Zoeken naar hoeve te koop

hoeve te koop
Hoeve te koop in Hasselt Groep N.
Tegelvloer met een glazen gedeelte. Zolder 45m: 10.95x4.00m, zolderruimte bereikbaar via de leefruimte. Open ruimte 96m: 10.85x8.80m, met een vide naar de leefruimte. Momenteel alleen toegankelijk via een ladder, maar mogelijk te maken via een vaste trap vanuit de overloop.
Blader door onze panden te koop Structura, Immo/Vastgoed.
Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak! Maak een afspraak. T 02 460 80 46 info@structura.be. Privacy Policy Cookies. Designed Developed by MoxyOne. De website van Structura maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.
Hoeve te Hoegaarden Te Koop Living Stone.
Rue Mont-à-Lumay 22, 3320 Hoegaarden 730.000., Hoeve te Hoegaarden. Zeer ruime hoeve 570 m met verschillende salons, 7 slaapkamers, 2 badkamers, 2 douchekamers, kelders, groot terras met zicht naar de tuin en weide, binnenkoer, schuur 153 m en paardenstallingen 4 boxen op een heel mooi perceel van 80a 97ca gelegen op een heel landelijke en rustige locatie in Zétrud-Lumay Jodoigne, vlakbij Hoegaarden.
hoeve te koop Antwerpen Provincie.
Uw zoekopdracht huizen te koop in de provincie Antwerpen in meer dan 154443 zoekertjes op Immoweb.be: huizen Ander pand, Appartementsgebouw, Bel-etage, Boerderij, Bungalow, Chalet, Gebouw gemengd gebruik, Herenhuis, Hoeve, Huis, Kasteel, Landhuis, Paviljoen, Uitzonderlijk vastgoed, Villa te koop in de provincie Antwerpen.
Hoeve te koop in Jabbeke Immo De Ras.
De paardenaccommodatie is gemakkelijk toegankelijk en er is voldoende parking voor vrachtwagen en/of trailer. De verlichte eb-en vloed buitenpiste van 20m x 40m ligt achter het stalgebouw maakt het plaatje compleet. Een charmante, prachtig gerenoveerde hoeve die zeker een bezoekje waard is.
Hoeve te koop op landelijke-woningen.be.
Prachtige hoeve te Zedelgem. Te renoveren hoeve op een perceel van 1601m. Gemeente: Zedelgem Prijs: 229.000. Zoekwoorden: Hoeve te koop zedelgem, fermette te koop zedelgem, landhuis te koop zedelgem. Unieke landelijke woning / hoeve. Rustig gelegen landelijke woning / hoeve met prachtige uitzichten rondom.
Hoeve te koop Heestert, ref. 1860847 immo proxio.
Hoeve te koop Heestert. Uiterst landelijk gelegen villa op 20.843 m2. Gepubliceerd op 18-6-2019. Hoeve met 3 slaapkamers. Perfect instapklare woning in hoevestijl op 20.843m2 met prachtige vergezichten. De woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met woon-en eetgedeelte.
Hoeve te koop in Ternat Kantoor Leemans.
Over het pand. IN OPTIE LEEMANS Immobiliën biedt u deze gerenoveerde hoeve te Wambeek Ternat. De woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 330 m en is voorzien van 5 slaapkamers en een eventuele praktijkruimte aan de achterzijde van het gebouw.
Agro Agro Vastgoed Vastgoed te te koop. koop.
Legkippenbedrijf met villa te koop op 2 ha 78. Hoeve op 4 ha 50 te koop te Eeklo. Volledig gerenoveerde woning op 750 m te koop te Oosteeklo. Varkensbedrijf te koop te Kortemark Handzame. Mooi gelegen weide te koop te Bornem.

Contacteer ons