Zoeken naar hoeve te koop

hoeve te koop
Hoeve te koop in Wervik HoeveHuis, D8500-19204 Dewaele.
Meer info over onze genomen maatregelen. Investeren in vastgoed. Immo in je mailbox. Hoeve met logies op 1 hectare te koop te Wervik! Deze hoeve, landelijk gelegen tussen Wervik en Menen, biedt vele opportuniteiten! Menensesteenweg 287, 8940 Wervik. Van der Build.
Sublimmo Vastgoed Meerhout, Hoeve Langgevelhoeve op 7860 m te Meerhout.
Kempische langgevelhoeve met stallingen, bijgebouwen en een naastliggend weiland aan Genebroek 12 te Meerhout. Authenteke hoeve bouwjaar 1935 totale perceeloppervlakte: 78a 60ca. Een charmante hoeve met zeer veel mogelijkheden! Mooie en rustige ligging in agrarische gebied, op het platteland van Meerhout, op 5 minuten van de snelweg E313.
Uniek gelegen hoeve op 3 ha te Wijchmaal Peer in Peer, Belgiƫ Te koop Vastgoed C.
We mailen je een geschikt aanbod op jouw maat. ja, hou me op de hoogte! Te koop Te huur Projecten. Makelaar verkoop Makelaar verhuur Rentmeester Schade-expert Schatter Adviseur. Ook nog dit. Over ons Vacatures Blijf op de hoogte Volg ons via en.
Te koop boerderij in Provincie Antwerpen Trovit.
Hoeve berlaar 2590. 2590, Berlaar, Provincie Antwerpen. Op te frissen hoeve op 2007 m en te bereiken via een mooie oprijlaan. De hoeve omvat o.a. Zeer ruime living, volledig ingebouwd. zimmo 1 jaar geleden. Hoeve te koop met 3 slaapkamers.
Vastgoed Unicum Kaprijke, Hoeve Te renoveren hoeve met schuur en bijgebouw.
Verkocht: Kaprijke, Hoeve. Te renoveren hoeve met schuur en bijgebouw. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Bent u op zoek naar een uniek gelegen op te knappen hoeve bij bijgebouw en schuur nabij het dorp en palend aan de velden?
Hoeve te koop in Maaseik Groep N.
Er is zelfs voldoende plaats om de hoeve om te toveren naar een meergezinswoning of ev. Authentieke hoeve met 2 gigantische schuren/stallen. Kelderruimte 1 372m, x 441m, 1640m. Kelderruimte 2 443m, x 411m, 1821m. Inkomhal 223m, x 224m, 499m, tegelvloer.
Hoeve te koop oost-vlaanderen provincie Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Hoeve te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Landhuis te koop Paviljoen te koop.
De lekkerste Asperges Aardbeien in Geel Lievens Blockx.
Onze asperges worden dagelijks gestoken waardoor ze steeds vers te koop zijn! De asperge is een plant waarvan de jonge scheuten geteeld worden als groente. Er bestaan witte asperges en groene asperges. In onze aspergehoeve kan je enkel terecht voor de witte asperges en blauwe/paars kleurige kopjes, onze asperges groeien onder een berg zand waardoor ze nog geen licht hebben gezien als worden gestoken.
Hoeve Termoere vakantie in Cottessen.
Hoeve Termoere is een hoeve met een bakhuis uit de 18e eeuw gelegen in het natuurreservaat Cottessen. Het is deels vakwerkbouw en deels met natuursteen breuksteen uit de Cottessergroeve gebouwd. De Cottessergroeve is gelegen op ongeveer 100 meter afstand. Hoeve Termoere is sinds 1967 een rijksmonument. Het bakhuis en het voormalige knechtenverblijf hoevehuis zijn ingericht als vakantiewoningen voor maximaal 4 respectievelijk 6 personen. Door de ligging is er aan alle kanten een mooi vrij uitzicht over het Geuldal, het Vijlenerbos en Belgiƫ Sippenaeken. Het riviertje de Geul stroomt vlakbij, net als de kleine zijbeekjes Cottesserbeek en de Berversbergbeek. Er zijn diverse wandelpaden en mooie fietsroutes in de direkte omgeving. Ook zijn er veel goede restaurants en terrassen in de omgeving. Een perfecte locatie om van de natuur en cultuur te genieten.

Contacteer ons