Zoeken naar appartement te koop mortsel

appartement te koop mortsel
Game Mania De speciaalzaak in games.
Wij kopen jouw Games. Verkoop je game of console aan Game Mania en ontvang onmiddellijk contant geld. Koop de nieuwste games voor slechts 25 bij inlevering van 2 games of 45 bij inlevering van 1 game uit de lijst van deelnemende games.
De Boer Partners kwalitatief vastgoed te koop en te huur.
5 juni 2019 door Kira Nuyts. optie te koop. 5 juni 2019 door Frédéric Dewilde. 5 juni 2019 door Stephanie Willems. 5 juni 2019 door Stephanie Willems. 5 juni 2019 door Tanisha Dillis. 5 juni 2019 door Jochem Van Beveren.
Appartement te koop in Mortsel. 21 appartementen nu op Immovlan.
Huis te huur in Mortsel. Appartement te huur in Mortsel. Bedrijfsvastgoed te huur in Mortsel. Garage te huur in Mortsel. Huis te koop in Mortsel. Appartement te koop in Mortsel. Grond te koop in Mortsel. Bedrijfsvastgoed te koop in Mortsel.
Te koop habicom.
In een aangename en rustige wijk nabij het centrum van Mortsel, vinden we dit op te frissen/te renoveren gelijkvloers appartement met tuin én garagebox! Op een boogscheut zijn tal van winkels, kwalitatieve scholen en openbaar vervoer bus, tram en trein gelegen. Verder is er met Fort 5 en. 88 m 2. 134 m 2. SINT ANNALEI 10 MORTSEL. Op een uitstekende locatie op de grens Mortsel/Berchem, vinden we deze gezellige doch verder op te frissen rijwoning met 3 slaapkamers! In de onmiddellijke omgeving vinden we tal van winkels, kwalitatieve scholen en openbaar vervoer tram, trein en bus. Verder geniet deze locatie ook van een uitstekende. 134 m 2. GANZENNEST 9 MORTSEL. In de doodlopende straat Ganzennest in Mortsel wordt deze bouwgrond te koop aangeboden.
Appartement Te koop in Mortsel Sorenco.
De Brouwereyen is ideaal gelegen te Mortsel, een kleine stad in de groene rand rond Antwerpen welke beschikt over vele troeven; uitstekende ligging, vlakbij bus en tramhaltes, winkels, vrijetijdsbesteding zoals sportinfrastructuur, een cultureel centrum, speelpleinen. Een dynamische, groene stad! Op deze site bevond zich vroeger een afdeling van de brouwerij Les" Peupliers, waarvan de historische voorgevel bewaard is gebleven. Deze gevel is opgenomen in de lijst van het bouwkundig erfgoed. De brouwerij Les" Peupliers" werd in 1910 opgericht door Jean Verbruggen. De kleinschaligheid van het project zorgt tevens voor een zeer vertrouwelijke sfeer gecombineerd met de rust van de achterliggende woonwijk. Grote aandacht wordt besteed aan de kawlitatieve architectuur, maximale lichtinval, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De hoge plafonds zorgen voor een enorm gevoel van ruimte. Het appartement 1.2 op de eerste verdieping is een riant en licht 3 slaapkamer appartement ca.
Te Koop ImmoVivo.
Appartement te koop Mortsel.
Blog Verkopen Verhuren Beheer Acties NL FR. Home Te koop Te huur Kantoor Contact Mijn favorieten. Blog Verkopen Verhuren Beheer Acties. Appartement te koop Mortsel. Instapklaar appartement in Mortsel. Vraagprijs: 255 000. grond: 90 m 2. Bewoonbare opp: 80 m 2.
Te koop appartement in Mortsel Trovit.
Huis in Mortsel. 2640, Mortsel, Provincie Antwerpen. Bij het centrum gelegen opbrensteigendom bestaande uit 5 appartementen met op het gelijkvloers een appartement met 1 slaapkamer, berging en. zimmo 14 dagen geleden. Appartement te koop voor 189000 euro met 2 slaapkamers. 2640, Mortsel, Provincie Antwerpen.
Immo Mortsel, vastgoed en nieuwbouw te koop en te huur bij Andrebo, uw vastgoedmakelaar in Mortsel.
Bouwonderneming Blog Contact. Home Te koop Te huur Nieuwbouw Mijn favorieten. Bouwonderneming Blog Contact. Onderhandel met kennis van zaken. Gratis EPC of Elektrische keuring. Klik voor meer info. Mortsel, Mechelsesteenweg 115 85. Garage Te huur. Klik voor meer info. Antwerpen 2000 850. Appartement Te huur.

Contacteer ons