Meer resultaten voor boerderij te koop antwerpen

boerderij te koop antwerpen
Agro Agro Vastgoed Vastgoed te te koop. koop.
Hoeve op circa 1 ha te koop te Tiegem. Zeer mooi gelegen hoevetje te koop omgeving Brugge. Woning met loods te koop te Borgloon. Hoeve met meer dan 30 ha landbouwgrond te koop te Wachtebeke. Hoeve te koop te Kortenberg.
Te Koop FineHomes.
De hoge afwerkingsgraad, de hedendaagse uitstraling en de mogelijkheid tot ruime te. Dit betreft een instapklaar triplex appartement op een uitstekende locatie pal in het centrum. Het appartement bevindt. Dit betreft een instapklaar triplex appartement op een uitstekende locatie pal in het centrum.
Te Koop WalbersImmo.
Te koop in Portugal. Wie is wie. Google kaart Ik ben op zoek. CASAL DA PONTE. Prachtig instapklare penthouse op wandelafstand van de dorpskern van Willebroek met een bakker, krantenwinkel en apothek. Prachtig instapklare penthouse op wandelafstand van de dorpskern van Willebroek met een bakker, krantenwinkel en apotheker in dezelfde straat. De gekende grootwarenhuizen op 5 min. met de wagen. Dit appartement werd in 2008 gebouwd en in 2018 met smaak en hoogwaardige, kwalitatieve materialen aangepast en ingericht. Deze instapklare woning is op een hoekperceel gelegen. Er is een ruime inkomhal met marmeren vloer welke toegang geeft t. Deze instapklare woning is op een hoekperceel gelegen. Er is een ruime inkomhal met marmeren vloer welke toegang geeft tot de zeer grote leefruimte met gashaard en aansluitend de eetkamer. Deze staat door middel van een dubbele glazen deur in verbinding met het terras en de tuin. De keuken is volledig uitgerust. Plazacity is de volgende fase in het succesvolle Seniorplaza. Ideaal gelegen tussen Antwerpen en Brussel en vlakbij Mech.
1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen! Tour de L1mbourg is iedere dag om 1830: live op L1 TV en wordt om 2030: en 2230: herhaald.
Te Koop IMMO KOLUM.
De woning dient gedeeltelijk opgefrist, en gedeeltelijk gerenoveerd te worden. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een inkomhal, een mooie leefruimte met gaskachel, een nieuwe k. Dit charmant gelijkvloers appartement is gelegen in het centrum van Broechem. We betreden het appartement via een mooie.
RD.nl.
Voor adoptieouders kan het extra moeilijk zijn om hun kinderen voor te leven in de vreze des HEEREN, maar ook zij mogen hun kinderen overlaten in de handen van een God die Zichzelf aan ons geopenbaard heeft als Vader. Vraag Joden in Jeruzalem om vergeving.
Speelgoed DreamLand.
Speelvogels vinden bij speelgoedspecialist DreamLand altijd wel hun favoriete speelgoed, want je hebt er de ruimste keuze. En er is voor elk wat wils: creatief en educatief speelgoed, blokken en bouwen, high-tech speelgoed en bijzondere poppen, buitenspeelgoed, pretparktickets, hobby en creatief, Te veel om op te noemen eigenlijk.
Landelijke woningen/huizen te koop in Antwerpen.
Landelijke woningen/huizen te koop in Antwerpen. Vindt uw droomhuis in eigen regio! Selecteer uw gemeente en ga op zoek naar een betaalbare woning, een oude hoeve, misschien een te renoveren boerderijtje en wie weet droomt u binnenkort helemaal weg tussen het groen, weg van alle drukte.
Te koop boerderij in Provincie Antwerpen Trovit.
Boerderij te koop met 3 slaapkamers. 2910, Essen, Provincie Antwerpen. Zeer verzorgd en rendabel legkippenbedrijf scharrel te koop te EssenBestaande uit: Mooie zeer comfortabele villa2 scharrelkippenstallen met win. zimmo 30 dagen geleden. Boerderij te koop met 4 slaapkamers. 2470, Retie, Provincie Antwerpen.

Contacteer ons