Meer resultaten voor appartement te koop kapellen

appartement te koop kapellen
Appartement Te koop in Kapellen Detail Kemp Immo.
Uniek appartement in Domein Blauwhof. Dit luxueuze appartement met 3 kamers ligt in het kasteeldomein Blauwhof, niet ver van het centrum van Kapellen. Gelegen op de tweede verdieping, heeft het een zonnig terras naar het zuidwesten 10 m, met uitzicht op het park met uniek bomenbestand.
Appartementen te koop in Kapellen ERA Belgium.
4 resultaten voor appartementen in Kapellen. Sorteer op Prijs aflopend. Duplex appartement van 220 m in domein Wilaard. Koningin Astridlaan 37A, 2950 Kapellen. ERA Comfort Garantie: basic. Prachtig appartement met drie slaapkamers op domein Wilaard! Koningin Astridlaan 37 A 5, 2950 Kapellen.
Coga Appartement Te Koop In Kapellen Algemeen.
Coga Te Koop René De Pauwstraat te Kapellen. 3512181 te Kapellen! René De Pauwstraat 41 2950 Kapellen. van 199.000 tot 255.000. René De Pauwstraat te Kapellen! Kleinschalig project op rustige locatie, bestaande uit 4 appartementen met ruim zuidwest gericht terras en achterliggende garages. Het gebouw is aangenaam gelegen op wandelafstand van het park en het centrum. De appartementen 60m-81m, alle met 2 slaapkamers, worden volledig afgewerkt en beantwoorden aan de hedendaagse eisen van isolatie en comfort. Zo wordt onder meer in het volledige appartement een mooie parket gelegd niet in keuken, badkamer, toilet en berging.
Immo Kapellen Te Koop in Kapellen 2950 Immoscoop.
Bergstraat 54 2950 Kapellen Woonopp: 219 m 2 Terreinopp: 532 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. Toegevoegd door ERA North Estates. Appartement Te Koop in Kapellen. Hoogboomsteenweg 186-190 B0.1 2950 Kapellen Bekijk dit pand bij de makelaar.
Q-IMMO Kapellen, Appartement Subliem afgewerkt appartement incl.garagebox!
Exclusief, hyper-ingericht 2 SLPK appartement 177 m incl.garagebox, op het residentieel gesloten domein Capellenhof op 5.876 m2 9 appartementen en mooie gemeenschappelijke tuin, ideaal gelegen in een doodlopende straat op 350 m van het station Kapellen en op 500 m van het centrum. Een groot aantal van de roerende goederen, aangeduid met is inbegrepen in de vraagprijs oa.2 Tvs BO, deel van de verlichting, stores, elektrisch bed, eettafel, verlichte bloembakken, tuinmeubels etc. Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping wat tevens de hoogste is en overal is dezelfde, tijdloze keramische tegel met minimale voeg voorzien. Wat dit appartement UNIEK maakt is de doordachte afwerking en techniek: domotica Creston met veel toepassingen, surround system van BO in alle kamers, alarm, 2 BO TVs, Boffi kraanwerk, Any Way doors, stijlvolle verlichting, bio ethanol haard, stores elektrisch bediend etc. De keuken is voorzien van werkblad in Corian, Miele toestellen koffiemachine, pyrolyse oven, vaatwas, koelkast ingewerkt, stoomoven, inductie fornuis., De schuiven bieden zeer veel opbergruimte en zijn voorzien van een druksysteem om te openen.
Te koop: Villa in Kapellen Grensstraat 136 Vitrine.
Appartement Woning Grond Garage Parking Kantoor Winkel. Voor welke prijs? 0 1 2 3. Disclaimer Intellectuele rechten Gebruiksvoorwaarden Privacy. Universiteiten / hogescholen. Te koop: Villa in Kapellen 344.000. 03 666 86 79. Wij maken uw HUIS" werk." verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht.
Te koop appartement in Kapellen Trovit.
Immovlan.be 30 dagen geleden. Appartement te koop Kapellen Immovlan RAH45329. 2950, Kapellen, Provincie Antwerpen. Nieuwbouw appartement op de derde verdieping met lift en 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Kapellen, vlakbij het gemeentelijk park, de. zimmo 21 dagen geleden.
Appartementen te koop Goetstouwers Immobiliën.
Kapellen Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en terras van 15 m gelegen in het centrum van Kapellen. Autostaanplaatsen en kelders beschikbaar in de ondergrondse parking. nieuwbouw toevoegen aan favorieten. Kapellen Nieuwbouw gelijkvloersstudio met slaaphoek en privatieve tuin van 120 m gelegen in het centrum van Kapellen.
Appartement te koop in KAPELLEN Immo De Laet.
Nieuwbouw appartement op de derde verdieping met lift en 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Kapellen, vlakbij het gemeentelijk park, de bewoonbare oppervlakte bedraagt 60 m en het appartement beschikt voor een groot dakterras van 51 m georiënteerd op het zuidwesten, kwaliteitsvolle afwerking is voorzien lastenboek en plannen vindt u in bijlage, er bestaat de mogelijkheid om een bovengrondse 18.000 of een ondergrondse 25.000 parkeerplaats bij aan te kopen, alsook een extra berging 5000, beschikbaar eind augustus 2018.

Contacteer ons