Resultaten voor bouwgrond te koop

bouwgrond te koop
Bouwgrond te koop VASTGOEDKANTOOR DEVRIESE.
Bouwgrond te koop. Residentiële bouwgrond ligging Kortrijk-Marke. Bouwgrond met landelijke ligging en vergezicht te Heule. Bouwgrond voor villabouw, private bewoning of combinatie met handel op 1.018m. Bouwgrond van 738m voor open bebouwing. Schrijf u in en wij houden u wekelijks op de hoogte van ons nieuwste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
Gronden te koop in België ERA Belgium.
Bouwgrond te koop op rustige ligging te Vichte. Lendedreef 48, 8570 Vichte Anzegem. Interessante projectgrond in het centrum van Passendale. Statiestraat 41, 8890 Passendale. Projectgrond te koop gelegen te Deurne! Bisschoppenhoflaan 333, 2100 Deurne. Rustig gelegen bouwgrond in een residentiële buurt.
Bouwgronden te koop.
Bright contrast Dark contrast Grayscale Reset contrast. Bouwgronden te koop. Betaalbare bouwkavels aanbieden is voor de stad één van de belangrijkste doelstellingen op vlak van ruimtelijke ordening. De afgelopen jaren hebben we niet stilgezeten en naast de verkavelingen Brammert, Achter de secretariswoning en Kerkvoetpad zijn jaarlijks bouwkavels op de markt gebracht, verspreid over het hele grondgebied.
Groep BG Tollembeek, Bouwgrond Bouwgrond voor open bebouwing.
32 54 58 72 61 F. 32 54 58 09 78. Bouwgrond te koop voor 95.000. 328m 2 grondopp. Rustig gelegen bouwgrond voor het oprichten van een alleenstaande ééngezinswoning. Het perceel is 3are28ca groot en heeft een straatbreedte van 13m.
Bouwgrond-te-koop Hectaar NV.
gronden te koop. Locatie: alle plaatsen. Moorslede Breulstraat Lot 01-02 loten: 02. Ichtegem Kortemarkstraat Lot 3 Lot 10-11 loten: 03. Roeselare Marelput Lot 26 loten: 01. Ardooie Meulebeeksestraat 25 loten: 01. Roeselare Beversesteenweg Duivelsstraat loten: 06. Kluisbergen Kettingweg loten: 09.
Bouwgrond te koop in Oostburg Immo Brown.
Bouwkavel te koop van 74059m, gelegen op een prachtig domein te oostburg. Het is een onderdeel van een magnifiek project waar er meerdere bouwkavels worden verkocht. Uniek zicht met rondom prachtige natuur gelegen op een rustige locatie waar u kunt weggenieten. Uitzicht op de Greens! Het betreft een kavel waar u met de architect zelf kunt beslissen welke afwerking en indeling wordt gebruikt in het landgoed. Plannen zijn er reeds gemaakt om u een algemene indruk te geven. Kortom u hebt een prachtige locatie waar u uw smaak en stijl volledig kan meenemen en verwerken. IMMO BROWN Knokke. 050 620 820 E-mail.: info@immobrownknokke.be Contacteer ons. Deel deze bouwgrond.
Ontdek het te koop aanbod van Allure Real Estate.
319m 2 Bouwgrond te Koop Kalmthout. 305m 2 Bouwgrond te Koop Kalmthout. 291m 2 Bouwgrond te Koop Kalmthout. 321.48m 2 Bouwgrond te Koop Kalmthout. 450m 2 Bouwgrond te Koop Kalmthout. 493m 2 Bouwgrond te Koop Kalmthout. 646m 2 Bouwgrond te Koop.
Van Wijnen Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven.
In de afgelopen honderd jaar hebben wij geleerd dat het niet in de stenen zit, maar in de mensen. Want door erin te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis. Als betrokken vakliefhebbers kijken we voorbij de techniek.
Kin Makelaars Breda Dongen Gilze Rijen Tilburg Geldrop.
Nieuws actuALITEIT uit de regio. Vacature: Kandidaat Makelaar regio Breda / Fulltime m/v. Wat heb jij in huis? Ben jij die vlotte makelaar die meteen aan de slag kan om woningzoekenden en eigenaren te ondersteunen bij het verkoop of aankoopproces?

Contacteer ons