Zoeken naar bouwgrond te koop

bouwgrond te koop
Bouwgrond te koop Wezemaal.
Wezemaal, Abdijlaan 1 157 000. Bouwgrond Te koop. Rustig en centraal gelegen bouwgrond in Wezemaal. 421 m Ref. Klik voor meer info. Wezemaal, Eektstraat 80 165 000. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond voor HOB in een doodlopende straat te Wezemaal. 464 m Ref.
Bouwgrond Structura.
2 ZUID-gelegen bouwgronden te koop met elk een oppervlakte van 3are33 voor het oprichten van en een halfopen bebouwing met twee woonlagen. De woning mag een bouwdiepte hebben op het gelijkvloers van 15m en op de verdieping van 12m. Deze grond is uiterst gunstig gelegen aan de verbindingswegen tussen Brussel, Asse, Merchtem en Meise.
Bouwgrond te koop Bostoen. Cross icon.
Verlaging btw-tarief 6% voor afbraak en heropbouw. Wat betekent dat voor jou! Zelf grond of pand te koop? Zelf grond of pand te koop? Vind mijn woning. Prijs van 0 tot 555000. menu nl fr zoek. Prijs van 0 tot 555000.
Bouwgrond te koop in Heers Groep N.
prijs op aanvraag. RUSTIG GELEGEN PERCEEL BOUWGROND VOOR EEN HALFOPEN BEBOUWING MET KOPPELVOLUME OP EEN GRONDOPPERVLAKTE VAN 7A 30CA, 23x27M, TE HORPMAAL. Het aangrenzende perceel bouwgrond voor HOB met een grondoppervlakte van 6a 65ca is ook te koop voor 60.000!
Bouwgrond te koop in SCHOTEN Immo De Laet.
Droomt u van een nieuwbouw woning te bouwen naar uw smaak in een rustige woonwijk? Dan is dit perceel van ca. 217m gelegen in een autoluwe en kindvriendelijke buurt wellicht iets voor u. De mooie breedte van dit perceel 7.00m zorgt ervoor dat u een concept kan uitwerken met gelijkvloers wonen met een grote leefruimte naar de tuin georiënteerd als ook voldoende ruime slaapkamers daar men 2 bouwlagen met plat dak mag bouwen. Op het gelijkvloers moet men minstens een bouwvrije tuinstrook behouden van 10.00m; hierdoor kan men dus op het gelijkvloers een vergunning bekomen van maximum 15.00m. Op de bovenverdiepingen kan men telkens 13.00m diep bouwen. Dit betekent een aanzienlijke maximum bewoobare oppervlakte van 287m. Deze bouwgrond is niet geschikt voor meergezinswoning.
Bouwgrond te koop in Tienen GVE Immobiliën.
016 56 56 14. Bouwgrond te koop in Tienen. 0496 07 89 48. Vraag meer info. voeg toe aan favorieten. Zone Steenhof op het Anemoonproject te Tienen. Bouwgronden voor open bebouwing vanaf 110.721 EUR. Het Anemoonproject betreft een uniforme woonzone met bouwgronden voor open, gesloten en halfopen bebouwing.
Gronden, bouwgronden te koop provincie Antwerpen België immo proxio.
Deze bouwgrond voor open bebouwing is perfect gelegen in een mooie, rustige straat op 15km, van. Bouwgrond te koop in Hemiksem. Assestraat 161-163, Hemiksem, ref. Deze bouwgrond op centrale locatie geeft u de ruimte voor het bouwen van een halfopen bebouwing.
Bouwgronden te koop bij Immo Geysen.,
Samen weten we meer en kunnen we meer. Immo Geysen is een vastgoedkantoor met een uniek karakter, dat meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in de verkoop van bouwgronden en dat zich rechtstreeks ten dienste stelt van iedereen die overweegt een bouwgrond te verkopen of aan te kopen.
Grond te koop in Limburg Immo Top Invest.
Grond te koop in Limburg. Op zoek naar grond in Limburg? In België wordt bouwgrond steeds schaarser en schaarser. Toch is een eigen stuk bouwgrond om er een eigen huis op te bouwen nog steeds van heel veel mensen de ultieme droom.

Contacteer ons