Op zoek naar studio te huur gent?

studio te huur gent
Kot Gent Alle koten en studio's' in Gent.
Oppervlakte: 400m 2. Gevonden op: IKot.be. Hippolyte metdepenningenstraat, Gent. Meer info over dit kot. Of ga direct naar de advertentie. Gezellige en ruime studio te huur in het centrum van Gent, op 2 min van Sint Pietersplein en de Overpoort.
Medewerkersportal Dienst Dommelvallei.
Medewerkers van de aangesloten organisaties kunnen gebruik maken van Sophos Antivirus voor thuisgebruik. Voor vragen kun je contact opnemen met de Servicedesk door te bellen naar telefoonnummer 088 163 1290 of door het sturen van een e-mail naar de Servicedesk.
Studentenkamers Het Hooghuys Gent / Afkikker / Klimop.
Deze fotos zijn van een studio in Pisa die verhuur wordt aan studenten van Erasmus. ook voor kleine perioden. Fotos van studentenkamers van Gent op aanvraag. info@afkikker.be Rita De Vuyst. In Gent komen zijn nog enkele kamers te huur voor schooljaar 20-21.
Immo CVH.
IMMO CVH is een nieuwe speler op de vastgoedmarkt. Het kantoor bevindt zich tussen de Sterre en het UZ, op de hoek van de Krijgslaan en de Galglaan. Deze ligging, op een boogscheut van het centrum van Gent maar eveneens nabij de belangrijkste Gentse invalswegen, is meteen de weerspiegeling van onze geografische focus: Gent en zijn omliggende gemeentes. A: Galglaan 1, 9000 Gent.
studio te huur gent
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Te huur Carlo Eggermont.
Alle Appartement Bedrijfsgebouw Duplex Handelspand Herenhuis Kantoorruimte Loft Magazijn Opbrengsteigendom Penthouse Studio Villa Woning. Prijs niet beschikbaar. Ter PLaten 5. Prijs niet beschikbaar. Korte Kruisstraat 45. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Vincent Evrardlaan 1. Prijs niet beschikbaar. Willem Wenemaerstraat 62. Oude Houtlei 21. Prijs niet beschikbaar. Korte Dagsteeg 47. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Jan-Baptist Boterdaelestraat 18. Ferdinand Lousbergskaai 101. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Filips de Goedekaai 34. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Hubert Frère Orbanlaan 41. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. klein vleeshuissteeg 15. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. bvba Carlo Eggermont, BE 0536 235 794, Maatschappelijke Zetel: Grote Huidevettershoek 1 102, 9000 Gent, België, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 504.881. BIV-plichtenleer, toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel, BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.
Kensington Studio te GENT, onmiddellijk beschikbaar Haverstraat 33 a, 9000 GENT Studio te huur met afzonderlijke badkamer, kitchenette. Huren Tparkske Museumboulevard Brussel Oostende wellington Golfclub oostende Halle Immo gent Immobiliën Immobiliënkanto
T 0800 99 456 info@kensington.be www.kensington.be. Studio te GENT, onmiddellijk beschikbaar. klik op een foto om te vergroten. Haverstraat 33 a, 9000 GENT. Studio te huur met afzonderlijke badkamer, kitchenette. Studio van 32 m gelegen op 1 verdieping van een woning.
Te huur Wilink.
Meer info Ruim duplex-dak-appartement te huur met een ruim zonneterras. Voor meer info of een bezoek contacteer 0478 66 69 09. Ruim appartement in het centrum van Wachtebeke. Het betreft een duplex met 2 slaapkamers beneden en een studioruimte met een afzonderlijke inkom op de bovenverdieping. Er is ook een zonneterras van 60m voorzien! Beneden verdieping bestaat uit een inkom met afzonderlijk toilet, leefruimte met een open ingerichte keuken en terras, 2 slaapkamers, badkamer met bad, berging aansluiting wasmachine, Boven verdieping: 3e slaapkamer of studio. Bewoonbare opp: 137 m. Index: 13948, KWh/m/ jaar. Huurprijs: 850 /maand. Bewoonbare opp: 65 m. Index: 16600, KWh/m/ jaar. Huurprijs: 500 /maand. Meer info Leuke studio in een woonerf. Voor meer info of een bezoek contacteer 0478 66 69 09 en vraag uw plaatsbezoek aan via bram.lambrecht@wilink.be! Verzorgde studio op een recent woonerf op een goede locatie nabij invalswegen E17/E40/R4 en centrum Gent zuidpark.
Studio Gent te huur Immo Francis De Meester.
De badkamer heeft een douche en lavabo en er is een apart toilet. Er is eveneens plaats voorzien om een wasmachine aan te sluiten. De studio bevindt zich op wandelafstand van het openbaar vervoer en van centrum Gent Korenmarkt, Veldstraat.,

Contacteer ons