Resultaten voor hoeve te koop

hoeve te koop
Middelkerke Regio HLN.
De warme zomer zat daar voor veel. Urban explorer zweert drugs af en ontsnapt aan zware straf. 04/02 Een urban explorer die door de politie betrapt werd in een hoeve in Koekelare toen hij onder invloed was van cannabis, heeft 2.400 euro.
IMMOSCOOP Immo te koop en te huur huis appartement.
IMMOSCOOP is de online-etalage van de vastgoedmakelaars en heeft het meest recente aanbod. Bij IMMOSCOOP kan u als particulier uw woning te koop of te huur plaatsen. Primeurs in je mailbox! Ontvang de laatste nieuwe panden van je gewenste omgeving in jouw persoonlijke mailbox.
Error Title.
Verkocht IMMO BEGUIN.
Aanbod per prijs. KANTOREN te WAREGEM RONSE. Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht. Immo Beguin BTW 0806.074.255 Vastgoedmakelaar bemiddelaar BIV 504850: Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars: Luxemburgstraat 16 B, 1000 Bruxelles, Belgiƫ BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.
hoeve te koop te Beerse Vlimmeren 4226 TKN.
hoeve te koop te Beerse Vlimmeren. ref: 4226 TKN. 2340 Beerse Vlimmeren. Beschikbaar: af te spreken met eigenaar. Gerenoveerde hoeve met 4 slaapkamers en kantoorruimte op een unieke locatie te Vlimmeren op ca. Gelegen op minder dan een half uurtje van Antwerpen en Breda, bevindt zich deze hoogwaardig gerenoveerde hoeve.
Te Koop Appelmans.
Deze gezellige woning is gelegen in de nabijheid van de Brusselbaan te Erembodegem met de nodige voorzieningen winkels. Deze gezellige woning is gelegen in de nabijheid van de Brusselbaan te Erembodegem met de nodige voorzieningen winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand.
Te renoveren hoeve, inclusief vergunning en bouwplannen. Mogelijkheid tot subsidie voor verbouwing en verlaagd registratierecht.
Woning te Putte. Optie Te Koop Vogelstraat 95, 2580 Putte. Deze prachtige locatie, rustig en toch vlakbij het centrum van Heist-op-den-berg en Putte. Landelijk gelegen en te verbouwen hoevegebouw met aanpalende weilanden op 10718 m. De 18de eeuwse Pitsemburghoeve" is klaar voor renovatie. Door het deels monumentaal karakter kan je deze woning kopen aan een verlaagd registratie tarief. Hierdoor kan je ook aanspraak maken op een royale subsidie voor renovatie. Plannen en meetstaat zijn beschikbaar. Ben je op zoek naar dat stukje rust, een mooie gerenoveerde hoeve met toch je eigen touch?
Hoeve te koop Koopjeskrant.be.
450.000 Authentieke hoeve met bijgebouwen gelegen op een perceel van 34. woning, losstaand / open, opp. 34568 m, 4 slaapkamers, EPC 262 kWh/m 2 Bekijk dit pand op Zimmo. 796.000 Te renoveren hoeve te koop op een toplocatie te Lampernisse.
Hoeve te koop Oostende.
Contact Vacatures Team Blog Eigenaarslogin. Hoeve te koop. Zandvoordestraat 549, 8400 Oostende. Prijs: 350 000. grond: 25285 m 2. Algemene staat: Te renoveren. Julie Baudry 0471 59 40 23 Ref. Polderhoeve met authentiek karakter in Oostende. Vlot bereikbare polderhoeve 252, ha met authentiek karakter nabij oprit E40/A10 Zandvoorde.

Contacteer ons