Meer resultaten voor nieuwbouw appartementen antwerpen

nieuwbouw appartementen antwerpen
Nieuwbouw Woonhaven Antwerpen.
Totale duur project. In totaal zijn er 31 huurwoningen 27 koopwoningen op deze exclusieve locatie op het Eilandje. We bouwen ook een kinderopvang voor de stad Antwerpen en er komen 2 ondergrondse parkeergarages. 3 miljoen euro. Duur van de werken.
Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen Antwerpen 2018 immo proxio.
24 Nieuwbouw Appartementen te koop in Antwerpen 2050 24 Nieuwbouw Appartementen te koop in Antwerpen 2050. Left, Blancefloerlaan 401, Antwerpen 2050, ref. Prachtig zuidgeoriënteerd 1 slaapkamer appartement met ruim terras in een vernieuwend concept met extra, gedeelde ruimtes zoals grote keuken, livingro.
Te huur appartement nieuwbouw antwerpen Trovit.
Hoeveel is uw huis waard? Trovit Appartement Provincie Antwerpen Antwerpen Appartement nieuwbouw antwerpen. Je zoekopdracht: Te huur appartement nieuwbouw antwerpen. 1-25 van de 148 gevonden huurwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email appartement nieuwbouw antwerpen.
Appartement te koop appartement te huur.
Project: De Kempenaar te ANTWERPEN 2060 Immo Green Star.
De appartementen zijn voorzien van alle moderne gemakken en worden schilderklaar opgeleverd. Ze bieden een mooi uitzicht op de vernieuwde IJzerlaan en omgeving en dankzij deze centrale ligging, ben je zowel op een snelle manier in centrum Antwerpen als naar de Antwerpse ring en de haven.
Te koop Archives Fides Invest.
Gelegen hartje Antwerpen, tussen het gezellige toeven op de Sint-Andriesplaats en het fijne winkelen langs de Kloosterstraat. RWK 1879 combineert prachtig gerenoveerd sfeervol erfgoed met het modern comfort van zorgvuldig bijgepaste nieuwbouw. Gelegen hartje Antwerpen, tussen het gezellige toeven op. Het project bestaat uit 18 nieuwbouw appartementen en 1 handelsgelijkvloers.
IMMOSCOOP Immo te koop en te huur huis appartement.
Ga op zoek naar woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten. en bouwgronden die nieuw op de markt komen. Wie is IMMOSCOOP? IMMOSCOOP is de online-etalage van de vastgoedmakelaars en heeft het meest recente aanbod. Bij IMMOSCOOP kan u als particulier uw woning te koop of te huur plaatsen. Primeurs in je mailbox! Ontvang de laatste nieuwe panden van je gewenste omgeving in jouw persoonlijke mailbox. Zoeken met de Immoscoop app. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app heb je altijd toegang tot alle koop, huur en nieuwbouwwoningen op IMMOSCOOP. Iedere maand introduceren we nieuwe updates op basis van feedback van onze gebruikers. Download onze Beta versie voor Android of iOS. Snel zoeken in. Aartselaar Antwerpen Arendonk Baarle-Hertog Balen Beerse Brasschaat Boechout Bonheiden Boom Bornem.
Vastgoed De Vos Kopen, Huren, Rentmeester en Syndicus.
Met degelijke partners, elk gespecialiseerd in hun vak, pakken we zowel nieuwbouw als renovatie aan. Persoonlijk of anoniem. Persoonlijk aanwezig bij uw huurovereenkomst of houdt u huurders liever op gepaste afstand? We geven u zelfs de mogelijkheid om anoniem te blijven.
Wonen Te Koop Nieuwbouw in Park Spoor Noord.
VIND JE NIEUWE APPARTEMENT OF LOFT. in Park Spoor Noord. GENIETEN IN DE GROOTSTE TUIN VAN T STAD. Zoek je alleen of samen met je partner een modern appartement in een buurt die volop bloeit? Vlak bij de leukste plekjes van Antwerpen?

Contacteer ons