Resultaten voor appartement te koop hasselt

appartement te koop hasselt
Vastgoed Valkenborgh Hasselt, Appartement Zuidzicht residentie 4.
Te koop: Hasselt, Appartement. Zuidzicht residentie 4. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Zuidzicht 4E.4.2: Zeer knap appartement met 2 slpks van 91m en een terras van 32m. Dit appartement met zeer goed georiƫnteerd terras bevindt zicht op de 4e verdieping in residentie 4 van Zuidzicht.
Te koop appartement in Hasselt Trovit.
Degelijk gelijkvloers appartement in Kuringen. 3511, Kuringen, Hasselt, Provincie Limburg. Op een boogscheut van Hasselt vinden we dit mooi onderhouden gelijkvloers appartement. Het appartement is zeer centraal gelegen op. zimmo 30 dagen geleden. Appartement te koop voor 179850 euro met 2 slaapkamers.
Panden Te koop DOMO VASTGOED.
Te koop Rangschik lijst op: meest recent Prijs gemeente. 199.750 3 140m 1. Op te frissen woning gelegen op een ruim perceel van 9a92ca.De indeling van de woning is als volgtGelijkvloers: Inkomhal, keuken, leefruimte en woonkamer en toegang naar de wasplaats met de aangrenzende stallingen.Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers.De woning heeft in de loop der jaren reed. 245.000 2 125m 1 1. Knappe bel-etagewoning met 2 slaapkamersIn de Hasseltse Heilig-Hartwijk op wandelafstand van sportpleinen, station en winkels vinden we deze woning van 1956. Doorheen de jaren heeft ze verschillende renovaties ondergaan. Op de eerste verdieping van deze woning vinden we de hal die aansluit op de woo. Centraal en goed gelegen gelijkvloerse kantoorruimte van 340m2 te Hasselt Kuringen.
Appartement te koop in Hasselt. 158 appartementen nu op Immovlan.
Huis te huur in Hasselt. Appartement te huur in Hasselt. Grond te huur in Hasselt. Bedrijfsvastgoed te huur in Hasselt. Garage te huur in Hasselt. Huis te koop in Hasselt. Appartement te koop in Hasselt. Grond te koop in Hasselt.
Lieve Beelen vastgoed Te Koop.
Goed gelegen binnen de grote ring op wandelafstand van winkels en op fietsafstand van het centrum van Hasselt. De oprit E313 i. Prijs info op kantoor. Aangename gezinswoning, rustig gelegen aan het Domein Bokrijk, de kinderboerderij, de sporthal Kiewit.tussen Hasselt en Zonhoven. De oprit van E314 is vlot te.
Albert Heijn.
Nieuwbouw appartementen in het centrum van Hasselt.
Op luttele meters van de kleine ring het duurste gedeelte van Hasselt heb je nu een kans om te investeren in een appartement dat ongetwijfeld zal renderen. De ligging is ideaal voor verhuur aan studenten die graag een eigen keuken en badkamer willen, of aan starters die willen blijven genieten van het bruisende stadsleven van Hasselt.
vestio vestio appartement. appartement.
Stadsresidentie FUTURA 6 appartementen en 1 praktijkruimte aan de kleine ring in Hasselt! SKY9 laatste 4 luxe-appartementen te koop. Residentie Feronia II. Residentie Coin d'Or' Laatste luxe appartement te koop! Woonproject RADEKHEIM te Rekem 10 appartementen. De Groene Wal 11 appartementen met zuidgerichte terrassen.
Appartement te koop in Hasselt 3500 immo proxio.
RIANT APPARTEMENT TE KOOP OP UNIEKE LOCATIE! Dit klassevol goed onderhouden appartement situeert zich op de kleine ring van Hasselt vlakbij het stadsc. 27 nieuwbouw appartementen te koop in Hasselt. Residentie Alba, 3500 Hasselt, Boerenkrijgsingel 44C / 001, ref. 3500 Hasselt, Matrozenpad 2 / 101, ref.

Contacteer ons