Meer resultaten voor nieuwbouw appartementen

nieuwbouw appartementen
Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen Vlaams-Brabant immo proxio.
Appartement A328 is gelegen op de derde verdieping en geniet van een uitmuntend uitzicht op het water en het nieuwe buurtpark van op het balkon. 20 Nieuwbouw Appartementen te koop in Vilvoorde, Broekstraat 20 nieuwbouw appartementen te koop in Vilvoorde.
Park Bourgoyen nieuwbouw appartementen Gent UrbanLink.
Kiezen voor een appartement of woning in Park Bourgoyen is kiezen voor de ultieme combinatie: de vitaliteit van de stad én de rust van het groen. Zowel de woningen als de appartementen zijn luxueus en tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen.
Immo Diest Koeveld Nieuwbouwappartementen.
Extra info of bezoek. Singles, starters, koppels, families met of zonder kids., bij Koeveld voelt iedereen zich thuis! Koeveld bestaat uit een hedendaagse en dynamische mix van appartementen 37 en woningen 15, met terras of tuin. U kiest uit 1, 2 of 3 slaapkamers.
Te huur appartement nieuwbouw antwerpen Trovit.
Zeer aangenaam nieuwbouw appartement met één slaapkamer, bureauruimte, prachtig ruim zonneterras en ondergrondse autostaanplaatsgelegen in. Rapporteren Bekijk huis. zimmo 14 dagen geleden. Appartement te huur voor 875 euro met 2 slaapkamers. 2100, Provincie Antwerpen. 4 appartementen grenzend aan Boekenbergpark in nieuwbouw met 3 verdiepingen.
Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen Oost-Vlaanderen immo proxio.
Gelegen in het centrum van Balegem treffen we deze 6 unieke appartementen, elk met hun terras of tuin. Het gebouw beschikt over een ruime inkomhal, tr. 4 Nieuwbouw Appartementen te koop in Evergem, Reibroekstraat 2 4 nieuwbouw appartementen te koop in Evergem.
Nieuwbouwprojecten te koop in Hasselt 3500 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clo
Immo te koop in Sint-Lambrechts-Herk 3500. Immo te koop in Wimmertingen 3501. Immo te koop in Kermt 3510. Immo te koop in Spalbeek 3510. Immo te koop in Kuringen 3511. Immo te koop in Stokrooie 3511. Immo te koop in Stevoort 3512.
Nieuwbouw Immo Delbecque.
Het nieuwbouwproject San Siro is een klassevol project bestaande uit verschillende appartementen, kantoorruimtes en woningen, gelegen op een prachtige site tussen de Koning Albert I-laan en de Veldstraat te Sint-Michiels, op wandelafstand van het treinstation van Brugge, bushaltes, winkels, scholen, Brugge Centrum en eveneens vlakbij de op en afrit van de autostrade.
Nieuwbouw Living Stone Nieuwbouw Living Stone Appartementen.
Happy Living bestaat uit een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een één slaapkamer-appartement van 51m tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160. Gilsonplein, 3200 Aarschot. In het nieuwbouwproject Gilson werd een prachtig, modern appartementsgebouw opgetrokken. In dit gebouw werden 44 appartementen ondergebracht en 4 commerciële ruimtes.
Immo La Terrasse Verkoop van nieuwbouw appartementen, studio's, villa's' en woningen in Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald.
Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. facebook twitter linkedin google pinterest instagram. Project Te koop. Te koop Oostduinkerke. Garage Te koop. Appartement De Panne. Huis Te koop. Appartement Te huur.

Contacteer ons