Resultaten voor hoeve te koop

hoeve te koop
Hoeve te koop in Zonnegem Immo De Ras.
T verhuur: 053 60 65 65. Het pand dat u opvroeg is niet meer beschikbaar, maar geen nood. We helpen u met graag verder bij uw zoektocht. Bekijk ons overige aanbod Ga naar de startpagina Vergelijkbare panden. Voeg toe aan favorieten.
Hoeve te koop Van der Build. Combined Shape. Icons / Bed. Fill 1. right-chevron. right-chevron. right-chevron. right-chevron. Fill 1. arrow-stripe-left. arrow-stripe-right. arrow-stripe-left. right-chevron. right-chevron. Combined Shape. brick. Combined S
Hoeve te koop. Prachtige gerenoveerde hoeve met paardenstallingen te Waregem. Schitterende 19e eeuwse hoeve met bijgebouwen te koop regio Aalter. Prijs op aanvraag. Gerenoveerde hoeve in landelijke en witte polderdorp Lissewege. Hoeve met logies op 1 hectare te koop te Wervik!
Aanbod Immo Point Te Koop Villa Woning Hoeve 2460 K.
te koop te huur. s Gravenwezel 2970. De Klinge 9170. Kies een optie. Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Gemeente alfabetisch oplopend Gemeente alfabetisch aflopend Datum recenste eerst Datum oudste eerst Bekijk pand. Appartement te Kasterlee.
boerderij kopen in Frankrijk, aantal: 1 Franimo.
Boerderij kopen in Frankrijk, wij hebben 1 Franse boerderijen te koop. Franimo is de grootste onroerend goed website met de meeste te koop staande huizen in Frankrijk van geheel België. De gemiddelde prijs op de Franimo website van een boerderij Frankrijk bedraagt 328.658.
TE KOOP Hoeve De Blauwe Toren YouTube.
Aankopen van agrarisch vastgoed West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen t Boerenhuys.
Over te nemen leghennenbedrijf te Merksplas. Hoeve op 4 ha in Lampernisse met een prachtige ligging en veel mogelijkheden. Over te nemen verzorgd vleesvarkensbedrijf gelegen te Meulebeke, met vergunning voor 4.623 vleesvarkens. Andere panden in de kijker. Op dit melkveebedrijf te Bocholt zijn verschillende mogelijkheden. Het melkveebedrijf leent zich perfect voor opfok van jongvee of kleinschalig melken. De vergunning is nog geldig tot 2030. Taxatie agrarisch vastgoed. In sommige gevallen is het een must om de waarde van je bedrijf of vastgoed te kennen.
Dupont Vastgoed Schriek, Hoeve Te renoveren hoeve met achterliggende weilanden op 15, ha.
Dit perceel bestaat uit een te renoveren hoeve op 27a25ca waarbij er de mogelijkheid is om de achterliggende weilanden van 15ha, bij aan te kopen zodat dit ideaal is voor de plaatsing van dieren. Het pand betreft een renovatieproject met zeer veel potentieel en ruimte.
Hoeve te koop in Lier Immo Visuals. equalizer2. power.
3290 Diest, België. Immo Visuals is een platform waar iedereen eenvoudig maar toch professioneel zijn woning te koop kan aanbieden. Wij streven naar gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid. Bij ons bent u zeker van een kwalitatieve presentatie, die een efficiënte verkoop garandeert.
Huis te koop oost-vlaanderen provincie Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Hoeve te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Landhuis te koop Paviljoen te koop.

Contacteer ons