Resultaten voor nieuwbouw appartementen antwerpen

nieuwbouw appartementen antwerpen
Temse Regio HLN.
02/10 Een 38-jarige man uit Bornem riskeert een celstraf van twee jaar voor slagen en verwondingen aan zijn stiefdochter. Van" blauwe plekken. De" appartementisering moet stoppen." 01/10 Barl'lo, zo heet het geplande nieuwbouwproject in de Barelstraat in Bornem, dat maar liefst 105 appartementen en 19 woningen omvat.
IMMOSCOOP Immo te koop en te huur huis appartement.
Ga op zoek naar woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten. en bouwgronden die nieuw op de markt komen. Wie is IMMOSCOOP? IMMOSCOOP is de online-etalage van de vastgoedmakelaars en heeft het meest recente aanbod. Bij IMMOSCOOP kan u als particulier uw woning te koop of te huur plaatsen. Primeurs in je mailbox! Ontvang de laatste nieuwe panden van je gewenste omgeving in jouw persoonlijke mailbox. Zoeken met de Immoscoop app. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app heb je altijd toegang tot alle koop, huur en nieuwbouwwoningen op IMMOSCOOP. Iedere maand introduceren we nieuwe updates op basis van feedback van onze gebruikers. Download onze Beta versie voor Android of iOS. Snel zoeken in. Aartselaar Antwerpen Arendonk Baarle-Hertog Balen Beerse Brasschaat Boechout Bonheiden Boom Bornem.
Nieuw Zuid Appartementen te koop in hartje Antwerpen.
De beelden op deze website zijn louter illustratief en niet bindend. De informatie op deze website is geen aanbod en evenmin een uitnodiging tot aankoop. TRIPLE LIVING kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van haar website. Copyright Nieuwzuid Antwerpen Privacy Cookie policy.
Quares Te Koop Nieuwbouwprojecten.
Of gebruik uw sociaal netwerk om in te loggen. facebook google linkedin. Geniet van unieke voordelen via Mijn Quares.: Als eerste op de hoogte, favoriete panden, zoekopdracht., Door in te loggen gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en onze Privacy statement.
Nieuwbouw Sinjoor Makelaars.
Duplex te Antwerpen. Ruim, zonnig en kwalitatief nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en unieke zichten. Londenstraat 45/V4V5, 2000 Antwerpen. Gesloten bebouwing te Kapellen. Twee, mooi afgewerkte, BEN nieuwbouw woningen gelegen in een residentiële, nieuwe verkaveling. Bergstraat 58, 2950 Kapellen. Appartement te Ekeren.
Luxe Nieuwbouwappartementen Antwerpen Te Koop Lagoo.
De schitterende omgeving geeft een frontaal zicht op een zeilmeer met daarachter de skyline van Antwerpen. Wonen op Lagoo is wonen met meer ruimte. De 3 gebouwen zijn ingepland in een prachtige binnentuin met waterpartijen, met uitzicht op een nieuw aangelegd park en een zeilmeer. De groene omgeving maakt het eenvoudig om eindeloos weg te dromen vanop uw leefterras. De hedendaagse architectuur is van de hand van de vermaarde architect Marc Corbiau in samenwerking met Stijfhals en partners. Hij weet als geen ander luxe en ruimte in te passen in deze absolute toplocatie. Wonen op Lagoo is pure luxe. De Lagoo appartementen zijn afgewerkt met mooie kwalitatieve materialen naar uw keuze.
Nieuwbouwappartementen met tuin Antwerpen Te Koop Kadet Zodiak.
5 en 6 appartementen zijn zuidgericht en zo ingepland dat u geniet van optimale privacy en bezonning. De troeven van Kadet Zodiak zijn eindeloos: veel privacy, weinig onderhoud, eigen tuin of ruim terras, uitstekende oriëntatie, veel lichtinva l, nabij centrum Antwerpen en openbaar vervoer, winkels op wandelafstand, park naast de deur, hoogwaardige afwerking.,
WALLS vastgoedmakelaars nieuwbouw projecten in en rond Antwerpen.
Wilt u de waarde van uw vastgoed laten bepalen? Wij realiseren voor u een Gratis schatting. 2140 Antwerpen Borgerhout. 2940 Stabroek Hoevenen. 9120 Beveren Vrasene. Project: Residentie De Kempenaar. 27 appartementen beschikbaar. 22 appartementen beschikbaar. 1 appartementen beschikbaar. Project: Dorpsdam 12.
Residentie The Banker Nieuwbouw Te Koop Antwerpen.
Meet The Banker. Nieuwbouwproject The Banker. Studio's, appartementen en penthouses te koop in Antwerpen. Nieuwbouw met een geschiedenis. Het voelt misschien aan als een contradictie, maar het blijkt toch gewoon mogelijk. Zo bewijst nieuwbouwproject The Banker, op de Belgiëlei 153-155 in Antwerpen.

Contacteer ons