Op zoek naar te huur huis in antwerpen?

te huur huis in antwerpen
Alle huizen te huur Antwerpen Koopjeskrant.be.
Ik ben op zoek naar een laagbouw of landhuis800/900, Euroin, de regioBrecht/St.job, in t'Goor/Schoten/Zoersel/Malle. Liefst met tuin1, á 2 slaapkamers ligbadgarage. Gezocht appartement of huis te huur max 600euro. Gezocht appartement of huis te huur 3 of 4 slaapkamers max 600 euro regio antwerpen kempen.
Te Huur HUISINZICHT.
Uniek dakappartement in het hartje van Antwerpen! Dit prachtig appartement situeert zich op de derde verdieping geen lift en heeft een ruime woonkamer met mezzanine, open keuken en aansluitend terras zuid-oriëntatie. Slaapkamer met aanpalende badkamer met bad en dubbele lavabo, alsook een apart toilet. Dit licht appartement beschikt over 2 slaapkamers, een ruime living met open keuken koelkast incl. vriesvak, vaatwas, o. Dit licht appartement beschikt over 2 slaapkamers, een ruime living met open keuken koelkast incl. vriesvak, vaatwas, oven, spoelbak, gasvuur en aansluitende berging, badkamer en apart toilet alsook een klein balkon. Een ideaal starters appartement, centraal gelegen en zonder algemene kosten. Bovendien is er ook de. Huis In Zicht Léon Gilliotlaan 93 2630 Aartselaar.
Te koop / Te huur AG VESPA.
In afwachting van een groot renovatieproject wordt deze ruimte te huur aangeboden voor een periode van 1 jaar. Afsluit biedingen op 17 augustus. Volledig te renoveren woning met garage en stadstuin. Minimumbod vanaf 180.000. De woning werd in het verleden verbouwd tot kantoor, maar kan met een eenvoudige ingreep terug omgevormd worden naar een ruime gezinswoning of kan mogelijk ook opgedeeld worden in verschillende wooneenheden. Kandidaat gezocht voor restauratie en herbestemming meesterwoning Smidt van Gelder. Minimumbod per maand 1. AG VESPA zoekt een erfpachter die de restauratie en renovatiewerken zal laten uitvoeren en het voormalige museum Smidt van Gelder na, volledige restauratie, een duurzame herbestemming zal geven. Projectgrond op aantrekkelijke locatie in hartje Deurne-Zuid. Vaste prijs 196.900. De grond met een oppervlakte van 490 m paalt aan het projectgebied Eksterlaer met een park van ongeveer 3 hectare met sport en speelvoorzieningen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten in Antwerpen.
Het aanbod woningen en appartementen te huur Stef Proost.
Eigenaars Blijf op de hoogte Favorieten 0. Recent bezochte panden. Blijf automatisch op de hoogte van ons nieuw aanbod. Schrijf u nu in! Gesorteerd op Datum. Sorteren op Gemeente. Sorteren op Prijs. 88 m Oppervlakte. Voeg toe aan favorieten. 150 m Oppervlakte.
Vastgoed Te Huur Sinjoor Makelaars.
Villa te huur in groen kader. 1.800, / maand. Hensbergelei 30, 2930 Brasschaat. Appartement te Brasschaat. Greenwich-stijl 2 SLPK appartement garagebox. 1.050, / maand. Kerkedreef 2/V1R, 2930 Brasschaat. Villa te Brasschaat. Recente Villa met 4 slaapkamers in prachtig groene straat. 3.500, / maand. Guyotdreef 13, 2930 Brasschaat. Appartement te Ekeren. Instapklaar appartement met 2 slaapkamer en terras. 750, / maand. Konijnenberg 48/003, 2180 Ekeren. Appartement te Antwerpen. Ruim appartement met terras aan oud Justitiepaleis. 910, / maand. Amerikalei 11/7.1, 2000 Antwerpen. Neem contact op met uw kantoor naar keuze.: Controle instantie en toezichthoudende authoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Lid van de Confederatie voor Immobiliënberoepen. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder CIB.be. Sinjoor Huis schatten Huizen Ekeren.
Te huur huis in Antwerpen Trovit.
Antwerpen, Antwerpen, Provincie Antwerpen. 2970 Schilde Gelijkvloers: Ruime inkomhal met trap, vestiaire en toilet, bureel, living met openhaard en eethoek, zithoek met. Realo 30 dagen geleden. Huis te huur in Meer 2321. 2321, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Top gelegen commerciële ruimte!
Welkom Haaglanden.
Om voor een woning in aanmerking te komen, gelden voorwaarden. Dat kunnen voorwaarden zijn over uw inkomen, uw leeftijd of het aantal bewoners. Op Woonnet Haaglanden staat het gezamenlijke woningaanbod van 15 woningcorporaties in de regio Haaglanden. Te huur Parkeren/berging.
Vooruitzien Sociale huisvestigingsmaatschappij.
HOUTHALEN WeygaardstraatNog slechts 2 woningen te koop! Opvragen volgnummer tijdelijk niet mogelijk. Opvragen volgnummer tijdelijk niet mogelijk. VOORUITZIEN ijvert voor het verschaffen van degelijke huisvesting aan personen of gezinnen met een beperkt inkomen. Sociale huisvestingsmaatschappij Vooruitzien bouwt sociale nieuwbouwwoningen in het werkgebied West Limburg.
huis te huur provincie Antwerpen België immo proxio.
1761148, Woning met 2 slaapkamers. cs95E872D0text-alignlefttext-indent0ptmargin0pt: 0pt 0pt 0pt csCF6BBF71color000000background-colortransparentfont-familyTimes: New Roman. Huis te huur in Mortsel Huis te huur in Mortsel. Windhoek 104, Mortsel, ref. Huis te huur in Antwerpen 2000 Huis te huur in Antwerpen 2000. Oostkaai 209, Antwerpen 2000, ref.

Contacteer ons