Resultaten voor boerderij te koop

boerderij te koop
Huizen en Kamers Buitenland Marktplaats.nl.
Geheel gerenoveerde karakteristieke boerderij met zwembad opruime kavel met daarnaast gelegen gite ideaal voor 50 plussers! Voor een filmpje kijk hier! Httpsyoutu.be/zc2etyme8mi: in het kort. Sfeervol vakantiehuis FR Chateau Le Verdoyer 4 ANWB. Hierbij bied ik ons sfeervolle vakantiehuisje te koop aan op camping chateau le verdoyer.
Authentieke hoeve met landerijen te koop te STEENKERKE 8630 Immo Pinson.
boerderij te STEENKERKE 8630. Foto 1 van 10. Meer informatie aanvragen. Nabij het landelijke, levendige cultuurdorp Steenkerke, gelegen in de groene gordel rond Veurne, bevindt zich deze fantastische hoeve met schuur en koeienstallen met optie op 21 ha landerijen. De eigendom is gelegen middenin de velden en akkerlanden en baadt in een oase van rust en natuur.
Boerderij te koop west-vlaanderen provincie Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Hoeve te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Landhuis te koop Paviljoen te koop.
Hoeves te koop in West Vlaanderen op Logic-immo.be.
Hoeve te koop KORTEMARK. In het landelijke Zarren, omringd door velden treffen we deze te slopen of te renoveren hoeve aan op een perceel van 863 m. 1 Stedenbouwkundige bestemming: Ag: Agrarisch gebied 2 Beschermd erfgoed. Agentschap IMMO FRANCOIS. Alle foto's' bekijken. Hoeve te koop BEVEREN-LEIE.
boerderij in Frankrijk te koop 1845 woningen.
588.000 Boerderij te koop met referentie 340933485873. Boerderij met mooi terrein of tuin van 2900. 325.000 In het departement Haute-Savoie in Frankrijk te koop boerderij. Boerderij met 5 kamers. 650.000 Te Koop leuk Boerderij in de postcode regio 74250. Boerderij met 8 kamers.
Boerderij Te koop in Pervijze Detail Dunimmo.
Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen? Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod dat voldoet aan uw zoekcriteria. SCHRIJF U IN.
TopParken Verkoop.nl Vakantiewoning kopen in Nederland.
Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale investering. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Op onze 17 vakantieparken in Nederland zijn er verschillende typen vakantiewoningen te koop.
Ons aanbod te koop van villa's-woningen-hoeves' Immo Vercammen.
Charmante woning te koop te Beerzel. Deze fijne woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime living met aanpalend. Charmante woning te koop te Beerzel. Deze fijne woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime living met aanpalend een leefkeuken.
Tickets for Concerts, Festivals, Clubs Buy tickets at Ticketmaster.nl.
The comedian plays a show at AFAS Live in Amsterdam on March 21 as well as a show in the Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam on March 31. Family Kinderen voor Kinderen. Celebrate 40 years of Kinderen voor Kinderen on 24 and 25 October at Ahoy Rotterdam.

Contacteer ons