Zoeken naar nieuwbouw appartementen antwerpen

nieuwbouw appartementen antwerpen
Nieuwbouw appartement met terras in Eksterlaar-Deurne Koosi Vastgoed.
Te koop 128.000. Nieuwbouw appartement met terras in Eksterlaar-Deurne. Maak een afspraak met Antvest. In de nieuwbouwwijk Eksterlaar-Deurne aan het vernieuwde Eksterlaarpark in Deurne-Zuid. Middenin de groene rand van Antwerpen, op een boogscheut van het Boekenbergpark, het Te Boerlaarpark en het Rivierenhof.
Hillewaere Vastgoed. Uw actieve vastgoedmakelaar in Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.
De 4 grootste badkamertrends van 2019. OPEN HUIS: Duurzame nieuwbouw woning aan de jachthaven van Turnhout. OPEN HUIS: zaterdag 13/07 en 20/07 in Achel. Nieuw Hillewaere magazine nu in uw vastgoedshop. Nieuw in ons aanbod. Villa te Retie. Villa te Retie. Bewoonbare opp: 274 m. Perceel opp: 2531 m. Commerciële winkel te Mol. Commerciële winkel te Mol. Bewoonbare opp: 338 m. Herenhuis te Mol. Herenhuis te Mol. Bewoonbare opp: 338 m. Woning te Grobbendonk. Woning te Grobbendonk. Bewoonbare opp: 450 m. Perceel opp: 1487 m. Woning te Mol. Woning te Mol. Bewoonbare opp: 183 m. Perceel opp: 607 m. Villa te Retie. Villa te Retie. Bewoonbare opp: 477 m. Perceel opp: 1860 m. Woning te Grobbendonk. Woning te Grobbendonk. Bewoonbare opp: 320 m. Perceel opp: 3113 m. Appartement te Turnhout. Appartement te Turnhout. Bewoonbare opp: 126 m. Te koop 733 Te huur 184 Verkocht. Hier begint mooi wonen. Met een brede waaier aan makelaarsdiensten en jaarlijks ruim 700 transacties is Hillewaere Vastgoed in 35 jaar uitgegroeid tot een prominente speler in de vastgoedmarkt in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.
Zurenborg Poort: Nieuwbouw in één van Antwerpens mooiste wijken.
Aan deze zijde hebben de meeste appartementen een zonnige terras, en aanvullend is een gemeenschappelijk dakterras voorzien met uitzicht over Zurenborg." Is dit toch niet wat je zoekt? Ontdek onze andere projecten in Antwerpen. Ontdek ze hier. Hoever staat de werf?
Nieuwbouw Antwerpen Makelaarskantoor De Meester.
Toggle navigation Te koop. 03 227 06 36. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren. Blijf op de hoogte. Disclaimer Privacy Beleid. Bekijk ons ruim aanbod nieuwbouw projecten in en rond Antwerpen.
Te huur appartement nieuwbouw antwerpen Trovit.
Hoeveel is uw huis waard? Trovit Appartement Provincie Antwerpen Antwerpen Appartement nieuwbouw antwerpen. Je zoekopdracht: Te huur appartement nieuwbouw antwerpen. 1-25 van de 135 gevonden huurwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email appartement nieuwbouw antwerpen.
Plannen en Prijzen Appartementen Linkeroever Dune.
Beleef dit project. Cocooning, binnen én buiten. Beleef dit project. Thuis op sterren vakantie. Beleef dit project. Een juweel van een thuis! Beleef dit project. Leopold de Waelplaats 26. Kadet Zodiak appartementen. Investeren in Vastgoed. Onze exclusieve partner voor Regatta.
Nieuw Berchem nieuwbouwappartementen gelegen in Antwerpen.
Nieuw Berchem telt 58 appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Alle flats kijken vanop hun ruime terras uit over de grote binnentuin. De gelijkvloerse appartementen hebben een mooie private tuin. Slim, slimmer, slimst. We ontwierpen uw appartement rond uw gewoontes.
Nieuwbouw appartementen en penthouses in Halle Residentie Zavelkop.
In een mooie, groene villawijk. Speelse architectuur en materiaalkeuze voor een perfecte aansluiting met de omgeving. Ruime appartementen met ondergrondse parkeerboxen. Leefterrassen over de volledige breedte van de appartementen. Hier komt binnenkort meer info over dit project. Hier komt binnenkort meer info over dit project.
Nieuwbouwprojecten van hoge kwaliteit met mooie architectuur Brody.be.
Renoveren betekent helaas vaak een budgettaire aderlating, waar de omvang trouwens niet van te voorspellen is. Het vooropgestelde budget wordt bij verbouwingen van bestaande appartementen bijna steeds overschreden. Meestal kost een te renoveren woning aan het einde van de helse verbouwingsrit even veel of zelfs meer dan een nieuwbouw woning.

Contacteer ons