Resultaten voor huis te koop provincie antwerpen

huis te koop provincie antwerpen
Te Koop Hans Immo.
Appartement van 75m met 2 slaapkamers op de 2de verdieping in een gebouw van 5 hoog met lift en op een Topligging in het Oude Stadscentrum van Antwerpen. Dit appartement bestaat uit een woonkamer van circa 30m op laminaat, een keuken van 6m op tegels, een grote slaapkamer van 17m op laminaat, een kleine slaapk. Charmante te renoveren rijwoning met een bew.
Provincie Antwerpen Koopwoningen België 2dehands.be.
huis te koop antwerpen. heist op den berg. huis te koop mechelen. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 3.713 zoekertjes in Provincie Antwerpen. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.
Sinjoor Makelaars Vastgoed Te Koop en Huur.
Wil u vastgoed verkopen of verhuren in of rond Antwerpen? Dan moet u bij Sinjoor Makelaars zijn. Sinds de oprichting in 1985 door Ivo Van Strydonck, heeft ons kantoor al vele jaren ervaring in de vastgoedsector op de teller. Zo bewezen we onze waarde al bij de verkoop en verhuur van meer dan 20.000 eigendommen in de regio. En van die opgebouwde kennis en kunde profiteert u ook. Want of het nu gaat om een woning, appartement, penthouse, handelspand, studio of villa. Te koop of te huur. Ons team van 7 BIV-erkende vastgoedmakelaars en 3 professionele medewerkers realiseert uw vastgoedtransactie. Snel en efficiënt. Je ideale huis onderstreept je persoonlijkheid, het inspireert en geeft nieuwe energie.
Kemp Immo vastgoedmakelaar in Kalmthout immo te koop en te huur Kemp Immo.
Bij Kemp Immo is de klant koning. Wij helpen u graag bij de verkoop of de verhuur van uw huis of appartement. Als uw vastgoedmakelaar kan u rekenen op onze gedrevenheid en vakmanschap. Maar ook op onze glimlach en service op maat. Kortom, met ons team heeft u de perfecte partner om uw vastgoedplannen in goede banen te leiden. We werken graag voor u in de brede regio van de provincie Antwerpen en daarbuiten.
A-stad.
huis te koop Antwerpen immo proxio.
1688400, Huis met 3 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 200 m. Huis te koop in Deurne Antwerpen Huis te koop in Deurne Antwerpen. 335.000 335000 te koop Immo Proxio. Ivan Maquinaylei 49, Deurne Antwerpen, ref. 1675176, Huis met 5 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 203 m.
Te Koop Promocon Vastgoed.
We vinden dit op te frissen appartement in een doodlopende straat nabij het centrum van Kontich op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en scholen. We betreden het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot de leefruimte, de badkame, en de twee aangename slaapkamers. Bovendien beschikt de inkomhal over. Pagina 1 van 16 190 zoekertjes. Promocon Vastgoed Vastgoed in Antwerpen Tel.
Huizen te koop Goetstouwers Immobiliën.
toevoegen aan favorieten. Antwerpen Centraal gelegen ruime gesloten bebouwing, thans bestaande uit 3 verhuurde wooneenheden, zijnde gelijkvloers en 1ste verdieping appartement met 1 slaapkamer, hogerop duplex met 2 slaapkamers. in bespreking toevoegen aan favorieten. Schoten Leuke op te frissen gezinswoning gelegen tussen Schoten en Merksem.
Huis te koop regio Antwerpen immo aanbod Immo De Laet.
Reden genoeg dus om de toonaangevende immospecialist van België aan te doen voor het kopen van uw huis. Huizen te koop met erkenning. Het voornaamste bewijs dat elke immomakelaar in België dient te hebben, is het bewijs lid te zijn van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Zonder dit bewijs opereren als immomakelaar is niet toegestaan. Dat wil verder zeggen dat wij voor ons werk onderworpen zijn aan het reglement van de plichtenleer. Naast onze BIV-erkenning zijn we eveneens aangesloten bij het CIB, wat wil zeggen dat u gegarandeerd bent van immodiensten aan de hand van de kennis van de meest recente rechten en plichten in de immowereld. Over gans Antwerpen huizen te koop. Immo De Laet nv wenst het zijn klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om immo te kopen. En net dankzij onze openhartige en eerlijke dienstverlening zijn we gegroeid naar ondertussen 8 kantoren verspreid over de provincie Antwerpen, met een negende in de steigers.

Contacteer ons