Resultaten voor appartement te koop antwerpen eilandje

appartement te koop antwerpen eilandje
Appartementen Woningen te Koop in Eilandje Antwerpen.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren. Blijf op de hoogte. Disclaimer Privacy Beleid. Buurten in Antwerpen. Terug naar het overzicht. Het Eilandje vormt met de jachthaven een bruisende nieuwe stadswijk aan het water, gelegen in het noorden van Antwerpen.
Wellimmo Antwerpen, Penthouse Loft-Penthouse van 265m met 135 m dakterras.
VERKOCHT-VERKOCHT-VERKOCHT binnen de 3 weken Prachtige loft-penthouse van 265 m met een zuid-gericht dakterras van 135 m, gelegen in het historische centrum van Antwerpen in een autovrije straat. Deze penthouse is werkelijk een verborgen schat in de stad met een uniek zicht en een zeer privatief dakterras. Bovendien werd deze loft in 2013 volledig en zeer grondig gerenoveerd en afgewerkt met absolute topmaterialen! In het gebouw zijn maar 3 eigenaars, de gemeenschappelijke kosten zijn zeer beperkt lift en water en bovendien rustig gelegen. Om de rust helemaal te waarborgen zijn de ramen voorzien van geluidswerende driedubbele beglazing.
Appartement te koop via vastgoedkantoor Las Immobiliën BVBA.
Huis Appartement Grond Commercieel Te huur. Huis Appartement Commercieel Kantoor Nieuwbouw. Mijn eigendom verkopen/verhuren. Hou me op de hoogte. Hou me op de hoogte Hou me op de hoogte. Vraag een schatting van uw eigendom aan Vraag een schatting van uw eigendom aan. Mijn eigendom verkopen of verhuren via Las Immobiliën Mijn eigendom verkopen of verhuren via Las Immobiliën. Appartementen te koop. Sorteren op prijs. Eilandje Prachtige penthouse.
Renovatie project Kribbestraat op het Eilandje Fides Invest.
Ref: spirNb_74 Renovatie project Kribbestraat op het Eilandje. Kribbestraat 4, 2000 Antwerpen. Het appartementsgebouw in de Kribbestraat nr. 4 is gelegen op de hoek van de Londenstraat, vlak aan de ingang van het hype Eilandje. Op amper 100m. wandelafstand waan je je meteen in vakantiestemming en kun je rustig kuieren langs de kade van het Wille. Bekijk op kaart. Blijf op de hoogte van al onze projecten. Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden van Fides Invest en ga hiermee akkoord. Ik ontvang graag op regelmatige basis een nieuwsbrief over de projecten en evenementen van Fides Invest. 1 maand geleden. Grijp de laatste kans om te kunnen wonen in het prachtige project RWK. Ruim nieuwbouw 2-slaapkamer appartement met een zuidgericht terras en zicht op de unieke binnentuin van de oude kazerne.
Nieuwbouwproject Doktoren Antwerpen Immpact.
Opties te veel met andere woorden. In de buurt. Door zijn beperkte omvang mag Zuiderkaai beschouwd worden als een van de aantrekkelijkste vastgoedprojecten op Antwerpen-Zuid. Het pand telt 22 prestigieuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, uitzonderlijk veel licht en ruimte en een hoge afwerkingsgraad. Ontdek alles over Zuiderkaai! De Lichttoren Antwerpen. Een majestueuze toren met 147 appartementen. Stuk voor stuk met eigen terras en uitzicht op de historische stad, de omgeving van t Eilandje of de Schelde en de haven. Ontdek alles over De Lichttoren! Delta II Antwerpen. In Delta II heeft elk appartement een ruim en zuidgericht terras.
Nieuwbouw EILAND Amsterdamstraat Braziliëstraat Antwerpen.
Hier wordt het heerlijk genieten van groen en water aan het Kattendijkdok, een plaats waar de bewoners van t Eilandje kunnen samenkomen. Hier komt ook een grote supermarkt, waardoor u zelfs te voet of met de fiets kunt zorgen voor uw boodschappen. Met de komst van het nieuwe ziekenhuis aan Park Spoor Noord, krijgt ook deze wijk alles wat de bewoners nodig hebben. Samengevat dus een ideale uitvalsbasis in de stad. Deze 28 appartementen staan allemaal voor een optimaal wooncomfort, dankzij een uitgepuurde indeling, grote raampartijen en een perfecte, zuidgerichte oriëntatie. Een tot drieslaapkamerappartementen, telkens met terras variërend van ca 5 m tot ca 50 m en ondergrondse parking met fietsenstalling en mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaatsen. De riante penthouses op de zesde verdieping staan voor panoramische zichten op de buurt en het MAS en zijn bovendien omringd door prachtige leefterrassen. De hoogwaardige afwerking houdt in dat de koper zelf instaat voor de keuze van keuken, sanitaire toestellen en tegelvloeren voorzien in badkamer, berging en toilet. Op die manier krijgt elk appartement nog zijn eigen persoonlijkheid.
3205162 appartement appartement Antwerpen.
Zoek je een compact of ruim appartement in een buurt met een zonnige toekomst? Als zorgeloze investering of als een fijne thuis voor één, twee of meer? Op de drempel van het groenrijke Park Spoor Noord en t hippe Eilandje vind je nieuwbouwproject Residentie De Kempenaar bestaande uit 40 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen en een commercieel gelijkvloers. Het allernieuwste puzzelstuk dat r Noord van Antwerpen nog verder laat opbloeien. Voor de deur krijgt de Ijzerlaan een mooie facelift, met ruimte voor groen, voet en fietspaden en een kanaal. Ook verbindt de Parkbrug sinds enige tijd park Spoor Noord met t hippe Eilandje. Alle appartementen zijn voorzien van een terras en gemeenschappelijke fietsenberging, worden volledig afgewerkt met inspraak koper en hebben de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging en autostaanplaats. Contacteer ons nu voor een persoonlijke afspraak waarbij wij dit project graag aan u voorstellen. Bekijk de kaart. U dient een correct adres in te geven.
Error Title.
Immo Masters.
Rustig gelegen studentenkamer, maar toch vlakbij het hart van de studentenbuurt rond Universiteit Antwerpen. Compact en zeer functioneel ingericht, met eigen badkamer. Gemeenschappelijke keuken op de gang en gemeenschappelijk dakterras. Ruime, moderne fietsenstalling op het gelijkvloers. 347.000 2 70m 1. Quasi nieuw, bemeubeld appartement met 2 slaapkamers op de 17de verdieping van de Lichttoren, vlakbij campus Park Spoor Noord en op een boogscheut van t Eilandje en de jachthaven. Machtig zicht over t Stad en wijde omgeving! Aparte berging te koop aan 5000.

Contacteer ons