Meer resultaten voor nieuwbouw appartementen

nieuwbouw appartementen
Nieuwbouw appartementen te huur en te koop in Nieuwpoort. Portus Nieuwpoort.
Project omvat 9 appartementen van 90 tot 190m. Alle appartementen zijn voorzien van grote leef-terrassen en zeer grote raampartijen zodat u maximaal van het licht kunt genieten. De appartementen zijn optimaal ingedeeld met een zeer kwalitatieve afwerking. Parkeerplaatsen in het gebouw beschikbaar.
Nieuwbouwappartementen bij jou in de buurt Durabrik.
Bekijk dit project. Residentie Parkhof in Mortsel telt 27 appartementen en twee ruime handelszaken. Singles, jonge gezinnen en senioren die graag wat dichter bij de stad gaan wonen: er is voor elk wat wils. Ook voor investeerders zijn deze trendy, goed gelegen appartementen een buitenkans. Benieuwd naar deze mooie appartementen?
Nieuwbouw IMMOBILIEN IGNACE LEYSEN.
Het project zal bestaan uit 12 appartementen, waaronder 1 woning, 1 penthouse, 2 duplexen en 8 appartementen, met evenveel ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen. Er is keuze uit appartementen met 12, of 3 slaapkamers elk voorzien van terras en/of tuin. De oppervlaktes voor de verschillende wooneenheden variƫren tussen 100 m en 160m.
Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen immo proxio.
3 Nieuwbouw Appartementen te koop in Ooigem, Pontweg 18 3 nieuwbouw appartementen te koop in Ooigem. vanaf 169.900 0. 8710 Ooigem, Pontweg 18, ref. 5 Nieuwbouw Appartementen te koop in Oudenaarde, Parkstraat 49 5 nieuwbouw appartementen te koop in Oudenaarde.
Comfortabele en luxe nieuwbouwappartementen in Brasschaat.
Het uitgangspunt is een globaal energieprestatiecijfer EP dat gemiddeld 20 tot 25% lager ligt dan de wettelijke normen! Alle ruime appartementen zijn instapklaar en beschikken over een grote leefruimte op eiken parketvloer en een aansluitende open keuken van Siematic uitgerust met MIELE apparatuur.
Koksijde Oostduinkerke nieuwbouw appartementen te koop Broker Oostduinkerke ref 7026 Broker.
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tik de code vier tekens over uit de afbeelding hiernaast: Please leave this field empty. PDF Koksijde Oostduinkerke nieuwbouw appartementen te koop Broker Oostduinkerke ref 7026.
Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen Oost-Vlaanderen immo proxio.
9700 Oudenaarde, Wijngaardsstraat 6, ref. Mooi 1-slaapkamer appartement met veel lichtinval. Het appartement situeert zich in het centrum van Oudenaarde met alle faciliteiten van Oudenaarde op. 5 Nieuwbouw Appartementen te koop in Oudenaarde, Parkstraat 49 5 nieuwbouw appartementen te koop in Oudenaarde.
Nieuwbouw Kallo Laatste nieuwbouwappartementen te koop.
Ik wens graag meer informatie. Nieuwbouw parkappartementen te koop. Residentie De Rietvelden is een hedendaags en modern nieuwbouwproject bestaande uit 3 aparte gebouwen, samen 42 appartementen. Het is gelegen in een woongebied, grenzend aan een groenzone, van maar liefst 10.000 m.
Nieuwbouwvastgoed Realis Realistisch investeren in nieuwbouwappartementen.
REALIS biedt unieke nieuwbouwappartementen aan die uitstekend zijn als investering. Zoals elk project van REALIS, dragen ook de nieuwbouwappartementen het RIS-label, wat duidt op een zorgvuldige screening waarbij locatie, zicht op meerwaarde, nettorendement, prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteit een pertinente rol spelen.

Contacteer ons