Resultaten voor hoeve te koop

hoeve te koop
Argus: Gespecialiseerd in Overdracht van handelszaken en bedrijven.
Over te nemen regio Luik afhaal Pizza en Pasta. Te koop aangeboden garagebedrijf regio Rotterdam. Bedrijf in totaal inrichting interieur te koop in Vlaanderen. Wasserij, droogkuis, automatisch wassalon over te nemen in de provincie Luik. Bouwfirma zoekt joint-venture voor bouwprojecten.
Te koop Acta vastgoed.
Acta Vastgoed is een erkend vastgoedmakelaar onder BIV erkenningsnummer 505058 en 510945. Privacy policy Disclaimer Skarabee. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.:
Te koop boerderij in Provincie Oost-Vlaanderen Trovit.
Te koop, te renoveren hoeve in een rustieke omgeving te Zwal. 9630, Zwalm, Provincie Oost-Vlaanderen. Te koop, te renoveren hoeve in een rustieke omgeving te Zwalm Pittoresk wonen in een hoeve die heel wat potentieel heeft? Dit pand maakt heel wat.
Hoeve te koop oost-vlaanderen provincie Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Hoeve te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Landhuis te koop Paviljoen te koop.
Huis te koop in Zwevezele Hoeve D8000-I0160 Dewaele.
Grond opp: 28797.00m. Hoeve" Ter Couttere" gelegen op een perceel van 28.797m en dat op minder dan 200m van het Marktplein van Zwevezele, deelgemeente Wingene. Centraal op de hofstede vinden we het woonhuis te bereiken via een charmevolle kasseiweg. Centraal op de binnenplaats de voormalige boomgaard die toegang verleent aan de prachtig bewaarde schuren.
Te Koop Appelmans.
Deze gezellige woning is gelegen in de nabijheid van de Brusselbaan te Erembodegem met de nodige voorzieningen winkels. Deze gezellige woning is gelegen in de nabijheid van de Brusselbaan te Erembodegem met de nodige voorzieningen winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand.
Hoeve verkocht Anzegem.
Over Maes Concept Gratis waardebepaling Jobs Nieuws Mijn favorieten. Home Te koop Te huur Nieuwbouw Contact. Over Maes Concept Gratis waardebepaling Jobs Nieuws Mijn favorieten. Hoeve verkocht Anzegem. Oops, te laat! Dit eigendom werd reeds verkocht. Maar misschien kan je hieronder nog iets interessants vinden.:
hoeve te koop
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Hoeve te koop Stekelbeekstraat 8 Bellem, ref. 2005659 immo proxio.
Hoeve te koop Bellem Stekelbeekstraat 8. Hoeve Stekelbeekstraat, 9881 Bellem. Gepubliceerd op 10-12-2019. Uniek gelegen gerestaureerde hoeve met bijgebouw op bijna 1 hectare grond. Deze hoeve is gelegen tussen de velden in Bellem en gekenmerkt door een landelijke bouwstijl met authentieke elementen.

Contacteer ons