Meer resultaten voor nieuwbouw appartementen antwerpen

nieuwbouw appartementen antwerpen
Westkaai Torens 4, 5 en 6 nieuwbouw op Eilandjeaan het Kattendijkdok.
De Parijse landschapsarchitect Michel Desvigne verzorgt de groene ruimte tussen de zes torens, waarlangs ook een brede wandelpromenade aangelegd wordt. Door de combinatie van een unieke ligging aan het Eilandje en een intrigerende architectuur, is het project Westkaai dé nieuwe aantrekkingspool van Antwerpen. Westkaai Toren 4. David Chipperfield Architects. De Britse toparchitect David Chipperfield, bekend van zijn ontwerp voor de Russische Perm Opera en het Neues Meuseum in Berlijn, realiseert na Toren 3 ook Toren 4 van project Westkaai. Chipperfield tekent voor een tijdloos ontwerp met witte betonelementen en lichtgrijs aluminium met stalen borstwering. De hoogwaardig afgewerkte appartementen met inpandige hoekterrassen richten zicht op het creëren van een groot ruimtegevoel op basis van duurzame materialen.
Rigadocks: Wonen op het Eilandje met zicht op water DCA.
De Cadixwijk aan het Eilandje in Antwerpen is in volle opmars en biedt interessante mogelijkheden. Zoekt u een aangename woonst in de bruisende koekenstad? Of denkt u eraan om in vastgoed te investeren? Neem dan een kijkje naar nieuwbouwproject Rigadocks met 15 strakke appartementen, 87 parkeerplaatsen en 29 bergingen.
Temse Regio HLN.
02/10 Een 38-jarige man uit Bornem riskeert een celstraf van twee jaar voor slagen en verwondingen aan zijn stiefdochter. Van" blauwe plekken. De" appartementisering moet stoppen." 01/10 Barl'lo, zo heet het geplande nieuwbouwproject in de Barelstraat in Bornem, dat maar liefst 105 appartementen en 19 woningen omvat.
Wonen Te Koop Nieuwbouw in Park Spoor Noord.
VIND JE NIEUWE APPARTEMENT OF LOFT. in Park Spoor Noord. GENIETEN IN DE GROOTSTE TUIN VAN T STAD. Zoek je alleen of samen met je partner een modern appartement in een buurt die volop bloeit? Vlak bij de leukste plekjes van Antwerpen?
Nieuw Zuid Appartementen te koop in hartje Antwerpen.
De informatie op deze website is geen aanbod en evenmin een uitnodiging tot aankoop. TRIPLE LIVING kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van haar website. Copyright Nieuwzuid Antwerpen Privacy Cookie policy. Bij het verdersurfen op deze website aanvaardt u cookies.
Quares Te Koop Nieuwbouwprojecten.
Zuid-west georiënteerde appartementen op t Zuid. op aanvraag Reeds 62% verkocht. LAATSTE APP TE KOOP Energiezuinig en duurzaam BEN30 nieuwbouwproject in hartje Mechelen. Vanaf 174.900 Zurenborg Poort Commercieel. Prestigieus en duurzaam nieuwbouwproject in één van de mooiste wijken van Antwerpen.
Nieuwbouw Antwerpen Te Koop Vega.
Onze andere projecten. Het staat in de sterren geschreven dat u uw oog laat vallen op ons nieuwste project in Antwerpen. De hedendaagse architectuur nodigt uit en oogt stijlvol en licht. Vega, zoals de naam al doet vermoeden, is de helderste ster, ster onder de sterren en dus de ster der nieuwbouwprojecten, met lichte, ruime en mooie 1, 2 en 3-slaapkamer appartementen en penthouses.
Aequor Nieuwbouw Antwerpen De Meester. Aequor Nieuwbouw Antwerpen De Meester.
De vloerverwarming in alle appartementen zorgt voor een aangename warmte en een optimaal rendement. De huidige indeling van het gebouw voorziet in 67 appartementen, van compacte éénslaapkamer units met opvallend ruimtegevoel tot bijzonder ruime appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Nieuw Berchem nieuwbouwappartementen gelegen in Antwerpen.
Nieuw Berchem telt 58 appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Alle flats kijken vanop hun ruime terras uit over de grote binnentuin. De gelijkvloerse appartementen hebben een mooie private tuin. Slim, slimmer, slimst. We ontwierpen uw appartement rond uw gewoontes.

Contacteer ons