Resultaten voor boerderij te koop antwerpen

boerderij te koop antwerpen
Treintickets voor internationale treinreizen Snel comfortabel NS International.
Ervaar zelf het voordeel van de trein. NS International alles over NS International. Alles over NS International. Wie is NS International? Onze visie op mobiliteit. Werken bij NS International. Met de trein naar Londen. Meer treinen van Londen naar Amsterdam. Parijs vanaf 35. Antwerpen vanaf 20.
Janssen en Janssen Ontdek ons aanbod vastgoed te koop.
1 21 van 189. 1 2 3 4 9. In De Kijker. villa te Wellen. In De Kijker. villa te Herk-de-stad. In De Kijker. hoeve te Londerzeel. In De Kijker. huis te Rijkevorsel. In De Kijker. Opbrengsteigendom te Herk-de-stad. Opbrengsteigendom te Leopoldsburg. Opbrengsteigendom te Leopoldsburg. Opbrengsteigendom te Merksem.
Beste service, vertrouwd dichtbij. Expert.nl.
En koop je bij ons online? Dan koop je altijd bij een van de 140 lokale Expertwinkels in de buurt! Dat maakt Expert uniek. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service.
Elvenar Fantasie-stedenbouwspel.
Bouw de mooiste stad en creëer een zo efficiënt mogelijk economisch systeem! In Elvenar kun je bijna elk gebouw upgraden en daarmee de productiviteit en het uiterlijk van je stad verbeteren. Verken de enorme wereldkaart om de kennis van je wijze voorouders te vergaren en nieuwe technologieën te ontdekken.
Hoeve en streekproducten Provincie Antwerpen.
Maak van de boerderij een parel in het landschap: voor de voorbijganger een plezier om naar te kijken en voor de boer een plezier om in te werken. Kunnen we je helpen? Onderwijs en educatie. 2020 Provincie Antwerpen. Over deze website.
Te koop boerderij in Provincie Antwerpen Trovit.
Te koop boerderij in Provincie Antwerpen. 1-25 van de 44 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij provincie antwerpen. Bewaar deze zoekopdracht. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Je kunt op elk moment opzeggen. Gesorteerd op Relevantie. Datum meest recent. Datum minst recent. Arrondissement Antwerpen 12. Arrondissement Mechelen 10. Arrondissement Turnhout 22. Provincie Limburg 80. Provincie Oost-Vlaanderen 73. Provincie Vlaams-Brabant 44. Provincie West-Vlaanderen 132. Halfopen bebouwing 268. Met foto 39. In prijs gedaald 3. Vorige week 1. Soortgelijke zoekopdrachten boerderij" provincie antwerpen: spanje alicante., hoeve weiland antwerpen.,
Kopen t Boerenhuys.
Actief landbouwbedrijf op 250, ha gelegen te Bocholt. Optioneel kan er nog landbouwgrond bijgekocht worden. Te koop aangeboden varkensbedrijf op een oppervlakte van 1 ha 39 a 62 ca gelegen te Nazareth. Projectgrond met vergunning voor een professionele paardenhouderij op circa 9 ha te Neerpelt.
Coga Te Koop aanbod.
Op de gemeenschappelijke p. Nieuw Rommersheide 3M 2960 Brecht. Commercieel te Brecht. Dit commercieel gebouw op een perceel van 618m is gelegen in het centrum van Sint-Lenaarts op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, en temidden van een woonkern. Het gebouw heeft een oppervlakte van 560m 16mx35m en is op heden ingericht als een sport en fitnessruimte met 3 verschillende zalen: sportzaal 1 /-125m fitnessruimte / 225m sportzaal 2 op verdieping / 90m met daarnaast nog een cafetariaruimte met bergruimten, 2 toiletten M/V en 2 omkleedruimten met douche M/V. Het warm water wordt geleverd door boiler aangedreven door 5 thermische zonnepanelen. De centrale verwarming werkt op het gelijkvloers dmv heteluchtblazers stookolie en op de verdieping dmv centrale verwarming op gas. De gebouwen werden oorspronkelijk opgericht in 1963 maar sinds 84 ingericht als sport-en fitnessruimte met vooraan. Engelakker 2 2960 Brecht. Huis te Brecht.
Te Koop bij Claessens Makelaars Turnhout en Hoogstraten.
Withoeflei 4/2/4, 2920 Kalmthout. www.withoeflei4bus2.beZeer luxueus gemeubeld appartement van 119m te koop in hartje HeideDit bijzonder luxueu. De Meerkens 17, 2382 Ravels Poppel. Moderne, luxueus afgewerkte villa, met drie slaapkamers en dubbele garage, gelegen op een mooi perceel van 13.

Contacteer ons