Zoeken naar nieuwbouw appartementen

nieuwbouw appartementen
Nieuwbouw Appelmans.
De locatie spreekt voor zich: rustig wonen te midden van het groen maar met de levendigheid van de stad Aalst binnen handbereik. Er zijn nog appartementen beschikbaar in de residenties Brindisi Sint Jobstraat en Emilia Marktweg. De appartementen zullen nog dit jaar afgewerkt worden.
Nieuwbouw Living Stone Nieuwbouw Living Stone Appartementen.
Happy Living bestaat uit een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een één slaapkamer-appartement van 51m tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160. Gilsonplein, 3200 Aarschot. In het nieuwbouwproject Gilson werd een prachtig, modern appartementsgebouw opgetrokken. In dit gebouw werden 44 appartementen ondergebracht en 4 commerciële ruimtes.
Residentie De Rooy: prachtige luxe nieuwbouw appartementen in het groene De Rooy te Mol.
De appartementen zijn zuid georiënteerd met telkens mooie, grote terrassen en/of tuin. Er is achteraan het gebouw een mooie, grote gemeenschappelijke tuin welke volledig zal aangelegd worden met bomen, groeninplanting en een wandelpad doorheen de tuin dat op een zithoek met banken uitkomt.
Nieuwbouw appartementen te koop Residentie de Lindeboom Waregem.
Te koop: Project in Waregem. Nieuwbouw appartementen te koop Residentie de Lindeboom Waregem. Boulezlaan 55, 8790 Waregem. Residentie De Lindeboom. Prachtig tijdloos modern kleinschalig appartementsgebouw met 6 eenheden met terras en autostaanplaatsen. Gelegen nabij het centrum van Waregem. 09/241 89 90.
Immo De Beus.
Nieuwbouwproject met een moderne architectuur in een opwindend stadsleven. Prachtige nieuwbouw-residentie met unieke binnentuin, voorzien van mooie leefterrassen. Prachtige erkende assistentie-flats in exclusief nieuwbouw concept. Unieke nieuwbouw appartementen op zonnige locatie aan het Wapenplein, op slechts 150m van de zeedijk.
Instapklare nieuwbouw appartementen te koop Groep Huyzentruyt nv Livios.
Onze bouwadviseurs en coördinatoren kennen de kopers. Niet als klant, maar als mens. Onze gelukwensen voor een vlotte verhuis zijn al onderweg. Ontdek ons aanbod nieuwbouw appartementen te koop. Bekijk nog meer producten van Groep Huyzentruyt nv. Vind je dit artikel interessant?
Nieuwbouwproject Parkresidentie Magnolia te Sint-Niklaas Huyzen.
nieuwbouw appartement van 204.276., Zeveneken-Dorp 97, 9080 Lochristi Zeveneken. appartement van 206.500., Nieuwstraat, 9220 Hamme. in de buurt. Residentie Pauline, Haasdonk te Haasdonk. Zandstraat 27, 9120 Haasdonk. Residentie Les Belles, Sint-Niklaas te Sint-Niklaas. Bellestraat 75, 9100 Sint-Niklaas. Residentie Eénbes Woonzorgflats te Lokeren. Molenbergplein 11, 9160 Lokeren. Residentie Eénbes Appartementen te Lokeren.
Heylen-Bouw: projecten-in-verkoop: overzicht.
2 x 4 woningen Laakdal. Status: in uitvoering. OUDE TRAM: 15 moderne appartementen. B 2440 Geel. B 2430 Laakdal-Vorst. B 3200 Aarschot. B 3201 Langdorp. Nieuwbouw ééngezinswoning modern. B 3201 Langdorp. Nieuwbouw ééngezinswoning pastorie. B 2221 Booischot. 3 geschakelde pastoriewoningen.
Nieuwbouwappartementen te koop aan de Belgische kust Immo l'Atelier' Westende en Nieuwpoort.
Heeft u verdere vragen met betrekking tot een pand, wenst u een bezoek te regelen of wenst u uw pand te verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Immo L'Atelier' is onderworpen aan de deontologische code van het BIV.

Contacteer ons