Op zoek naar nieuwbouw appartementen?

nieuwbouw appartementen
Nieuwbouw Immo Delbecque.
Dit gerenommeerde nieuwbouwproject bevindt zich op de historische site van de gekende Brugse brouwerij De Gouden Boom in het hartje van Brugge waar er 31 appartementen, een woning en enkele winkelruimtes opgetrokken worden in een hedendaagse architectuur mét veel respect voor het verleden.
Nieuwbouw Appelmans.
Dan zijn de luxueuze appartementen die residentie Zeebergkaai te bieden heeft zeker iets voor u! De residentie bestaat uit 15 ingerichte appartementen en een ondergrondse parkeergarage met parkings, kelders en fietsenstalling toegankelijk via een autolift. Alle appartementen tellen 2 of 3 slaapkamers en worden voorzien van vloerverwarming.
Nieuwbouwprojecten te koop Dewaele.
Dewaele heeft heel wat nieuwbouwprojecten in portefeuille, zowel woningen als appartementen. Bekijk via onderstaande link het volledig overzicht van ons aanbod en verfijn indien nodig je zoekopdracht bovenaan de pagina. Ontdek het aanbod. Blijf op de hoogte. Laat ons weten wat je zoekt door je zoekopdracht op te slaan en wij houden je per e-mail op de hoogte van ons nieuwste aanbod.
Park Bourgoyen nieuwbouw appartementen Gent UrbanLink.
Kiezen voor een appartement of woning in Park Bourgoyen is kiezen voor de ultieme combinatie: de vitaliteit van de stad én de rust van het groen. Zowel de woningen als de appartementen zijn luxueus en tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen.
Nieuwbouw appartementen Kortrijk te koop Ijzerkaai Dumobil.
Kijkwoningen Opendeurdagen Realisaties inspiratie Getuigenissen Blog. Team Onze visie waarden Jobs. Over het project. Appartementen in Kortrijk. Aan de Ijzerkaai in Kortrijk realiseert Dumobil een appartementsblok met moderne nieuwbouwappartementen. Dit project is momenteel in voorbereiding. Gedetailleerde informatie is nog niet beschikbaar.
Nieuwbouw appartementen en projecten te koop Pajota.
De residentie bestaat uit 11 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een penthouse van 137m. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een zuidgericht terras en een tuintje, de andere appartementen beschikken allen over een aangenaam zuidgericht terras. Verder zijn er 12 ondergrondse parkeerplaatsen en 8 kelderbergingen ter beschikking.
Winston SCHOETERS.
2 slaapkamers laatste 2 appartementen te koop. BETEKOM VLAKBIJ CENTRUM 272.700. Luxe nieuwbouw-appartementen met ruim terras en/of tuin. appartement met 2 slaapkamers LAATSTE APPARTEMENT. BETEKOM VLAKBIJ CENTRUM 272.700. Luxe nieuwbouw-appartementen met ruim terras en/of tuin. appartement met 2 slaapkamers LAATSTE APPARTEMENT. Studio op gelijkvloers. Recent appartement 105m met terras. in klein gebouw, 2 slpks, rustig in dorp. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Appartement 172m terras. 3 ruime slpks, kelder. Appartement 172m terras. 3 ruime slpks, kelder. Ruim appartement 148m. TREMELO CENTRUM 329.500. Nieuwbouw duplex-appartement met 3 slpks en 2 ruime terrassen.
Nieuwbouw appartementen Cogghe.
EEN OVERZICHT VAN ONZE NIEUWBOUW APPARTEMENTEN. Met veel trots stellen wij u onze nieuwbouw appartementen voor. Stuk voor stuk gebouwd volgens de hoge kwaliteitsnormen die wij onszelf al jaren opleggen, waardoor u verzekerd bent van een energiezuinig appartement van hoogstaande kwaliteit.
Nieuwbouw Living Stone Nieuwbouw Living Stone Appartementen.
De parkappartementen zijn op verschillende locaties binnen het park gevestigd. Happy Living bestaat uit een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een één slaapkamer-appartement van 51m tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160. Gilsonplein, 3200 Aarschot. In het nieuwbouwproject Gilson werd een prachtig, modern appartementsgebouw opgetrokken.

Contacteer ons