Op zoek naar nieuwbouw appartementen?

nieuwbouw appartementen
Matexi: nieuwbouwwoningen, appartementen en bouwgronden.
We laten ons daarom graag inspireren door historische en hedendaagse buurten, zoals de oudste buurt van Lissabon. Voormalig industrieterrein in Maaseik transformeert tot bruisende buurt. In Maaseik transformeert Matexi het voormalige industrieterrein van ATM tot een nieuwe, groene woonbuurt. Toon meer artikels. Kijkwoningen en appartementen. Nieuwbouw vs renovatie.
Opbrengsteigendommen: nieuwbouwappartementen zijn de beste investering Immo Vercammen.
Ook voor de millenials hoeft een riante woning met een ruime tuin niet meer zo nodig, met een recent appartement hebben ze minder onderhoud en dus meer vrije tijd, wat voor de nieuwste generatie meer en meer een belangrijke factor is.
Ruim aanbod huizen, appartementen, gronden en nieuwbouw Te koop en Te huur IMMOC2.
Blijf op de hoogte Onze huizen, gronden appartementen te koop. Send Sorteren: Prijs Aflopend. Huis in Herselt 239.000. Appartement in Koersel 211.000. Appartement in Koersel 211.000. Appartement in Koersel 206.000. Blijf op de hoogte. Blijf op de hoogte van ons nieuw aanbod.
Nieuwbouw Appelmans.
De locatie spreekt voor zich: rustig wonen te midden van het groen maar met de levendigheid van de stad Aalst binnen handbereik. Er zijn nog appartementen beschikbaar in de residenties Brindisi Sint Jobstraat en Emilia Marktweg. De appartementen zullen nog dit jaar afgewerkt worden.
Nieuwbouw Living Stone Nieuwbouw Living Stone Appartementen.
De parkappartementen zijn op verschillende locaties binnen het park gevestigd. Happy Living bestaat uit een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een één slaapkamer-appartement van 51m tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160. Gilsonplein, 3200 Aarschot. In het nieuwbouwproject Gilson werd een prachtig, modern appartementsgebouw opgetrokken.
Residentie De Rooy: prachtige luxe nieuwbouw appartementen in het groene De Rooy te Mol.
De appartementen zijn zuid georiënteerd met telkens mooie, grote terrassen en/of tuin. Er is achteraan het gebouw een mooie, grote gemeenschappelijke tuin welke volledig zal aangelegd worden met bomen, groeninplanting en een wandelpad doorheen de tuin dat op een zithoek met banken uitkomt.
Te huur appartement nieuwbouw antwerpen Trovit.
Soortgelijke zoekopdrachten Te" huur appartement nieuwbouw antwerpen: Te huur gelijkvloers appartement groot antwerpen., Te huur duplex nieuwbouw antwerpen., Te huur antwerpen paardenmarkt studio., Te huur praktijkruimte oost vlaanderen., Te huur atelier antwerpen., Te huur appartementen antwerpen. Te huur 2018 antwerpen garage.
LA CORBEILLE Nieuwbouw appartementen Haacht Dijkstraat 54 AEF Immo Kortenberg.
AEF Immo est agréée par l'Institut' professionnel des agents immobiliers sous le numéro IPI 507142. Erkend vastgoedmakelaar BIV Anthony Franchitti 507 142. Autorité de surveillance: Institut professionnel des agents immobiliers IPI, rue de Luxembourg 168, 1000 Bruxelles Déontologie IPI. Copyright 17 AEF IMMO.
Nieuwbouwappartementen nabij de stranden van Guardamar del Segura, Alicante, Spanje, Costa Blanca Hip Estates.
Op 2 km 10 minuten van het strand van Guardamar, te bereiken via een nieuw aan te leggen wandel-en fietspad. Er worden appartementen gebouwd met 2 of 3 slaapkamers, allen rond een gemeenschappelijk zwembad en tropisch aangelegde tuinen. Alle appartementen beschikken over ruime terrassen.

Contacteer ons