Op zoek naar appartement te koop mortsel?

appartement te koop mortsel
Te Koop ImmoVivo.

Dakappartement te koop 349.000. Antwerpsestraat 106 7 2640 Mortsel 1 1 80 m 91 m 11 m 0. De Brouwereyen is ideaal gelegen te Mortsel, een kleine stad in de groene rand rond Antwerpen welke beschikt over vele troeven; uitstekende ligging, vlakbij bus en tramhaltes, winkels, vrijetijdsbesteding zoals sportinfrastructuur, een cultureel centrum, speelpleinen. Een dynamische, groene stad! Op deze site bevond zich vroeger een afdeling van de brouwerij Les" Peupliers, waarvan de historische voorgevel bewaard is gebleven. Deze gevel is opgenomen in de lijst van het bouwkundig erfgoed. De brouwerij Les" Peupliers" werd in 1910 opgericht door Jean Verbruggen. De kleinschaligheid van het project zorgt tevens voor een zeer vertrouwelijke sfeer gecombineerd met de rust van de achterliggende woonwijk. Grote aandacht wordt besteed aan de kawlitatieve architectuur, maximale lichtinval, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De hoge plafons zorgen voor een enorm gevoel van ruimte. Er zijn 2 en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar op de eerste en tweede verdieping. Op de derde verdieping bevindt zich een loft-penthouse. Elk appartement beschikt over een privatieve kelderberging.
Te koop appartement in Mortsel Trovit.
2640, Mortsel, Provincie Antwerpen. In de aangename residentiële'Hof' Savelkoul wijk te Mortsel vinden we dit op te frissen gelijkvloers appartement met unieke tuin rondom het. immoproxio.be 30 dagen geleden. Appartement Te koop Mortsel. 2640, Mortsel, Provincie Antwerpen. Unieke nieuwbouw appartementen te koop in mortsel / berchem.
Te Koop Antress.
Opbrengsteigendom bestaande uit Café Cadiz 120m op het gelijkvloers en duplex appartement 240m op de verdiepen. Café Cadiz blijft uitgebaat, huurovereenkomst na te leven, rendement van Ca. Café Cadiz is een gevestigde waarde in het nachtleven, een gekende cocktailbar op commerciële ligging te Mortsel.
Panden te koop in Mortsel ERA Belgium.
Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. 1 resultaat voor huizen en appartementen in Mortsel. Sorteer op Prijs aflopend. Luxe verfijning op toplocatie te Mortsel / grens Berchem.
Gelijkvloers appartement mortsel Trovit.
Appartement te koop voor 195000 euro met 2 slaapkamers. 2640, Mortsel, Provincie Antwerpen. In de aangename residentiële'Hof' Savelkoul wijk te Mortsel vinden we dit op te frissen gelijkvloers appartement met unieke tuin rondom het. Immovlan.be 30 dagen geleden. Opbrengsteigendom te koop Mortsel Immovlan RAJ14359.
Te Koop Reant Real Estate Antwerp.
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV. U leest hier ons privacy beleid. 32 3 283 06 06. Wil jij als eerste de nieuwste droomwoningen zien? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Immo te koop in Mortsel 2640 Antwerpen immo proxio.
Wis alle gemeenten. Immo te koop in Mortsel 2640. Appartement 3 Huis 1. De nieuwste panden op de markt als eerste in uw mailbox? Registreer je hier. Appartement te koop Mortsel, Liersesteenweg 176, ref. 1936360 Appartement met 2 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 107 m.
Game Mania De speciaalzaak in games.
Wij kopen jouw Games. Verkoop je game of console aan Game Mania en ontvang onmiddellijk contant geld. Koop de nieuwste games voor slechts 25 bij inlevering van 2 games of 45 bij inlevering van 1 game uit de lijst van deelnemende games.

Contacteer ons