Meer resultaten voor huis te koop edegem

huis te koop edegem
Marimax Vastgoed Thuis in vastgoed.
Onroerende goederen te koop rond Antwerpen en randgemeentes worden in detail beschreven, aarzel niet om contact met ons op tenemen, wij helpen u graag verder. Ontdek ons aanbod. Hou me op de hoogte. Hou me gratis op de hoogte via de nieuwsbrief. Actuele panden die voldoen aan uw criteria krijgt u gratis in uw mailbox. marimax vastgoed Mechelsesteenweg 288 2650 edegem TEL 03/455 26 00 BIV 505921 BTW BE 0866 416 272 webdesign webit.
Huis te koop: Edegem VTM.
Huis te koop: Edegem. Ruime HOB met tuin en ruime garage. Bekijk de Facebook comments. Ontdek meer over TV Makelaar. Meer video's' van TV Makelaar. Pascale en Jo trekken naar Londerzeel en Hoboken. Op zoek naar een charmante woning. Bistro te koop in TV Makelaar.
Te Koop VIA Immobilien.
Kelders en garagebox te huur op wandelafstand. Prachtobject met zeldzame hoogwaardige afwerkingsgraad op topligging aan de stadsrand nabij alle faciliteiten! Unieke en uiterst charmante herenwoning met recente totaalrenovatie op een gunstige locatie in de Pulhofwijk grenzend aan Nachtengalenpark. Ca 320 m bew.
Huis te koop Edegem Koopjeskrant.be.
153 m, 3 slaapkamers, EPC 50 kWh/m 2 Bekijk dit pand op hebbes. 365.000 Huis te koop. woning, half open, bew. 221 m, 4 slaapkamers, EPC 436 kWh/m 2 Bekijk dit pand op hebbes. 325.000 Woning met 3 slaapkamers op toplocatie in Edegem ELSDONK.
Vastgoed Edegem Woning te koop, huis te koop in Edegem.
Een huis of appartement, kopen of huren. Ons aanbod in Edegem is zeer uitgebreid. We bieden zowel huizen, villa's' als appartementen als koop of huurwoningen aan. Maak hieronder je keuze om onze woningen te bekijken. Te Koop in Edegem. Te Huur in Edegem.
Te Koop ImmoVivo.
Deze interessante bouwgrond is gelegen in de verkaveling Het Woongoed WWW.HETWOONGOED.BE in de mooie Elsdonkwijk te Edegem. Het hart van Het Woongoed wordt gevormd door een groenzone van liefst 8000m die de hele omgeving een rustgevend en kindvriendelijke karakter geeft.
Immo te koop in Edegem 2650 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. cloc
Op zoek naar een specifiek type? Appartement te koop in Edegem. Huis te koop in Edegem. Garage te koop in Edegem. Grond te koop in Edegem. Bedrijfsvastgoed te koop in Edegem. Kot/kamer te koop in Edegem. Nieuwbouwproject te koop in Edegem.
De Huisleverancier service site Te koop: Edegem Villa.
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV. David Druyts BIV 505467 Belgi. Terug naar overzicht. Jachtlaan 77 2650 Edegem. Deze vrijstaande woning is gelegen in de Elsdonkwijk in Edegem, grenzend aan Wilrijk. Het huis werd volledig gestript en gerenoveerd in 2014.
Huizen te koop in Edegem 2650 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Huis 1 slaapkamer te koop in Edegem. Huis 2 slaapkamers te koop in Edegem. Huis 3 slaapkamers te koop in Edegem. Huis 4 slaapkamers te koop in Edegem. Huis 5 slaapkamers te koop in Edegem. Alle huizen te koop in Edegem.

Contacteer ons