Meer resultaten voor boerderij te koop

boerderij te koop
Boerderij te koop Immo 2dehands.be.
Deze volledig landelijk gelegen hoeve bestaat uit een prachtig monumen. 10 juli 2018 2012: Izegem. boerderij te koop. een boerderij in de Henegauwen te koop bestaande: een huis met: een woonkamer, een eetkamer een keuken, een badkamer, drie slaapkamers, dr.
hoeve te koop te Lummen Meldert 11077 MJJ.
te huur 181. Laat uw zoekwensen achter ONTVANG EEN gratis WAARDEBEPALING. contact/ onze kantoren. hoeve te koop te Lummen Meldert. ref: 11077 MJJ. Beschikbaar: vanaf akte. 408 keer bekeken. voeg toe als favoriet stuur naar een vriend grondplan contacteer Janik.
LVG Vastgoed Hasselt, Boerderij TE RENOVEREN HOEVE.
Zeer rustige ligging en mooi zicht op achterliggende weilanden. De hoeve werd door Monumentenzorg beschermd als monument en de omliggende weilanden als dorpzicht. De restauratie dient onder hun toezicht en goedkeuring te gebeuren en kan enkel via de oude vakwerkmethodes!
Error Title.
Boerderij Te koop in Woumen Detail Partners in Vastgoed.
Wilt U ook een graantje meepikken van dit succes bij de verkoop van uw eigendom? Contacteer ons dan op het nummer 057/21.93.36 voor een GRATIS schatting. Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten.
Te koop boerderij in Wallonië Trovit.
Hoeveel is uw huis waard? Trovit Boerderij Boerderij wallonie. Te koop boerderij in Wallonië. 1-25 van de 182 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij wallonie. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.
Agro Vastgoed te koop.
Hoeve op 4 ha 50 te koop te Eeklo. Mooi gelegen hoeve te koop te Sint-Laureins. Volledig gerenoveerde woning op 750 m te koop te Oosteeklo. Hoeve op 2 ha 25 te koop te Sint-Truiden. Boerderij met grote loodsen te koop Gent.
Te koop boerderij in Provincie Oost-Vlaanderen Trovit.
Boerderij met stallen, grote grondschuur en achterliggend weiland, gelegen in een rustige omgeving. Rapporteren Bekijk huis. zimmo 30 dagen geleden. Boerderij te koop voor 365000 euro met 3 slaapkamers. 9190, Stekene, Provincie Oost-Vlaanderen. Authentieke boerderij met authentieke stalling en weide/grond.

T 014 23 33 33. Boerderij te koop Prijs op aanvraag. Nonnenbos 19-21 2550 Kontich 264 m 17.058 m. Niet geïnstalleerd Badkamer. In de nabijheid. 17.058 m Bewoonbare oppervlakte. 264 m Gevelbreedte. Hout Type verwarming. Info op kantoor Kadastraal inkomen.

Contacteer ons