Resultaten voor appartement te koop merksem

appartement te koop merksem
Krëfel elektro de beste prijzen, service inbegrepen.
Krëfel gebruikt cookies om jou een betere website te kunnen bieden. Cookies zijn kleine bestanden die wij tijdelijk op jouw computer plaatsen om ervoor te zorgen dat je niet telkens opnieuw moet aanmelden of dezelfde gegevens dient in te vullen.
Gezellig Appartement Te Paardenmarkt Gabriel Jack.
2 appartementen in verkoop. gezellig appartement op het eerste verdiep gezellig appartement op het tweede verdiep. Het charmant appartement is reeds gestyled door Monique Stam en inbegrepen in de prijs. Het bevat 1 slaapkamer, dressing, geïnstalleerde keuken, badkamer met douche, wc.
Appartement te koop in merksem SENSUM VASTGOED.
Appartement Te koop. Sluitberg 6, 2170 Merksem. 3 107 m 1. Verzorgd appartement 107m met 3 slaapkamers en 2 terrassen. Verzorgd appartement 107m met 3 slaapkamers en 2 terrassen. Epc: 130 kWh/m. Elektr: niet conform. Dit lichtrijke en verzorgde appartement is gelegen op de vierde verdieping en bereikbaar met een lift.
Appartementen te koop in Merksem 2170 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Appartement 2 slaapkamers te koop in Merksem. Appartement 3 slaapkamers te koop in Merksem. Appartement 4 slaapkamers te koop in Merksem. Appartement 5 slaapkamers te koop in Merksem. Alle appartementen te koop in Merksem. Op zoek naar een specifiek type?
Appartementen te koop in Merksem Dewaele.
Niet wat je zocht? Huis te koop Merksem. Appartement te koop Merksem. Grond te koop Merksem. Garage te koop Merksem. Nieuwbouw te koop Merksem. Huis te huur Merksem. Appartement te huur Merksem. Garage te huur Merksem. Nieuwbouw te huur Merksem.
Te Koop Residentieel of Commercieel Vastgoed 03.
Toggle navigation te koop. schrijf je in. Toon filter Sluit filter. Antwerpen Merksem 2170. Stabroek Hoevenen 2940. Sorteer op: prijs type datum gemeente. Instapklare woning met 4 slaapkamers op rustige locatie te Zandvliet. Grondoppervlakte: 434 m. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox.
Appartement te koop in merksem accent vastgoed. Immoscoop.
Appartement Te koop. Ter Lindennhofstraat 83, 2170 Merksem. Bent u op zoek naar een ruim appartement? Dan verdient dit eigendom uw aandacht! Deze instapklare woning heeft alle kenmerken van een duplexappartement. Een ruime leefruimte doorlopend naar de eetkamer en aanpalende lichte keuken.
Rotterdam De Boezem UC SkyscraperCity.
Zo te zien ook een vrij blinde muur. Click to expand. Is niet zo gewoon als je hier schetst. Dat betekend gedoe met voldoende daglichttoetreding en inkijk voor een paar appartementen, jb_nl. Joined Oct 28, 2007. 9 8226 6 mo ago.
EST8 Vastgoed Het innovatieve immokantoor in Brasschaat.
Kim Berghuis uit Ranst. Wij hadden onlangs een huis te koop. Dat huis, een houtmassiefbouw, is voor de meeste mensen een niet zo voor de hand liggende keuze. Toch zijn we er met de hulp van Linda en Jochen in geslaagd het huis binnen de week te verkopen!

Contacteer ons