Meer resultaten voor appartement te koop antwerpen eilandje

appartement te koop antwerpen eilandje
Te koop appartement in Eilandje, Antwerpen Trovit.
Hoeveel is uw huis waard? Trovit Appartement Provincie Antwerpen Antwerpen Antwerpen Appartement eilandje. Te koop appartement in Eilandje, Antwerpen. 1-25 van de 94 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email appartement eilandje. Bewaar deze zoekopdracht.
Nieuwbouw appartement Project Napoleonsky te Antwerpen.
contact/ onze kantoren. LAATSTE TE KOOP! ref: Project Napoleonsky. Beschikbaar: bij oplevering. Bordeauxstraat Napoleonkaai Verbindingsdok-Oostkaai 2000 Antwerpen. In dit prachtige renovatieproject, gelegen op het zeer hippe en gezellige Eilandje aan t'Mas' en de jachthaven van Antwerpen, bevinden zich deze 6 luxueus gerenoveerde loft appartementen gaande van ca 106 m tot 165 m met terras.
Project Liberty ligt naast het Red Star Line Museum op het Eilandje.
Het Eilandje waar de sfeer van de haven en het historisch centrum elkaar ontmoeten, blijft ook projectontwikkelaars inspireren, met projecten als de zes Westkaai Torens aan het Kattendijkdok, het Koninklijke Entrepot aan het Willemdok en Liberty Poort naast het Red Star Line Museum. Wanneer het over het Eilandje gaat, stelt de website van de stad Antwerpen dan ook enthousiast.:
Appartementen te koop in Antwerpen 2000 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Appartement 2 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 3 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 4 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 5 slaapkamers te koop in Antwerpen. Alle appartementen te koop in Antwerpen. Op zoek naar een specifiek type?
TRENT IMMO SYNDICUS EN VASTGOEDMAKELAAR ANTWERPEN.
Appartement te koop in Antwerpen 1 2000 hebbes.
favorite favorite_border Nieuwbouwappartement te koop. Verkoop uit de hand. 3 slpk Italiëlei 2000 Antwerpen. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Appartement te koop. Verkoop uit de hand. 4 slpk Lange Kievitstraat 2000 Antwerpen. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Appartement te koop.
Nieuwbouw EILAND Amsterdamstraat Braziliëstraat Antwerpen.
Hier wordt het heerlijk genieten van groen en water aan het Kattendijkdok, een plaats waar de bewoners van t Eilandje kunnen samenkomen. Hier komt ook een grote supermarkt, waardoor u zelfs te voet of met de fiets kunt zorgen voor uw boodschappen. Met de komst van het nieuwe ziekenhuis aan Park Spoor Noord, krijgt ook deze wijk alles wat de bewoners nodig hebben. Samengevat dus een ideale uitvalsbasis in de stad. Deze 28 appartementen staan allemaal voor een optimaal wooncomfort, dankzij een uitgepuurde indeling, grote raampartijen en een perfecte, zuidgerichte oriëntatie. Een tot drieslaapkamerappartementen, telkens met terras variërend van ca 5 m tot ca 50 m en ondergrondse parking met fietsenstalling en mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaatsen. De riante penthouses op de zesde verdieping staan voor panoramische zichten op de buurt en het MAS en zijn bovendien omringd door prachtige leefterrassen. De hoogwaardige afwerking houdt in dat de koper zelf instaat voor de keuze van keuken, sanitaire toestellen en tegelvloeren voorzien in badkamer, berging en toilet. Op die manier krijgt elk appartement nog zijn eigen persoonlijkheid.
Te koop in Antwerpen 1 hebbes.
4 slpk Lange Kievitstraat 2000 Antwerpen. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Appartement te koop. Verkoop uit de hand. 1 slpk 2000 Antwerpen. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Appartement te koop. Verkoop uit de hand. 3 slpk Verbindingsdok Oostkaai 2000 Antwerpen.
Hoogwaardig afgewerkt appartement ca. 350 m met 5 slaapkamers.
Nog geen account? Registreer je dan nu en krijg onbeperkte toegang tot alle virtuele rondleidingen en tal van andere extra features zoekopdrachten opslaan, laatst bekeken panden., Appartement te Antwerpen. Te Koop Braziliëstraat 28, 2000 Antwerpen. 2 495 000. Terug naar overzicht Print Contact. Luxueus appartement ca. 350 m met 5 slaapkamers, nabij het Eilandje te Antwerpen.

Contacteer ons