Op zoek naar bouwgrond te koop?

bouwgrond te koop
Immoboss Bouwgrond te koop Nazareth, Steenweg 238.
Bouwgrond te koop in Nazareth. Steenweg 238, 9810 Nazareth. Vraag uw bezoek aan / meer info. Uitzonderlijke projectgrond op centrale ligging. Projectgrond ZONDER BOUWVERPLICHTING bestaande uit maar liefst 2805m gelegen in woongebied, welke opsplitsbaar is in 4 loten voor halfopen bebouwing, 2x open bebouwing of een lintbebouwing.
Bouwgrond Grond Overige immobiliën 2dehands.be.
Deze bouwgrond is schitterend gelegen op wandelafstand van het centrum van Brakel. De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een open bebou. vandaag 1111: Brakel. Grond te koop in Brakel. Deze bouwgrond is schitterend gelegen langs de beschermde kasseien van de Haaghoek te Zegelsem, deelgemeente van Brakel.
Bouwgrond te koop te Knokke Zoute Immo Brown.
Exclusief: Uniek lot bouwgrond te koop hartje Zoute, nabij de Royal Zoute Golf Club, gelegen op een perfect georiënteerd terrein van 3.776m op wandelafstand van het Dominicanenkerkje. Exclusief: Uniek lot bouwgrond te koop hartje Zoute, nabij de Royal Zoute Golf Club, gelegen op een perfect georiënteerd terrein van 3.776m op wandelafstand van het Dominicanenkerkje.
Bouwgronden te koop in provincie Antwerpen Heylen vastgoed.
0 Mijn panden. Bouwgronden te koop. Rangschik op Meest recent. Pagina: 1 2 3. Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u hier in en ontvang automatisch een e-mail wanneer we nieuwe panden die met uw zoekcriteria overeenkomen in ons aanbod hebben!
gronden, bouwgronden te koop immo proxio.
Bouwgrond te koop in Desselgem Bouwgrond te koop in Desselgem. 150.000 150000 te koop Immo Proxio. BOUWGROND te koop van 318 m. Voorgevel: / 17 m; Achtergevel: / 12 m; palend aan de Nijverheidsstraat; Diepte: / 30 m; Op ze.
Bouwgrond te koop Immo Danneels.
Bouwgrond te koop. Bouwgrond te koop in West-Vlaanderen Bouwgrond te koop in Oost-Vlaanderen Bouwgrond te koop in Antwerpen Bouwgrond te koop in Vlaams-Brabant Bouwgrond te koop in Waals-Brabant Bouwgrond te koop in Limburg Bouwgrond te koop in Namen Bouwgrond te koop in Henegouwen Bouwgrond te koop in Luxemburg.
Bouwgrond te koop VASTGOEDKANTOOR DEVRIESE.
Bouwgrond te koop. Residentiële bouwgrond ligging Kortrijk-Marke. Bouwgrond met landelijke ligging en vergezicht te Heule. Bouwgrond voor villabouw, private bewoning of combinatie met handel op 1.018m. Bouwgrond van 738m voor open bebouwing. Schrijf u in en wij houden u wekelijks op de hoogte van ons nieuwste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

T 014 23 33 33. Bouwgrond te koop 169.000. Jan Bapist Francisstraat 30 2550 Kontich 2 1 165 m 418 m. Grond voor half open bebouwing, ca 9 meter breed, met te slopen woning, gelegen in een mooie rustige woonwijk in Waarloos Kontich.
Open bouwgrond Te Koop in Brasschaat, 2930 Sinjoor Makelaars.
Open bouwgrond te Brasschaat 2930. Info: 03 646 66 55 of info@sinjoor.be. Villagrond 2.245m in Vriesdonk. Ideale afmeting 37m breed x 60m diep, zuid-oost oriëntatie, voor villa max 25m breed en 20m diep. Bomen met omtrek 50cm mogen zonder vergunning gekapt worden.

Contacteer ons