Resultaten voor handelspand te huur antwerpen

handelspand te huur antwerpen
Handelspand toplocatie Antwerpen! Immo Delestré.
Antwerpen, Wiegstraat 26. Top gelegen winkelpand te huur in het centrum van Antwerpen één van de winkelwandelstraten van de Wilde Zee. Het pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 50 m. en een gevelbreedte van 44, m. De kelder heeft een oppervlakte van 20 m.
Handelspand te huur antwerpen Immo 2dehands.be.
handelspand te huur antwerpen. Handelspand te huur te Duinstraat 8, 2060 ANTWERPEN. Handelspand is zeer goed onderhouden, erg proper. Het is een ruime handelspand van 100 vi. 17 februari 2019 2140: Antwerpen. Commercieel te huur in Antwerpen. Instapklaar handelspand op toplocatie!
Coga Te Koop aanbod.
Commercieel te Antwerpen Merksem. Dit handelspand is gelegen op de mooiste hoek, vormend tussen de Oude Bareellei en de Irislei, op de grens tussen Merksem en Schoten, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer bus-tram, etc. Het handelspand heeft een oppervlakte van 76m; maakt deel uit van een volledig gerenoveerd stijlvol appartementsgebouw en is te bereiken via een aparte inkomhal.
Belgium CBRE. logo. redirect. pin. user. minus. plus. fax. mobile-phone. office-phone. data. envelope. globe. outlook. retail. close. line-arrow-down. solid-triangle-down. facebook. globe2. google. ha
Van winkels en industriële panden tot beleggingsadvies, renovatie van kantoren en facilitair management, onze experts zijn in staat om u te helpen, wat uw vasgoedbehoeften ook zijn. Your browser does not support the video tag. Schrijf in voor ons laatste nieuws.
Handelspand antwerpen Immo 2dehands.be.
Ruime handelspand te huur op plantin en moretuslei. Gelegen vlakbij het Centrum van Antwerpen. Dit pand werd vroeger gebruikt als advocatenkantoor. 27 maart 2019 1402: Antwerpen. ruime handelspand vlakbij stadscentrum. Een ruime handelspand te huur vlakbij stadscentrum. Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer!
Te Huur Residentieel of Commercieel Vastgoed 03.
Antwerpen Ekeren 2180. Sorteer op: prijs type datum gemeente. Ruim appartement met 2 slaapkamers en garage in een rustige wijk. 700 / maand. Ruim en licht 2 slpk. appartement met terras en autostaanplaats! 800 / maand. Appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en terrasje! 570 / maand. Commercieel gelijkvloers met studio. 1.000 / maand. 1 slaapkamer appartement in het centrum van Ekeren. 630 / maand. Duplex met vier slaapkamers. 795 / maand. Gelijkvloerse handelsruimte in centrum Kapellen. 900 / maand. Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin te Berendrecht! 1.200 / maand. Grondoppervlakte: 1000 m. Appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en autostaanplaats te Hoevenen! 695 / maand. Instapklare woning met 5 slaapkamers, ruime tuin en zwemvijver! 1.350 / maand. Commercieel gelijkvloers te Stabroek. 350 / maand. Penthouse te huur in hartje Brasschaat met 2 terrassen, ondergrondse autostaanplaats en kelderbergin.
Bedrijfsvastgoed kopen of huren? Hugo Ceusters SCMS Ceusters.
Corda Campus Corda 1. Kempische Steenweg 311/2.12. 32 011 22 09 30. Oost / West-Vlaanderen. 32 09 233 36 45. Overzicht per regio. Overzicht per type pand. Grond te koop. Handelspand te huur. Handelspand te koop. Industriële gebouwen te huur.

Commercieel gelijkvloers te huur 700. Dokter van de Perrestraat 71 2440 Geel 1 100 m. Commercieel handelspand gelegen nabij station en op invalsweg naar centrum, bestaande uit: commercieel gedeelte met grote étalage tegels, 42m, afgesloten ruimte tegels, 55, m, apart toilet, keuken met achteringang novilon, 21m en berging vast tapijt, 4 m.
CD Vastgoed Bedrijfsvastgoed voor de slimme ondernemer.
Uw zoektocht begint hier! Category Te huur te koop. Type Alle types. Stad of postcode. Distance 1 km. Vastgoedspecialist voor KMO's.' Op zoek naar een gespecialiseerde makelaar voor uw bedrijf? CD-Vastgoed richt zich uitsluiten op bemiddeling in bedrijfsvastgoed. Verkoop en verhuur van kantoren, magazijnen, winkels en gronden zijn onze core business. Onze medewerkers zijn dan ook stuk voor stuk specialisten in hun vak. Luisteren, goede afspraken, geen loze beloftes en snelle opvolging. Door aandachtig te luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen wij met een pro-actieve aanpak snel en concreet oplossingen bieden. Marktkennis in uw regio. Zoekt u een betrouwbare makelaar met een lokale marktkennis? In ruim 20 jaar bouwde CD-Vastgoed een grondige expertise op als lokaal verankerd makelaar in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Contacteer ons