Zoeken naar hoeve te koop

hoeve te koop
Argus: Gespecialiseerd in Overdracht van handelszaken en bedrijven.
Over te nemen regio Luik afhaal Pizza en Pasta. Te koop aangeboden garagebedrijf regio Rotterdam. Bedrijf in totaal inrichting interieur te koop in Vlaanderen. Wasserij, droogkuis, automatisch wassalon over te nemen in de provincie Luik. Bouwfirma zoekt joint-venture voor bouwprojecten.
Te koop Acta vastgoed.
Acta Vastgoed is een erkend vastgoedmakelaar onder BIV erkenningsnummer 505058 en 510945. Privacy policy Disclaimer Skarabee. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.:
Te koop boerderij in Provincie Oost-Vlaanderen Trovit.
Immovlan.be 30 dagen geleden. Boerderij Hoeve te koop Aalst Immovlan RAK92909. 3800, Aalst, Provincie Oost-Vlaanderen. Deze ruime hoeve vinden we terug op de hoek van de Erberstraat en de Tumulusstraat in Aalst bij Sint-Truiden. De hoeve bestaat uit een hoofdgebou.
Hoeve te koop oost-vlaanderen provincie Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Hoeve te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Landhuis te koop Paviljoen te koop.
Huis te koop in Zwevezele Hoeve D8000-I0160 Dewaele.
Grond opp: 28797.00m. Hoeve" Ter Couttere" gelegen op een perceel van 28.797m en dat op minder dan 200m van het Marktplein van Zwevezele, deelgemeente Wingene. Centraal op de hofstede vinden we het woonhuis te bereiken via een charmevolle kasseiweg. Centraal op de binnenplaats de voormalige boomgaard die toegang verleent aan de prachtig bewaarde schuren.
Te Koop Appelmans.
Deze gezellige woning is gelegen in de nabijheid van de Brusselbaan te Erembodegem met de nodige voorzieningen winkels. Deze gezellige woning is gelegen in de nabijheid van de Brusselbaan te Erembodegem met de nodige voorzieningen winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand.
Hoeve te koop Anzegem.
Over Maes Concept Gratis waardebepaling Nieuws Mijn favorieten. Home Te koop Te huur Nieuwbouw Contact. Over Maes Concept Gratis waardebepaling Nieuws Mijn favorieten. Hoeve te koop Anzegem. Vichtsesteenweg 30, 8570 Anzegem. Te renoveren of te herbouwen hoeve met bijgebouwen perceel van 4683 m.
Agro Agro Vastgoed Vastgoed te te koop. koop.
Legkippenbedrijf met villa te koop op 2 ha 78. Hoeve op 4 ha 50 te koop te Eeklo. Volledig gerenoveerde woning op 750 m te koop te Oosteeklo. Varkensbedrijf te koop te Kortemark Handzame. Mooi gelegen weide te koop te Bornem.
Hoeve te koop Stekelbeekstraat 8 Bellem, ref. 2005659 immo proxio.
Hoeve te koop Bellem Stekelbeekstraat 8. Hoeve Stekelbeekstraat, 9881 Bellem. Gepubliceerd op 10-12-2019. Uniek gelegen gerestaureerde hoeve met bijgebouw op bijna 1 hectare grond. Deze hoeve is gelegen tussen de velden in Bellem en gekenmerkt door een landelijke bouwstijl met authentieke elementen.

Contacteer ons