Resultaten voor huis te koop schoten

huis te koop schoten
Huizen te koop in Schoten 2900 op Logic-immo.be.
m te huur /." Huis te koop SCHOTEN. Gelegen in een parkdomein biedt deze villa in Franse stijl een bewoonbare oppervlakte van 770 m en 32, ha grond.De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet, een.
Te koop huis in Schoten Trovit.
Huis te koop in Schoten, 6 slpks. 2900, Schoten, Provincie Antwerpen. Deze woning is gelegen op de grens Sint-job-in't-Goor/' Schoten opgesplitst in 2 woonunits, dit is enkel toegestaan in functie van zorgwonen. zimmo 30 dagen geleden. Villa te koop voor 920000 euro met 4 slaapkamers.
Vastgoed te Koop in provincie Antwerpen Heylen Vastgoed.
Immo Schoten 2900 Aanbod te koop. Heylen Vastgoed biedt u een ruim aanbod aan huizen, appartementen, gronden en nieuwbouw te koop in Schoten. Hebt u niet gevonden wat u zocht. Schrijf u dan zeker in op onze blijf op de hoogte functie.
Huis TE KOOP Heideweg, Schoten 2900.
HOU ME OP DE HOOGTE klik hier. Uw ideale partner voor al uw vastgoedtransacties! Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: TURNHOUTSEBAAN 175B 2970 SCHILDE. aan de overzijde tussen Plantago en restaurant Euryanthe. TE KOOP huis. Heideweg, Schoten 2900. Terug naar zoekresultaat.
Huis te koop in Schoten. 26 huizen nu op Immovlan.
Huis te huur in Schoten. Appartement te huur in Schoten. Bedrijfsvastgoed te huur in Schoten. Garage te huur in Schoten. Huis te koop in Schoten. Appartement te koop in Schoten. Grond te koop in Schoten. Bedrijfsvastgoed te koop in Schoten.
Huis te koop in Schoten Dewaele.
Niet wat je zocht? Appartement te koop Schoten. Huis te koop Schoten. Grond te koop Schoten. Garage te koop Schoten. Nieuwbouw te koop Schoten. Appartement te huur Schoten. Huis te huur Schoten. Garage te huur Schoten. Nieuwbouw te huur Schoten.
Huis te koop Schoten 2900 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Huis 1 slaapkamer te koop in Schoten. Huis 2 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 3 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 4 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 5 slaapkamers te koop in Schoten. Alle huizen te koop in Schoten.
Huis te koop Schoten.
Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom met dressing en badkamer, 2 slaapkamers en badkamer, nachthal. De zolder geniet een oppervlakte van / 130 m en is geschikt voor tal van doeleinden: ontspanningsruimte, extra slaapkamers., EPC wetgeving niet van toepassing wegens geen verwarming aanwezig. Recht van voorkoop. Huis te koop Schoten. Spreeuwenlei 5, 2900 Schoten.
Coga Huis Te Koop In Schoten Algemeen.
Laatste nieuwe panden. Zoek op type. Coga Te Koop Huis te Schoten. 32 03 636 47 47. 32 03 636 47 47. 498 Detail informatie. Totale oppervlakte 189 m 2. Nuttige oppervlakte 100 m 2. Nuttige oppervlakte 100 m 2.

Contacteer ons