Op zoek naar boerderij te koop?

boerderij te koop
Boerderij Te koop in Lapscheure Detail t POLDERHUYS.
Zelden vindt men een mooiere omgeving, zelden is het zo muisstil, zelden is Knokke zo vlakbij en toch zo ver weg 6km.Tientallen oude knotwilgen zijn hier getuige van het lange bestaan van deze oude te slopen HOEVE met 1 ha weiland.
Hoeve van boer Charel staat te koop Aalter Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Hoeve van boer Charel staat te koop. 12/10/2017 om 0835: door Erwin Mynsberghe. Vera Schoupe, de weduwe van Boer Charel, verkoopt de boerderij van haar voormalige echtgenoot. Waarom en de prijs wil ze niet zeggen. Het hof aan de Kleitestraat in Lotenhulle werd Vlaanderens bekendste boerderij nadat Paul Jambers er in 1996 een legendarische reportage maakte over de vereenzaamde eigenaar Boer Charel.
Boerderij te koop Immo 2dehands.be.
TE KOOP: Oude boerderij om te vernieuwen, 4-5 slpk, 562 m., ARDENNEN: 6880 Bertrix TE KOOP: Boerderij te koop in Bertrix Gevraagde prijs: Adres/plaats: Oppervlakte: Kadastraal inkomen gemeente: Ber. 23 oktober 2018 1542: Bertrix. Koop Betaalbare vrijstaande Chalets bij Kaprun /Zell am See.
boerderij te koop Hengelsbroekweg 10 Zonhoven, ref. 1679661 immo proxio.
Toggle navigation Te koop. Boerderij te koop Zonhoven, Hengelsbroekweg 10. 490.000 490000 te koop Immo Proxio. Te renoveren hoevewoning in natuurgebied landschappelijk waardevol agrarisch gebied. Gepubliceerd op 8-5-2018. Hoevewoning in een natuurgebied met aanpalend perceel in landschappelijk waardevol agrarisch gebied.
LVG Vastgoed Hasselt, Boerderij TE RENOVEREN HOEVE.
Zeer rustige ligging en mooi zicht op achterliggende weilanden. De hoeve werd door Monumentenzorg beschermd als monument en de omliggende weilanden als dorpzicht. De restauratie dient onder hun toezicht en goedkeuring te gebeuren en kan enkel via de oude vakwerkmethodes!
Te koop boerderij in Provincie Oost-Vlaanderen Trovit.
zimmo 1 jaar geleden. Boerderij te koop. 9042, Sint-Kruis-Winkel, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen. Te koop in de buurt van Gentse Zeehaven: Grote boerderij momenteel melkveebedrijf met woning op ruim perceel in woongebied met landelijk. zimmo 30 dagen geleden. Boerderij te koop.
Immo Marc Coppieters Nijlen, Boerderij.
Boerderij te koop. EPC: 576 kWh/m 2. Polyvalente boerderij op ca. met ruime hoeve, 2 grote stallingen van telkens ca. 1.000m, 2 sleufsilo's' en één loods van ca. Geheel vergund tot 2027. Goed voor paarden of geitenhouderij, bio of kinderboerderij, tuinbedrijf, zorgcentrum, dierenartsenpraktijk, enz.
villa/woning/hoeve te koop 2990 WUUSTWEZEL 22637.
boerderij met stallen en weiden op liefst 21.086m. OP TE FRISSEN OF TE RENOVEREN LANGGEVELBOERDERIJ MET STALLEN EN WEIDEN OP LIEFST 21.086M NABIJ HET CENTRUM VAN WUUSTWEZEL. Het betreft een langgevelboerderij gebouwd in 1958. De boerderij is in zijn oorspronkelijke vorm behouden gebleven.
Kopen t Boerenhuys.
De totale oppervlakte voor het terrein bedraagt 1 ha 63 a 48 ca. Landelijke woning met bijgebouwen gelegen te Schore. Het betreft een woning met bijgebouwen, paardenstallen, trainingspiste en een vijver. De totale oppervlakte van het terrein bedraagt circa 35, ha.

Contacteer ons