Resultaten voor appartement te koop antwerpen eilandje

appartement te koop antwerpen eilandje
Appartement CityLoft Eilandje België Antwerpen Booking.com.
Het juiste appartement nog niet gevonden? Bekijk alle gastbeoordelingen voor CityLoft Eilandje. Nieuwste beoordelingen voor CityLoft Eilandje. Het beste van Antwerpen Klik hier om meer appartementen en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Antwerpen te bekijken. Grote Markt van Antwerpen.
Appartementen te koop THE NEW YORK RESIDENCE Antwerpen.
Het residentieel gebouw zal bestaan uit een gesloten bouwblok met 5 bouwdelen en een binnenhof, goed voor 200 appartementen en handelsruimten. Een goede mix van residentieel wonen en commercieel leven. De plannen en maquette zijn te bekijken op het CIP verkoop kantoor, Oude Leeuwenrui 18, 2000 Antwerpen.
Project: Project Aqua Marina Eilandje.
Type pand Appartement. Status Te koop. Bewoonbare oppervlakte 97 m tot 97 m. Project Aqua Marina, een unieke gebouw met haar antieke voorgevel van 1889, gelegen aan het meest noordelijke uiteinde van de Antwerpse kaailijn, tussen het Eilandje en het Noordkasteel. Tussen Waagnatie en Hangar 26 openen de Scheldekaaien zich voor u en geven een onvergetelijk vrij en onbebouwd zicht op de Antwerpse Scheldebocht prijs, dat u nergens anders vindt. Hoewel u op Aqua Marina langs alle kanten wordt omringd door de rust van het water, woont u tegelijkertijd in één van de meest opwindende stukken van de stad, vlakbij het MAS en het Red Star Line-museum. Het gebouw bestaat uit 2 commerciële ruimten, 7 appartementen en een penthouse. Er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Het gebouw is uitgerust met een moderne lift. Aqua Marina is voorzien van technologie die uw leven iedere dag makkelijker maakt. Is dit onvergetelijke uitzicht binnenkort het uwe? Verkoop volledig onder registratie! Aangeboden door: C S Immo. Amsterdamstraat 27 2000 Antwerpen.
Eilandje Immo 2dehands.be.
In het prachtige nieuwbouwproject 100 Noord, gelegen aan het hippe park Spoor Noord en op een steenworp van het prestigieuze Eilandje bieden w. 13 december 2018 1847: Antwerpen. appartement te koop Eilandje. Mooi en instapklaar appartement met autostaanplaats te koop op het Eilandje.
Home Immo CS.
Wij zijn zowel actief in Antwerpen stad als in de omliggende gemeenten. Publicatie op websites en geschreven pers. no cure no pay. We zijn steeds bereikbaar, 7/7. Recent toegevoegd Misschien wel uw nieuwe woonst? Te Huur 750. Te Koop 169 000.
immo antwerpen studio te koop antwerpen loft te koop eilandje antwerpen.
Aangenaam 3-slpk 2-slpk bureau appartement garagebox. 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT op uitstekende, groene en residentiële ligging te Wilrijk. appartement te koop antwerpen eilandje. Te koop loft in Eilandje, Antwerpen Trovit. Hoeveel is uw huis waard? Trovit Loft Provincie Antwerpen Antwerpen Antwerpen Loft eilandje antwerpen.
Antwerpen eilandje Immo 2dehands.be.
Appartement te koop in Antwerpen, 2 slpks. Prachtige penthouse op een toplocatie van het trendy" Eilandje! Ligging Het appartement is gelegen op het Eilandje in de wijk Cadix waar u ka. 5 januari 2019 1645: Antwerpen. Appartement te huur in Antwerpen, 2 slpks.
Nieuwbouwproject Doktoren Antwerpen Immpact.
Om maar te zwijgen van de vele evenementen die in de buurt georganiseerd worden. Opties te veel met andere woorden. In de buurt. Door zijn beperkte omvang mag Zuiderkaai beschouwd worden als een van de aantrekkelijkste vastgoedprojecten op Antwerpen-Zuid. Het pand telt 22 prestigieuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, uitzonderlijk veel licht en ruimte en een hoge afwerkingsgraad. Ontdek alles over Zuiderkaai! De Lichttoren Antwerpen. Een majestueuze toren met 147 appartementen. Stuk voor stuk met eigen terras en uitzicht op de historische stad, de omgeving van t Eilandje of de Schelde en de haven. Ontdek alles over De Lichttoren! Delta II Antwerpen. In Delta II heeft elk appartement een ruim en zuidgericht terras.
Appartementen te koop in Antwerpen 2000 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Appartement 2 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 3 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 4 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 5 slaapkamers te koop in Antwerpen. Alle appartementen te koop in Antwerpen. Op zoek naar een specifiek type?

Contacteer ons