Zoeken naar appartement te koop mortsel

appartement te koop mortsel
Appartement te koop in Mortsel. 21 appartementen nu op Immovlan.
Huis te huur in Mortsel. Appartement te huur in Mortsel. Bedrijfsvastgoed te huur in Mortsel. Garage te huur in Mortsel. Huis te koop in Mortsel. Appartement te koop in Mortsel. Grond te koop in Mortsel. Bedrijfsvastgoed te koop in Mortsel.
Te Koop 2 Coprimmo Vastgoedmakelaars.
Appartement Te koop in Mortsel Sorenco.
De Brouwereyen is ideaal gelegen te Mortsel, een kleine stad in de groene rand rond Antwerpen welke beschikt over vele troeven; uitstekende ligging, vlakbij bus en tramhaltes, winkels, vrijetijdsbesteding zoals sportinfrastructuur, een cultureel centrum, speelpleinen. Een dynamische, groene stad! Op deze site bevond zich vroeger een afdeling van de brouwerij Les" Peupliers, waarvan de historische voorgevel bewaard is gebleven. Deze gevel is opgenomen in de lijst van het bouwkundig erfgoed. De brouwerij Les" Peupliers" werd in 1910 opgericht door Jean Verbruggen. De kleinschaligheid van het project zorgt tevens voor een zeer vertrouwelijke sfeer gecombineerd met de rust van de achterliggende woonwijk. Grote aandacht wordt besteed aan de kawlitatieve architectuur, maximale lichtinval, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De hoge plafonds zorgen voor een enorm gevoel van ruimte. Het appartement 1.2 op de eerste verdieping is een riant en licht 3 slaapkamer appartement ca.
Appartementen te koop in Mortsel Dewaele.
Niet wat je zocht? Appartement te koop Mortsel. Huis te koop Mortsel. Grond te koop Mortsel. Garage te koop Mortsel. Nieuwbouw te koop Mortsel. Appartement te huur Mortsel. Huis te huur Mortsel. Garage te huur Mortsel. Nieuwbouw te huur Mortsel.
Appartement te koop Mortsel.
Blog Verkopen Verhuren Beheer Acties NL FR. Home Te koop Te huur Kantoor Contact Mijn favorieten. Blog Verkopen Verhuren Beheer Acties. Appartement te koop Mortsel. Instapklaar appartement in Mortsel. Vraagprijs: 265 000. grond: 90 m 2. Bewoonbare opp: 80 m 2.
Te koop appartement in Mortsel Trovit.
2640, Mortsel, Provincie Antwerpen. Deze woning, vlakbij centrum Mortsel, is onderverdeeld in 2 appartementen en genoot tussen 2012 en 2014 een aantal opfrissingswerken. Immovlan.be 30 dagen geleden. Appartement te koop Mortsel Immovlan RAJ90240. 2640, Mortsel, Provincie Antwerpen. Prachtig appartement in het centrum van Mortsel.
Immo Mortsel, vastgoed en nieuwbouw te koop en te huur bij Andrebo, uw vastgoedmakelaar in Mortsel.
Bouwonderneming Blog Contact. Home Te koop Te huur Nieuwbouw Mijn favorieten. Bouwonderneming Blog Contact. Onderhandel met kennis van zaken. Gratis EPC of Elektrische keuring. Klik voor meer info. Mortsel, Mechelsesteenweg 115 85. Garage Te huur. Klik voor meer info. Antwerpen 2000 850. Appartement Te huur.
Appartementen te koop in Mortsel 2640 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Appartement 1 slaapkamer te koop in Mortsel. Appartement 2 slaapkamers te koop in Mortsel. Appartement 3 slaapkamers te koop in Mortsel. Appartement 4 slaapkamers te koop in Mortsel. Appartement 5 slaapkamers te koop in Mortsel. Alle appartementen te koop in Mortsel.
Te Koop Huis, Appartement, Garage. de Huisleverancier.
Gemengd gebruik Hove 2540. U zoekt een handelspand met een GROOT appartement pal in het centrum van Hove? Kom snel kijken naar dit fantastisch gelegen handelspand met immense. Appartement Mortsel 2640. U zoekt een RUIM appartement mét lift, waar er nog enkele renovatiewerken aan mogen gebeuren?

Contacteer ons