Meer resultaten voor appartement te koop antwerpen eilandje

appartement te koop antwerpen eilandje
Antwerpen eilandje Immo 2dehands.be.
Appartement te koop in Antwerpen, 2 slpks. Prachtig nieuwbouw duplex-appartement BJ 2016 gelegen in een sterk opkomende buurt en op een boogscheut van het bruisende Park Spoor Noord e. 27 juli 2018 2024: Antwerpen. TE HUUR Nieuwbouw Appartement 55m2 Antwerpen eilandje.
Appartementen Woningen te Koop in Eilandje Antwerpen.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren. Blijf op de hoogte. Disclaimer Privacy Beleid. Buurten in Antwerpen. Terug naar het overzicht. Het Eilandje vormt met de jachthaven een bruisende nieuwe stadswijk aan het water, gelegen in het noorden van Antwerpen.
Eilandje Immo 2dehands.be.
Nieuwbouwproject De Schilden is gelegen aan de Oude Leeuwenrui, nabij het Eilandje en het historisch stadscentrum. In De Schilden gaan wonen e. 5 juli 2018 1717: Antwerpen. Zet je appartement of woning dan te koop of te huur op 2dehands.be.
Luxueus duplex penthouse met fantastisch uitzicht Rodenburgh Immobiliën BVBA Rodenburgh Immobiliën BVBA.
Dit ruime en luxe afgewerkte duplex penthouse van ca. 223 m is gelegen op de 21ste en 22ste verdieping van de London Tower aan het eilandje van Antwerpen. U betreedt het appartement rechtstreeks in de living met open keuken. De leefruimte wordt deels onderbroken door een inpandig terras.
Nieuwbouw appartement Project Napoleonsky te Antwerpen.
contact/ onze kantoren. LAATSTE TE KOOP! ref: Project Napoleonsky. Beschikbaar: bij oplevering. Bordeauxstraat Napoleonkaai Verbindingsdok-Oostkaai 2000 Antwerpen. In dit prachtige renovatieproject, gelegen op het zeer hippe en gezellige Eilandje aan t'Mas' en de jachthaven van Antwerpen, bevinden zich deze 6 luxueus gerenoveerde loft appartementen gaande van ca 106 m tot 165 m met terras.
Project Aqua Marina Eilandje Immo CS.
Willebroek, August van Landeghemstraat 15. Project Aqua Marina Eilandje. Rijnkaai 28, 2000 Antwerpen. Project Aqua Marina, een unieke gebouw met haar antieke voorgevel van 1889, gelegen aan het meest noordelijke uiteinde van de Antwerpse kaailijn, tussen het Eilandje en het Noordkasteel.
Appartementen te koop in Antwerpen 2000 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Appartement 2 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 3 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 4 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 5 slaapkamers te koop in Antwerpen. Alle appartementen te koop in Antwerpen. Op zoek naar een specifiek type?
Nieuwbouw EILAND Amsterdamstraat Braziliëstraat Antwerpen.
Hier wordt het heerlijk genieten van groen en water aan het Kattendijkdok, een plaats waar de bewoners van t Eilandje kunnen samenkomen. Hier komt ook een grote supermarkt, waardoor u zelfs te voet of met de fiets kunt zorgen voor uw boodschappen. Met de komst van het nieuwe ziekenhuis aan Park Spoor Noord, krijgt ook deze wijk alles wat de bewoners nodig hebben. Samengevat dus een ideale uitvalsbasis in de stad. Deze 28 appartementen staan allemaal voor een optimaal wooncomfort, dankzij een uitgepuurde indeling, grote raampartijen en een perfecte, zuidgerichte oriëntatie. Een tot drieslaapkamerappartementen, telkens met terras variërend van ca 5 m tot ca 50 m en ondergrondse parking met fietsenstalling en mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaatsen. De riante penthouses op de zesde verdieping staan voor panoramische zichten op de buurt en het MAS en zijn bovendien omringd door prachtige leefterrassen. De hoogwaardige afwerking houdt in dat de koper zelf instaat voor de keuze van keuken, sanitaire toestellen en tegelvloeren voorzien in badkamer, berging en toilet. Op die manier krijgt elk appartement nog zijn eigen persoonlijkheid.

Uitzonderlijk appartement te koop 413.906. Kattendijkdok Westkaai 61 2000 Antwerpen 2 1 86 m 98 m 12 m. Uitzonderlijk appartement inclusief TERRAS gelegen te Eilandje WESTKAAI. Project Westkaai is een van de grootste stadsontwikkelingsprojecten in Antwerpen, waarvan Toren 4, 5 en 6 het sluitstuk vormen.

Contacteer ons