Resultaten voor opbrengsteigendom te koop

opbrengsteigendom te koop
opbrengsteigendom te koop te 2060 ANTWERPEN First Immo 41488.
Elektriciteit conform AREI. Totale huur momenteel ca 2.000 euro inclusief kosten. Huurcontracten studenten lopen af op 31/8/18. Ideaal als opbrengsteigendom om bij te houden en te verhuren of zelfs na renovatie op te splitsen. Oriëntatie achtergevel Oost. Type bebouwing Gesloten.
Opbrengsteigendommen te koop in België ERA Belgium.
1 300 000. Opbrengsteigendom in centrum De Panne! Meeuwenlaan 18, 8660 De Panne. Mark as favorite. 1 100 000. TOPLIGGING centrum IEPER: opbrengsteigendom! Mark as favorite. Brusselsestraat 53, 1840 Londerzeel. Mark as favorite. Ideale opbrengsteigendom bestaande uit 6 gerenoveerde app.
Opbrengsteigendom te koop Koopjeskrant.be.
499.000 ik ben op zoek naar en opbrengsteigendom. ik ben op zoek naar en opbrengsteigendom in belgie/Luxemburg van minimaal 200 duizend tot 1 miljoen als u iets interessants hebt contacteer me dan op leviemeijer7@gmail.c. Deurne Antwerpen, opbrengsteigendom. 469.000 Deurne Antwerpen Antwerpen, opbrengsteigendom. commerciële ruimte, 100 slaapkamers Bekijk dit pand op Zimmo. ik bied aan/ik zoek. immo te huur/te koop.
Opbrengsteigendommen te koop.
OPBRENGSTEIGENDOMMEN TE KOOP. handelspand Zeedijk Knokke te koop. garage centrum Brugge. Appartement met terras. verhuurd handelspand Rubensplein. Zuidgericht appartement met open zicht. Prijs op aanvraag. opbrengsteigendom Brugge te koop. verkoop restaurant Zoute Knokke. Verhuurd handelspand centrum Knokke. opbrengsteigendom Brugge te koop.
Opbrengsteigendom antwerpen Immo 2dehands.be.
Opbrengsteigendom te koop in hartje Antwerpen Belgie Betreft een handelszaak op gelijkvloers met 1 appartement op de verdiepingen 12. 9 juni 2018 0003: Mechelen. Huis te koop in Sint-Niklaas, 3 slpks. Dit opbrengsteigendom is gelegen in het commercieel hart van Sint-Niklaas en bestaat uit het gelijksvloers en twee bovenliggende verdiepingen.
Immo te koop in België Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitte
Immo te koop in provincie Namen. Immo te koop in provincie Oost-Vlaanderen. Immo te koop in provincie Vlaams-Brabant. Immo te koop in provincie Waals-Brabant. Immo te koop in provincie West-Vlaanderen. Immo te koop in Brussel Hoofdstedelijk Gewest. Plaats je zoekertje.
opbrengsteigendom te koop te 2850 BOOM First Immo 40156.
Deze opbrengsteigendom biedt u tal van mogelijkheden. Via de inkomhal heeft u een aparte toegang tot de gelijkvloerse commerciële ruimte. De grote vitrine van dit handelspand is een grote troef qua visibiliteit. Achter de commerciële ruimte vinden we een zitruimte, met aansluitend een keuken, badkamer en koer. Van het achterliggend gedeelte zou nog een tweede appartement kunnen gemaakt worden. Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping van het duplexappartement, dewelke reeds verhuurd is. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met aansluitend een volledig ingerichte halfopen keuken. In de keuken is tevens aansluiting voor wasmachine voorzien. Achter de keuken is een zeer ruim terras van 27m. In de hal op het gelijkvloers is tevens een apart gastentoilet aanwezig. Op de tweede verdieping zijn 2 ruime slaapkamers. De badkamer met lavabomeubel, toilet en ligbad bevindt zich naast de slaapkamer. Onder het pand is tevens een ruime kelder terug te vinden met individuele bergingen.
Opbrengsteigendom te koop in België Immovlan.be.
Om een account op Immovlan te gebruiken, moet onze politiek ter bescherming van de privacy geaccepteerd worden. Bepaalde functies van deze website worden niet correct getoond omdat javascript niet geactiveerd is op uw browser. Meer informatie vindt u in onze Help-pagina's. Opbrengsteigendom te koop. Opbrengsteigendom te koop in België.
Sensimmo Vastgoed Opbrengsteigendom te koop Vastgoedkantoor Genk, Mustafa Sak, Gevoel voor wonen.

Contacteer ons