Zoeken naar nieuwbouw appartementen antwerpen

nieuwbouw appartementen antwerpen
Appartement antwerpen zuid nieuwbouw Trovit.
Nieuwbouw gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers en tuin gunstig gelegen in het centrum van puurs en op wandelafstand van het station. Immovlan.be 30 dagen geleden. Gelijkvloers te koop Putte Immovlan RAJ56689. 2580, Putte, Provincie Antwerpen. Nieuwbouw appartementen met tuin en/of ruime zonneterrassen zuid: 1/2/3 slaapkamers, prijzen vanaf 199.000.
Home Residentie Binnenvaert Antwerpen Nieuwbouwappartementen.
Residentie Binnenvaert toont hoe comfortabel het leven in Antwerpen kan zijn, met veel natuurlijke lichtinval en zicht op de jachthaven. Uw thuis in de stad. Modern wonen draait om comfort. Zoals het comfort van een volledig afgewerkt appartement of duplex met hoogwaardige materialen. Een thuis met veel lichtinval dankzij grote ramen, die bovendien uitzicht geven op de jachthaven. Comfort bestaat ook uit ontspannen op een groot terras met een groene, natuurlijke afsluiting. Voor elke pendelaar is het veilig en makkelijk parkeren van de wagen of fiets een niet te onderschatten luxe. Ontdek nog meer troeven van Residentie Binnenvaert. Het Eilandje is the place to be, ook voor investeerders. Investeren in vastgoed brengt niet alleen meer op dan het spaarboekje, het is al jaren een betrouwbare belegging. Dankzij de topligging kan Residentie Binnenvaert een maximale meerwaarde opleveren. Alle appartementen zijn volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen en instapklaar.
Nieuwbouwappartementen met tuin Antwerpen Te Koop Kadet Zodiak.
5 en 6 appartementen zijn zuidgericht en zo ingepland dat u geniet van optimale privacy en bezonning. De troeven van Kadet Zodiak zijn eindeloos: veel privacy, weinig onderhoud, eigen tuin of ruim terras, uitstekende oriëntatie, veel lichtinva l, nabij centrum Antwerpen en openbaar vervoer, winkels op wandelafstand, park naast de deur, hoogwaardige afwerking.,
Westkaai Torens 4, 5 en 6 nieuwbouw op Eilandje in Antwerpen.
De Parijse landschapsarchitect Michel Desvigne verzorgt de groene ruimte tussen de zes torens, waarlangs ook een brede wandelpromenade aangelegd wordt. Door de combinatie van een unieke ligging aan het Eilandje en een intrigerende architectuur, is het project Westkaai dé nieuwe aantrekkingspool van Antwerpen. Westkaai Toren 4. David Chipperfield Architects. De Britse toparchitect David Chipperfield, bekend van zijn ontwerp voor de Russische Perm Opera en het Neues Meuseum in Berlijn, realiseert na Toren 3 ook Toren 4 van project Westkaai. Chipperfield tekent voor een tijdloos ontwerp met witte betonelementen en lichtgrijs aluminium met stalen borstwering. De hoogwaardig afgewerkte appartementen met inpandige hoekterrassen richten zicht op het creëren van een groot ruimtegevoel op basis van duurzame materialen.
Rigadocks: Wonen op het Eilandje met zicht op water DCA.
De Cadixwijk aan het Eilandje in Antwerpen is in volle opmars en biedt interessante mogelijkheden. Zoekt u een aangename woonst in de bruisende koekenstad? Of denkt u eraan om in vastgoed te investeren? Neem dan een kijkje naar nieuwbouwproject Rigadocks met 15 strakke appartementen, 87 parkeerplaatsen en 29 bergingen.
Temse Regio HLN.
02/10 Een 38-jarige man uit Bornem riskeert een celstraf van twee jaar voor slagen en verwondingen aan zijn stiefdochter. Van" blauwe plekken. De" appartementisering moet stoppen." 01/10 Barl'lo, zo heet het geplande nieuwbouwproject in de Barelstraat in Bornem, dat maar liefst 105 appartementen en 19 woningen omvat.
Wonen Te Koop Nieuwbouw in Park Spoor Noord.
VIND JE NIEUWE APPARTEMENT OF LOFT. in Park Spoor Noord. GENIETEN IN DE GROOTSTE TUIN VAN T STAD. Zoek je alleen of samen met je partner een modern appartement in een buurt die volop bloeit? Vlak bij de leukste plekjes van Antwerpen?
Te huur appartement nieuwbouw antwerpen Trovit.
Te huur appartement antwerpen 2000. Te huur appartementen antwerpen. Te huur appartement antwerpen 2610. Te huur appartement antwerpen stadscentrum. Te huur appartement gent e40. Immovlan.be 30 dagen geleden. Appartement te huur Antwerpen Immovlan RAJ42396. 2050, Provincie Antwerpen. Prachtig nieuwbouw twee slaapkamer appartement ca 83 m met een ideale locatie aan de overzijde van de Middenvijver op Linkeroever.
Nieuwbouwprojecten te koop in CAPTCHA. Antwerpen 2000 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram.
Appartement te koop in Antwerpen. Huis te koop in Antwerpen. Garage te koop in Antwerpen. Grond te koop in Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te koop in Antwerpen. Kot/kamer te koop in Antwerpen. Kijk anders ook eens bij de te huur sectie.: Immo te huur in Antwerpen.

Contacteer ons