Op zoek naar boerderij te koop antwerpen?

boerderij te koop antwerpen
Boerderij te koop Gemeneweg 6 Leisele, ref. 1599689 immo proxio.
Boerderij te koop leisele. Leisele, Gemeneweg 6. Boerderij Gemeneweg, 8691 Leisele. Gepubliceerd op 27-9-2017. Het West-Vlaamse Alveringem Leisele herbergt deze historische plattelandshoeve op 2 hectaren 65 aren en 39 ca die via een oprijweg te bereiken is. Op enkele kilometer van de autosnelweg is dit een ideale uitvalbasis. De hoeve omvat een vijver, een wal omheen de woning, stallen en weides. Ideaal voor de natuurliefhebber. Welke rente krijgt uw buurman? Formule Duur Quotiteit. BNP Paribas Fortis. 2170 Merksem Antwerpen.
Boerderij Hoeve te koop in de provincie van Antwerpen Immovlan.be.
Meer informatie vindt u in onze Help-pagina's. Boerderij Hoeve te koop in de provincie van Antwerpen. Zoek per gemeente. Op Immovlan.be vindt u vandaag 17 Boerderij Hoeves te koop in Antwerpen. Deze panden zouden perfect met uw wensen moeten overeenkomen.
Horse Immo.
Blijf op de hoogte. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van ons nieuw aanbod? Schrijf u in. De Ras Ko bvba. Hoogstraat 20, 9340 Lede. T: 053 60 65 60. 053 60 65 60. Ontdek ons aanbod te koop.
Woningen RESA VASTGOED.
VERKOCHT KNUSSE STARTERSWONING MET STADSTUIN zuidelijke stadsrand Antwerpen centrum. Karaktervolle, te renoveren woning met 3 slaapkamers en stadskoer in opkomende buurt te Antwerpen NOORD. Karaktervolle, te renoveren woning met 3 slaapkamers en stadskoer in opkomende buurt te Antwerpen NOORD. BERCHEM STATION: commercieel GLVL triplex woning.
Boerderijen te koop in Vlaanderen, Walloniƫ en het buitenland.
Boerderijen, fermettes en hoeves te koop. Boerderijen en hoeves te koop in Vlaanderen. Boerderijen en hoeves te koop in Antwerpen. Boerderijen en hoeves te koop in Limburg. Boerderijen en hoeves te koop in Oost-Vlaanderen. Boerderijen en hoeves te koop in Vlaams-Brabant.
Landelijke woningen/huizen te koop in Antwerpen.
Landelijke woningen/huizen te koop in Antwerpen. Vindt uw droomhuis in eigen regio! Selecteer uw gemeente en ga op zoek naar een betaalbare woning, een oude hoeve, misschien een te renoveren boerderijtje en wie weet droomt u binnenkort helemaal weg tussen het groen, weg van alle drukte.
Te koop boerderij in Antwerpen Trovit.
Te koop boerderij in Antwerpen. 1-6 van de 6 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij antwerpen. Bewaar deze zoekopdracht. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Gesorteerd op Relevantie.
Hoeve Immo 2dehands.be.
Gezocht huis hoeve boerderij loods terrein voor hondjes. Wegens onbewoonbaar verklaren van mijn huidige huur boerderijtje zoek ik een onder komen voor in elk geval mijn hondjes maar eventue. 7 maart 2018 2252: Turnhout. Huis te koop in Beveren, 3 slpks.
Hoeve te koop antwerpen Immo 2dehands.be.
huis te koop antwerpen. te renoveren hoeve. woning te koop antwerpen. huis met weide. huis te koop. immo te koop. schuur te koop. weiland te koop. weide te koop. boerderij te koop. Categorieƫn Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles.

Contacteer ons