Op zoek naar boerderij te koop?

boerderij te koop
boerderij te koop te Hoogstraten Meer 73709 Hs.
boerderij te koop te Hoogstraten Meer. ref: 73709 Hs. Gestelsestraat 12 2321 Hoogstraten Meer. In het Hoogstraatse Meer, gelegen in het gezellige dorpscentrum op enkele minuten van de autosnelweg treffen we deze Kempische langgevelhoeve op een perceel van circa 1170 m.
boerderij te koop West-Vlaanderen Provincie.
Uw zoekopdracht huizen te koop in de provincie West-Vlaanderen / Kust in meer dan 154443 zoekertjes op Immoweb.be: huizen Ander pand, Appartementsgebouw, Bel-etage, Boerderij, Bungalow, Chalet, Gebouw gemengd gebruik, Herenhuis, Hoeve, Huis, Kasteel, Landhuis, Paviljoen, Uitzonderlijk vastgoed, Villa te koop in de provincie West-Vlaanderen / Kust.
Boerderij te koop in Oostkamp Ruddervoorde Horse Immo.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. Deze eigendom beschikt tevens over verschillende stalgebouwen waaronder een recente loods van 20x40. De verschillende gebouwen zijn volledig vergund en bieden tal van mogelijkheden. In de vraagprijs zit reeds 1HA74A weide inbegrepen, extra gronden tot 19HA mogelijk.
Boerderij Te koop in Lapscheure Detail t POLDERHUYS.
Zelden vindt men een mooiere omgeving, zelden is het zo muisstil, zelden is Knokke zo vlakbij en toch zo ver weg 6km.Tientallen oude knotwilgen zijn hier getuige van het lange bestaan van deze oude te slopen HOEVE met 1 ha weiland.
Huis te koop in Zwevezele Hoeve D8000-I0160 Dewaele.
Huis te koop Zwevezele. Grond te koop Zwevezele. Garage te koop Zwevezele. Nieuwbouw te koop Zwevezele. Appartement te huur Zwevezele. Huis te huur Zwevezele. Garage te huur Zwevezele. Nieuwbouw te huur Zwevezele. Bedrijfspanden te koop. Bedrijfspanden te huur. Volg ons op.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Prachtige speelse Sheltie x Australian Shepherd pups reutjes van boerderij. Het zijn hele so. Prachtige speelse Sheltie x Australian Shepherd pups reutjes van boerderij. Het zijn hele sociale pups die bij ons gewend zijn met kinderen en andere ho. Franse Bulldog pup. TE KOOP: Franse Bulldog pup met stamboom.
Te Koop Suzanne Louw Vastgoed.
Van 177.800 tot 187.500. Fase 1 van Residentie Oeterpark zal bestaan uit 31 assistentiewoningen, 3 nieuwbouwappartementen en 2 woningen. NOG SLECHTS 3 ASSISTENTIEWONINGEN TE KOOP. Fase 1 van Residentie Oeterpark zal bestaan uit 31 assistentiewoningen, 3 nieuwbouwappartementen en 2 woningen.
Tickets for Concerts, Festivals, Clubs Buy tickets at Ticketmaster.nl.
The comedian plays a show at AFAS Live in Amsterdam on March 21 as well as a show in the Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam on March 31. Family Kinderen voor Kinderen. Celebrate 40 years of Kinderen voor Kinderen on 24 and 25 October at Ahoy Rotterdam.
Boerderij te koop in het buitengebied.
Wilt u een boerderij kopen en gaat het u in het bijzonder om een woonboerderij? Een dergelijke boerderij die te koop staat biedt u de mogelijkheid om heerlijk landelijk te wonen, iets dat zorgt voor een ervaren van rust en ruimte.

Contacteer ons