Op zoek naar loft te koop?

loft te koop
Casa23.nl.
ruime woningen met zicht op plan Duin. Ontwikkeling van 6 loftwoningen en een kinderdagverblijf in de oude rijloods van het leger in Ede. Transformatie van kantoorpand. Ontwikkeling van appartementen in voormalig kantoorpand op de Binckhorst in Den Haag. Het Vrije Veld.
Perssite.
Deze zomer vormen cabaretier Hans Dorrestijn en vogelkenner Nico de Haan opnieuw een bijzonder duo voor het derde seizoen Baardmannetjes van MAX! De nieuwe afleveringen zijn vanaf donderdag 21 juli om 21.15 uur bij MAX te zien op NPO 2.
Lofts te koop in Oost Vlaanderen op Logic-immo.be.
Loft te koop GENT. Deze zeer ruime loft 280m met warme, industriƫle accenten bevindt zich in een bruisende wijk nabij Gent. Aangename open ruimtes en een groot, zonovergoten dakterras 80m maken van deze duplex loft een. Agentschap DEWAELE VASTGOED MET ADVIES GENT.
Malines Group Te koop Prachtige loft op toplocatie in Mechelen. ico-location. Shape. Shape.
Blijf op de hoogte. Home / Te koop / Prachtige loft op toplocatie in Mechelen. Prachtige loft op toplocatie in Mechelen. Tichelrij 1A, 2800 Mechelen Open kaart xml version1.0" encodingUTF-8" standaloneno? Created with Sketch. Leefruimte 130 m. Keuken 10 m.
Loft te koop in Tongeren Jansen Real Estate.
Een eigen loft met een groot zuidgericht terras, hoge plafonds en massa's' ruimte? Volledig ingerichte MODELLOFT te bezoeken op afspraak. Grenzeloos wonen in de Chocoladefabriek. In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller.
Loft te koop in hasselt Immo Groep 5.
Loft Te koop. Bonnefantenstraat BA4.AP, 3500 Hasselt. 2 102 m 1. LOFT-APPARTEMENT MET 2 SLK EN TERRAS 103m2. GROEN WONEN IN DE HOTSPOT VAN HET CULTUURDISTRICT VAN HASSELT MET ALLE GENERATIES ONDER 1 DAK. LOFT-APPARTEMENT MET 2 SLK EN TERRAS 103m2.
ABS BOUWTEAM Lede, Loft Exclusieve loft te koop.
Exclusieve loft te koop. Loft voor 267.080. Spoorstraat 35-39A, 9340 Lede. Bekijk op kaart. 9020m, 2 woonopp. Nabij het centrum en station van Lede, langsheen de Spoorstraat 35-39A, realiseert ABS Bouwteam in 2020 het project TWINS, 2 quadriplets, in totaal goed voor 8 ruime lofts.
loft te koop
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Loft te koop Tiegem.
Aankoopbegeleiding Blog Contact Mijn favorieten. Home Te koop Te huur Nieuwbouwprojecten Eigen projecten Verkocht. Aankoopbegeleiding Blog Contact Mijn favorieten. Loft te koop Tiegem. Oostdorp 29 bus 01, 8573 Tiegem. Vraagprijs: 296 680. grond: 1064, m 2. Bewoonbare opp: 899, m 2.

Contacteer ons