Zoeken naar bouwgrond te koop

bouwgrond te koop
Gronden te koop in België ERA Belgium.
Prachtige bouwgrond voor villabouw! Helman de Grimberghelaan z/n, 1850 Grimbergen. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. Panden te koop. Kopen in het buitenland.
Bouwgrond te koop Limburg Immo Lantmeeters.
Dankzij onze persoonlijke aanpak en meer dan drie decennia ervaring in vastgoed, vinden we samen de ideale bouwgrond voor u. Specifieke wensen voor uw bouwgrond? Weet u precies wat u zoekt, maar bieden wij op dit moment uw ideale bouwgrond niet te koop aan?
Te koop bij immo GVE Bertem Leuven Tienen: huizen, appartementen, gronden, kantoren en commerciële ruimtes.
bouwgrond te koop. Mooie bouwgrond op een terrein van 8 are 32 ca. Het perceel heeft een breedte van 2125, m en een diepte van 40m. De oriëntatie van de achtergevel is Zuid-West. Voorschriften bouwgrond: Algemeen: de voorgevel van het hoofdgebouw dient zicht tussen de.
Bouwgrond ImmoHaven.
BOUWGROND OB RIANTE OPP MET ZUIDWESTELIJK GEORIËNTEERDE TUIN! Tongersesteenweg langs 131. BOUWGROND HOB CENTRALE LIGGING 3A33CA. Beekstraat naast 18. BOUWGROND OB 10A 60CA RUSTIGE OMGEVING. Bergstraat naast nummer 21. HOB CIRCA 5ARE IN HET GEZELLIGE EN LANDELIJKE METTEKOVEN! OPEN BEBOUWING 4A40CA TE ALKEN!
Grond te koop bouwgrond te koop in heel België.
Niet op zoek naar grond te koop in België maar eerder naar een ander type vastgoed? Als je niet op zoek bent naar grond te koop in België maar eerder naar een ander type pand, volg dan de rechtstreekse links hieronder naar andere zoekindexen per type pand.
Bouwgrond te koop Vastgoedkantoor Devriese.
Bouwgrond te koop. Eigendom uitermate interessant voor herbouwen, gelegen in een oase van groen en panoramisch uitzicht. Prijs op aanvraag. Opportuniteit voor de Nieuw bouwer! Exclusief lot bouwgrond voor villabouw met perfecte oriëntatie! Bouwgrond voor HOB van 617m. Bouwgrond van 378 m te Kuurne.
Bouwgrond te koop in nieuwerkerken Immo Tijl Jansegers. Immoscoop.
Bouwgrond Te koop. Bergstraat 62, 9320 Nieuwerkerken. Bouwgrond geschikt voor halfopen bebouwing! Bouwgrond geschikt voor halfopen bebouwing! Dit perceel heeft een totale oppervlakte van bijna 30 are en is geschikt voor het bouwen van een halfopen woning. Het perceel grenzend aan de straatzijde is 13 meter breed en 50 meter diep, achteraan is het resterende perceel grond gelegen 22are.
Bouwgrond te Oud-Heverlee Sint-Joris-Weert Te Koop Living Stone.
Molenstraat 12B, 3051 Oud-Heverlee Sint-Joris-Weert 110.000., Bouwgrond te Oud-Heverlee Sint-Joris-Weert. Deze bouwgrond voor een halfopen bebouwing Lot 2 van de verkaveling, is gelegen nabij het centrum van St-Joris-Weert en het Meerdaelwoud. Winkels bakker, Delhaize, apotheker, post en openbaar vervoer bus en trein liggen op wandelafstand.
Zoekresultaten Pajota.
Gronden te koop in Dilbeek, Halle en Ninove. Rangschikken op: Prijs. 562 m bew. 312 m bew. U bent eigenaar? Ziet u uw pand hier graag tussen staan? Ons kantoor is steeds op zoek naar nieuwe panden. Zoek in ons aanbod.

Contacteer ons