Op zoek naar huizen te koop in aartselaar?

huizen te koop in aartselaar
Aartselaar Immo 2dehands.be.
5 december 2018 0635: Aartselaar. Appartement te koop in Aartselaar, 2 slpks. Gunstig gelegen, gerenoveerde 2slaapkamerappartementen in Aartselaar te koop. U betreedt het appartement via de inkomhall. Langs links komt u. 29 november 2018 0603: Aartselaar. Appartement te koop in Aartselaar.
Te koop huis in Aartselaar Trovit.
Deze goed onderhouden woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Aartselaar in een rustige straat waar enkel plaatselijk verkeer is. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 388000 euro met 4 slaapkamers. 2630, Aartselaar, Provincie Antwerpen. Deze grote gezinswoning is in het centrum van Aartselaar gelegen.
Qvas BVBA Aartselaar, Bel-étage Goed onderhouden bel-étage.
Te koop: Aartselaar, Bel-étage. Goed onderhouden bel-étage. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Deze ruime, halfopen bel-étage is gelegen in een rustige, residentiële wijk. Winkels, openbaar vervoer, school en een speeltuin vindt u op wandelafstand.
Quares Te Koop Bestaande panden te koop.
Onze experten kunnen u daar perfect op antwoorden. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bekijken ze welke opportuniteiten in de vastgoedmarkt voor u interessant zijn. Dankzij een persoonlijke begeleiding en professioneel advies helpen we u zo het juiste vastgoedproject te selecteren.
Te Koop HUISINZICHT.
Supercentraal gelegen in het hartje van Aartselaar! Voorschriften bouwdieptes: gelijkvloers: minimum 9 m en maximum 17 m verdieping: minimum 9 m en maximum 13 m dakverdieping: maximum 9 m Mogelijkheid tot eigen oprit. Charmante woning met stadstuin en 2 3 slaapkamers! Deze voormalige praktijkwoning heeft een opknapbeurt nodig maar. Charmante woning met stadstuin en 2 3 slaapkamers! Deze voormalige praktijkwoning heeft een opknapbeurt nodig maar heeft veel potentieel. Op het gelijkvloers is er een ruime praktijkruimte, kitchenette, apart toilet en wachtkamer aanwezig. Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolde. Ondergrondse staanplaatsen te koop nieuwbouw.
Vastgoed Aartselaar Woning te koop, huis te koop in Aartselaar.
Een huis of appartement, kopen of huren. Ons aanbod in Aartselaar is zeer uitgebreid. We bieden zowel huizen, villa's' als appartementen als koop of huurwoningen aan. Maak hieronder je keuze om onze woningen te bekijken. Te Koop in Aartselaar. Te Huur in Aartselaar.
Te Koop ImmoVivo.
Deze HALF-OPEN bebouwing wordt opgetrokken op een zonnig perceel van 240 m temidden van de kindvriendelijke verkaveling HET" WOONGOED" te Edegem waar u ook kan genieten van. Algemeen: Dit kwaliteitsvol en aangenaam appartement met 2 slaapkamers is gelegen in de rustige Buizegemwijk, op een bo.
Dillen Partner Te Koop.
KLOOSTERSTRAAT 28 2850 BOOM: Ruime eengezinswoning centraal gelegen vlakbij het. in prijs verlaagd. Te koop: Woning. KERKHOFSTRAAT 258 2850 BOOM: Deze ruime woning omvat een totaal aan / 130 m. Te koop: Eengezinswoning. Langlaarsteenweg 149 te 2630 Aartselaar: Woning die volledig gerenoveerd wordt.,
Te Koop ImmoBest.
De te betalen maandelijkse huur bedraagt 1200huur50KI/maand, het KI wordt voor 50% aangerekend aan de huurder en wordt maandelijks samen afgerekend met de huurgelden. Het contract wordt afgesloten voor een periode van 91827, jaar, 2 maanden wa. Twee vrijstaande woningen en zwembad op 6 Ha in het departement Tarn-et-Garonne.

Contacteer ons