Zoeken naar huis te koop edegem

huis te koop edegem
Huizen te koop in Edegem 2650 Immovlan.be.
Vous pouvez trouvez plus d'infos' sur les garanties de confidentialité, le droit d'accès' et les possibilités opt-out ici: https//www.trackuity.com/platform/privacy-policy.: Uw zoekopdracht aanpassen. Terug naar homepagina. Terug naar top. Te koop / te huur. Te koop uit de hand. Kopen op lijfrente. Huis gemengd gebruik.
huis te koop Edegem Kontichstraat 14 The Corner Woningen Woonplanners.
TERUG NAAR LIJST. te bouwen zuidrand Antwerpen. 2650 Edegem Kontichstraat 14. UNIEKE NIEUWBOUW WONING TE KOOP IN CENTRUM EDEGEM. In het centrum van Edegem bieden wij een schitterende nieuwbouwwoning aan, met gelijkvloerse garages en duplexindeling met grote open leefruimte met terras en 2 slaapkamers.
Sorenco.
Aanbod Te koop. 147 m Oppervlakte. 176 m Oppervlakte. 570 m Oppervlakte. 360 m Oppervlakte. 1.922 m Oppervlakte. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Schrijf u nu in voor uw gepersonaliseerde nieuwsbrief en u word vrijblijvend op de hoogte gehouden van nieuwe panden in ons aanbod of prijswijzigingen die aan uw wensen voldoen.
Quest makelaar Verkoop en verhuur van huizen appartementen met karakter.
Zeldzame ruime op te frissen klassieke villa met prachtige zuidtuin naar ontwerp van de befaamde architect J.L. Stynen, bouwjaar 1963, uitstekend gelegen in de Pulhofwijk, nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Aangename ontvangsten, thans 4 slaapkamers en 2 badkamers. Ideale familiewoning met vele mogelijkheden! In co-exclusiviteit verkocht door Quest. Buitengewoon huis 2650 EDEGEM.
Immo Edegem Te Koop in Edegem 2650 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Edegem. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
Huis kopen Edegem goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor huis kopen Edegem. 1 Promocon Vastgoed. Strijdersstraat 24, 2650 Edegem. Huis te koop. 2 Sterckx Partners. Mechelsesteenweg 102, 2640 Mortsel. huis te koop. appartement te koop. appartement te huur. huis te huur.
Huis Yasmine te koop Edegem Gazet van Antwerpen.
Edegem Het huis van Yasmine in de Boniverlei in Edegem staat sinds vorige week te koop. De vader van Hilde Rens liet het huis na haar dood verzegelen om veiligheidsredenen. Het pand stond immers leeg en iedereen kon er zomaar in.
Te koop huis in Edegem Trovit.
Woont u in een prachtige woning midden te Edegem! immoproxio.be 24 dagen geleden. Huis Te koop Edegem. 2650, Edegem, Provincie Antwerpen. Algemeen: Temidden van de prachtige kindvriendelijke verkaveling Het" Woongoed" te Edegem met groot park vinden we deze nieuw te realiseren.
Te Koop ImmoVivo.
Deze interessante bouwgrond is gelegen in de verkaveling Het Woongoed WWW.HETWOONGOED.BE in de mooie Elsdonkwijk te Edegem. Het hart van Het Woongoed wordt gevormd door een groenzone van liefst 8000m die de hele omgeving een rustgevend en kindvriendelijke karakter geeft.

Contacteer ons