet aan al uw wensen en dromen? Bent u op zoek naar een zinvolle en winstgevende investering? Daarop biedt nieuwbouw het antwoord, neem gerust een kijkje. Aanbod In de kijker. 430 m Oppervlakte. 140 m Oppervlakte. Project Eiland Amsterdamstraat. 127 m Oppervlakte. 177 m Oppervlakte. Sorenco Uw vastgoedpartner in Antwerpen.
AG VESPA Provinciestraat 80-82.
Te koop / Te huur. Over AG VESPA. Terug naar overzicht. Waarom dit project? AG VESPA pakt met het stedelijk grond en pandenbeleid leegstaande en verkrotte panden aan en brengt ze als kwaliteitsvolle en duurzame woningen opnieuw op de markt. Op die manier krijgt de opwaardering van een aantal stadswijken een impuls. Wat gebeurt er? Op de hoek van de Provinciestraat en de Ploegstraat realiseerden we een mooi woonproject. Op een opvallende zichtlocatie, aan het Giraffenpleintje vlak achter de Zoo, vind je 4 appartementen boven op een commerciële ruimte. Ooit stond hier een vervallen benzinestation, nu verfraait dit project de buurt. Het gelijkvloers is ruim beglaasd. De appartementen met geschakeerde terrassen en een friswitte gevel creëren een karaktervolle hoek. De appartementen hebben bovendien een extra troef in petto: alle leefruimtes en terrassen kijken uit over de Zoo van Antwerpen.
DeParel Bostoen. Bostoen logo. Bostoen logo. Marker. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon. Star icon.
Zelf grond of pand te koop? Zelf grond of pand te koop? Vind mijn woning. Prijs van 5000 tot 790000. terug naar overzicht. Vlot bereikbaar via de A12. Enkele instapklare woningen. Moderne energievriendelijke woningen en bel-etages. De Parel is een goed gelegen woonproject te Niel in de provincie Antwerpen.
Te Koop Janssen en Janssen.
Geen overeenkomstige regio's' gevonden. Geselecteerde gemeenten 0. Geen overeenkomstige regio's' gevonden. Geen overeenkomstige regio's' gevonden. Bent u zeker dat u uw huidige regio wil wissen? Over te nemen. 0 GESELECTEERDE GEMEENTEN Cirkel Straal 0 km Veelhoek van 0 km 2.
Provincie antwerpen nieuwbouw Trovit.
zimmo 30 dagen geleden. Appartement te koop voor 385000 euro met 2 slaapkamers. 2000, Provincie Antwerpen. Dit uitmuntend nieuwbouw appartement is gelegen op de 1ste verdieping van residentie Liberty in de bruisende wijk Het Eilandje in Antwerpen. immoproxio.be 8 dagen geleden.
Advertentie. Advertentie. RTV Oost Nieuwsbrief.
Goedkope vliegtickets boeken en tickets vergelijken KLM.com.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct of helemaal niet worden weergegeven.
First Immo Vastgoed te koop in Provincie Antwerpen.
Bekijk het verhaal van Thomas An. Meest recente panden. Appartement te 2000 Antwerpen Lange Ridderstraat 55. 1.665 / mnd. Kantoren te 2000 Antwerpen Stadswaag 19-20. Appartement te 2550 Kontich Kosterijstraat 4. Bekijk ons volledig aanbod.: Te koop 509. Te huur 81.

Contacteer ons