Resultaten voor appartement te huur antwerpen zuid

appartement te huur antwerpen zuid
Appartementen te huur in 2000 Antwerpen Immovlan.be.
Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur.
Te Huur.
3de slaapkamer 35, x 25m, op laminaat. De slaapkamers geven alledrie uit op te. De Burburestraat 25 2000 Antwerpen. Prijs: 850, Inclusive VAT. Gezellig appartement van /-90m gelegen op 1ste verdieping van recent gebouw, zeer leuk gelegen in het hartje van het trendy Zuid, vlakbij Delhaize, het Museum van Schone Kunsten.
Immo Antwerpen nodig? Metropool Vastgoed.
Bezoek dit pand. Lambermontstraat 35 2000 Antwerpen. Gerenoveerd appartement op de 1ste verdieping met balkonterras gelegen op de nieuwe Marnixplaats op het Zuid. Indeling: keuken met eetplaats; woonkamer op laminaat en toegang tot het balkonterras; bureaukamer of dressingruimte; slaapkamer op laminaat en douchekamer met inloopdouche.
Te huur antwerpen zuid Immo 2dehands.be.
Te huur appartement gelegen in Antwerpen 2018. Volledig gerenoveerd appartement gelegen op het Zuid met een volledig nieuwe keuken en badkamer. Het appartement heeft een grote woonkamer en. 9 juli 2018 1437: Antwerpen. Appartement te huur in Edegem, 2 slpks.
Te Huur Hans Immo.
80m in hartje Antwerpen. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping in een gebouw. Goed gelegen appartement van ca. 80m in hartje Antwerpen. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping in een gebouw met lift. Indeling: Inkom van 3m op parket.
Immo te huur in Antwerpen 2000 immo proxio.
Dit prachtig, ruim duplex appartement is gelegen op de vierde verdieping van een knap pand aan het trendy Cadixplein in het centrum van Antwerpen. Appartement in Antwerpen 2000, Lombardenvest 78 Appartement. 900 900 te huur Immo Proxio. 2000 Antwerpen 2000, Lombardenvest 78, ref.
Antwerpen Huurwoningen België 2dehands.be.
huis te huur 3 slaapkamers. huis te huur Moretusburg Hoboken beschrijving: voortuin, hall, toilet, keuken, living, veranda, tuin 3 slaapkamers, badkamer, zolder. 18 juli 2018 1759: Antwerpen Hoboken. Tijdelijk een woonst nodig, bv. bij verbouw of scheiding. Appartementje in loftstijl. Ook korte termijn verhuur als u tijdelijk woonst nodig heeft bijvoorbeeld scheiding, verbouw enz. 18 juli 2018 1411: Beveren Kieldrecht. Gemeubeld Studio All In voor Expats zonder adres. Gemeubeld Studio goed voor expat zonder adres. Huur prijs 500 EURO alles inbegrepen elektriciteits, water, gas, tv kabel, internet. 18 juli 2018 1405: Antwerpen Borgerhout. Gezellig en licht appartement op het Zuid.
Appartement te huur antwerpen zuid 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Appartement te huur antwerpen zuid is helaas verwijderd. Pas gerenoveerde appartement te huur op het zuid. 1 ste verdiep, 1 slaapkamer, gemeubileerd. Basis huur 590, Gemeenschappelijke kosten, water, wasmachine en droogkast 60, Totaal huur 650 EXCL ELEKTRICITEIT EN GAS.
Appartementen te huur Goetstouwers Immobiliën.
appartement te huur. nieuwste prijs oplopend prijs dalend prijswijzigingen. nieuw toevoegen aan favorieten. gunstig gelegen studio. Antwerpen Aangename studio in verzorgd en goed onderhouden gebouw aan de heraangelegde Italiëlei. Dit op wandelafstand van Centrum, Centraal Station, t Eilandje en nieuw park Spoor-Noord.

Contacteer ons