Resultaten voor huis te koop edegem

huis te koop edegem
Te Koop Promocon Vastgoed.
Nabij het centrum van Edegem, gelegen in een verkeersluwe straat, vinden we deze te renoveren halfopen bebouwing 189m op een perceel van 469m. Zeer leuke en vooral rustige locatie, op wandelafstand van het centrum van Edegem, winkels, scholen, openbaar vervoer en verbindingswegen.
Te Koop ImmoVivo.
Deze interessante bouwgrond is gelegen in de verkaveling Het Woongoed WWW.HETWOONGOED.BE in de mooie Elsdonkwijk te Edegem. Het hart van Het Woongoed wordt gevormd door een groenzone van liefst 8000m die de hele omgeving een rustgevend en kindvriendelijke karakter geeft.
Immo te koop in Edegem 2650 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. t
Op zoek naar een specifiek type? Appartement te koop in Edegem. Huis te koop in Edegem. Garage te koop in Edegem. Grond te koop in Edegem. Bedrijfsvastgoed te koop in Edegem. Kot/kamer te koop in Edegem. Nieuwbouwproject te koop in Edegem.
Vastgoed Edegem Woning te koop, huis te koop in Edegem.
Een huis of appartement, kopen of huren. Ons aanbod in Edegem is zeer uitgebreid. We bieden zowel huizen, villa's' als appartementen als koop of huurwoningen aan. Maak hieronder je keuze om onze woningen te bekijken. Te Koop in Edegem. Te Huur in Edegem.
Huis Yasmine te koop Edegem Gazet van Antwerpen.
Edegem Het huis van Yasmine in de Boniverlei in Edegem staat sinds vorige week te koop. De vader van Hilde Rens liet het huis na haar dood verzegelen om veiligheidsredenen. Het pand stond immers leeg en iedereen kon er zomaar in.
Huizen te koop in 2650 Edegem Immovlan.be.
Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur. Huis te huur. Penthouse te huur. Villa te huur.
huis te koop Edegem Kontichstraat 14 The Corner Woningen Woonplanners.
TERUG NAAR LIJST. te bouwen zuidrand Antwerpen. 2650 Edegem Kontichstraat 14. UNIEKE NIEUWBOUW WONING TE KOOP IN CENTRUM EDEGEM. In het centrum van Edegem bieden wij een schitterende nieuwbouwwoning aan, met gelijkvloerse garages en duplexindeling met grote open leefruimte met terras en 2 slaapkamers.
Te koop huis in Edegem Trovit.
Villa te koop Edegem Immovlan RAI22897. 2650, Edegem, Provincie Antwerpen. gerenoveerde villa 250m op een perceel van 420m. De woning is gelegen op een leuke locatie, op wandelafstand van het centrum van Edegem. Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 19 dagen geleden. Huis Te koop Edegem. 2650, Edegem, Provincie Antwerpen.
Immo Edegem Te Koop in Edegem 2650 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Edegem. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.

Contacteer ons