Meer resultaten voor appartement te koop kapellen

appartement te koop kapellen
Te koop appartement in Kapellen Trovit.
2950, Kapellen, Provincie Antwerpen. Top gelegen appartement met een prachtig uitzicht in domein de Beukelaar. Indeling appartement: Via de lift komen we aan de eerste op. Immovlan.be 30 dagen geleden. Appartement te koop Kapellen Immovlan RAJ16889. 2950, Kapellen, Provincie Antwerpen.
Action 6.000 producten voor minder dan je verwacht. Personal care. Laundry cleaning. Instagram. Marker. Giftcard.
Klik op de knop in de e-mail om je inschrijving af te ronden. Ik ga akkoord met de actievoorwaarden. Ja, ik schrijf me door het invoeren van mijn e-mailadres in voor de nieuwsbrief en maak direct kans op een cadeaukaart van EUR 25.
Immo Noord Vastgoedmakelaar Zoek vastgoed regio Antwerpen.
Service en kwaliteit in onze dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel. Niet alleen de communicatie met kandidaat-kopers of huurders is belangrijk, ook onze opdrachtgevers dienen ten allen tijde op de hoogte te worden gehouden van de stand van zaken.
Appartement te koop. Het grootste aanbod op Immovlan.
Om een account op Immovlan te gebruiken, moet onze politiek ter bescherming van de privacy geaccepteerd worden. 4 appartementen te koop. Appartement te koop. Appartement te koop in Kapellen. Appartement te koop. Appartement te koop. Appartement te koop. Appartement te koop.
Mooi gelijkvloers appartement met tuin en garage te Kapellen Koosi Vastgoed.
Mooi gelijkvloers appartement met tuin en garage te Kapellen. Dit zeer mooie en ruime gelijkvloers appartement is gelegen in een kleinschalig gebouw op wandelafstand van het centrum van Kapellen, doch omringd door een groene omgeving en in de directe nabijheid van het gemeentepark.
Q-IMMO Kapellen, Appartement Subliem afgewerkt appartement incl.garagebox!
Exclusief, hyper-ingericht 2 SLPK appartement 177 m incl.garagebox, op het residentieel gesloten domein Capellenhof op 5.876 m2 9 appartementen en mooie gemeenschappelijke tuin, ideaal gelegen in een doodlopende straat op 350 m van het station Kapellen en op 500 m van het centrum. Een groot aantal van de roerende goederen, aangeduid met is inbegrepen in de vraagprijs oa.2 Tvs BO, deel van de verlichting, stores, elektrisch bed, eettafel, verlichte bloembakken, tuinmeubels etc. Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping wat tevens de hoogste is en overal is dezelfde, tijdloze keramische tegel met minimale voeg voorzien. Wat dit appartement UNIEK maakt is de doordachte afwerking en techniek: domotica Creston met veel toepassingen, surround system van BO in alle kamers, alarm, 2 BO TVs, Boffi kraanwerk, Any Way doors, stijlvolle verlichting, bio ethanol haard, stores elektrisch bediend etc. De keuken is voorzien van werkblad in Corian, Miele toestellen koffiemachine, pyrolyse oven, vaatwas, koelkast ingewerkt, stoomoven, inductie fornuis., De schuiven bieden zeer veel opbergruimte en zijn voorzien van een druksysteem om te openen.
Deva vastgoed Ons aanbod huizen en appartementen te koop.
Grond: 761m Slaapkamers: 4 Badkamers: 2 Garages: 2. Appartementen te koop. Appartement te koop 469.000. Riant hoekappartement op de 2de verdieping gelegen in parkdomein met groot zuid-georienteerd terras, 3 slaapkamers, 2 badkamers én 2 autostaanplaatsen. Opp: 171m Slaapkamers: 3 Badkamers: 2 Garages: 2. Appartement te koop 225.000.
Q-IMMO Kapellen, Appartement Subliem afgewerkt appartement incl.garagebox!
Email dit pand. Exclusief, hyper-ingericht 2 SLPK appartement 177 m incl.garagebox, op het residentieel gesloten domein Capellenhof op 5.876 m2 9 appartementen en mooie gemeenschappelijke tuin, ideaal gelegen in een doodlopende straat op 350 m van het station Kapellen en op 500 m van het centrum. Een groot aantal van de roerende goederen, aangeduid met is inbegrepen in de vraagprijs oa.2 Tvs BO, deel van de verlichting, stores, elektrisch bed, eettafel, verlichte bloembakken, tuinmeubels etc. Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping wat tevens de hoogste is en overal is dezelfde, tijdloze keramische tegel met minimale voeg voorzien. Wat dit appartement UNIEK maakt is de doordachte afwerking en techniek: domotica Creston met veel toepassingen, surround system van BO in alle kamers, alarm, 2 BO TVs, Boffi kraanwerk, Any Way doors, stijlvolle verlichting, bio ethanol haard, stores elektrisch bediend etc. De keuken is voorzien van werkblad in Corian, Miele toestellen koffiemachine, pyrolyse oven, vaatwas, koelkast ingewerkt, stoomoven, inductie fornuis., De schuiven bieden zeer veel opbergruimte en zijn voorzien van een druksysteem om te openen.
Appartement te koop in KAPELLEN Immo De Laet.
Nieuwbouw appartement op de derde verdieping met lift en 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Kapellen, vlakbij het gemeentelijk park, de bewoonbare oppervlakte bedraagt 60 m en het appartement beschikt voor een groot dakterras van 51 m georiënteerd op het zuidwesten, kwaliteitsvolle afwerking is voorzien lastenboek en plannen vindt u in bijlage, er bestaat de mogelijkheid om een bovengrondse 18.000 of een ondergrondse 25.000 parkeerplaats bij aan te kopen, alsook een extra berging 5000, beschikbaar eind augustus 2018.

Contacteer ons