Op zoek naar appartement te koop antwerpen eilandje?

appartement te koop antwerpen eilandje
Antwerpen 279 appartements eilandje à Antwerpen Mitula Immo.
Appartement Te Koop Voor 209000 Euro Met 2 Slaapkamers. Antwerpen, Anvers À Vendre Appartement 110 m 2 chambres 1 salle de bain. Ruim 2 slaapkamer appartement in centrum antwerpen Ligging: centraal gelegen nabij het eilandje Slaapkamer1, slaapkamer2, terrasbeschrijving: dittoffe appartement is gelegen op devijfde verdieping van.
Appartementen te koop in Antwerpen 2000 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Appartement 2 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 3 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 4 slaapkamers te koop in Antwerpen. Appartement 5 slaapkamers te koop in Antwerpen. Alle appartementen te koop in Antwerpen. Op zoek naar een specifiek type?
Appartementen Woningen te Koop in Eilandje Antwerpen.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren. Blijf op de hoogte. Disclaimer Privacy Beleid. Buurten in Antwerpen. Terug naar het overzicht. Het Eilandje vormt met de jachthaven een bruisende nieuwe stadswijk aan het water, gelegen in het noorden van Antwerpen.
Eilandje Immo 2dehands.be.
Gelijkvloers app aan het Eilandje in Antwerpen te koop! GEEN IMMO //////////// Gelijkvloers app aan het Eilandje in Antwerpen te koop! Dit grotendeels gerenoveerd appartement omgeving: het eilandj. 28 augustus 2018 0847: Antwerpen. Appartement te koop in Antwerpen, 3 slpks.
Te Koop ImmoHuis.
te koop: 3.150.000. IN OPTIE Opbrengsteigendom hartje Antwerpen. te koop: 995.000. te koop: 395.000. Gezellige city loft, vlakbij het Eilandje. te koop: 235.000. te koop: 199.000. 1-slaapkamer appartement in groene omgeving! te koop: 187.000. Prachtige duplex penthouse op TOP locatie.
Exclusieve appartementen, lofts en penthouses in Antwerpen.
Appartementen te koop met zeezicht. Villa's' met binnenzwembaden. Villa's' met buitenzwembad te koop. Villa met wintertuin. Luxe vastgoed te koop in Brussel. Kastelen te koop. Herenhuizen te koop. Appartement met zeezicht in Knokke. Aanbod te huur in Knokke. Luxury Leads BVBA.

Uitzonderlijk appartement te koop 413.906. Kattendijkdok Westkaai 61 2000 Antwerpen 2 1 86 m 98 m 12 m. Uitzonderlijk appartement inclusief TERRAS gelegen te Eilandje WESTKAAI. Project Westkaai is een van de grootste stadsontwikkelingsprojecten in Antwerpen, waarvan Toren 4, 5 en 6 het sluitstuk vormen.
Nieuwbouw EILAND Amsterdamstraat Braziliëstraat Antwerpen.
Hier wordt het heerlijk genieten van groen en water aan het Kattendijkdok, een plaats waar de bewoners van t Eilandje kunnen samenkomen. Hier komt ook een grote supermarkt, waardoor u zelfs te voet of met de fiets kunt zorgen voor uw boodschappen. Met de komst van het nieuwe ziekenhuis aan Park Spoor Noord, krijgt ook deze wijk alles wat de bewoners nodig hebben. Samengevat dus een ideale uitvalsbasis in de stad. Deze 28 appartementen staan allemaal voor een optimaal wooncomfort, dankzij een uitgepuurde indeling, grote raampartijen en een perfecte, zuidgerichte oriëntatie. Een tot drieslaapkamerappartementen, telkens met terras variërend van ca 5 m tot ca 50 m en ondergrondse parking met fietsenstalling en mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaatsen. De riante penthouses op de zesde verdieping staan voor panoramische zichten op de buurt en het MAS en zijn bovendien omringd door prachtige leefterrassen. De hoogwaardige afwerking houdt in dat de koper zelf instaat voor de keuze van keuken, sanitaire toestellen en tegelvloeren voorzien in badkamer, berging en toilet. Op die manier krijgt elk appartement nog zijn eigen persoonlijkheid.
Appartementen.
ANTWERPEN Residentie F17/19: Hoogwaardig afgewerkte appartementen met 2 slaapkamers bij t Eilandje met grote privatieve terrassen in een totaal gerenoveerd gebouw. NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT TE KOOP! ANTWERPEN Residentie F17/19: Hoogwaardig afgewerkte appartementen met 2 slaapkamers bij t Eilandje met grote privatieve terrassen in een totaal gerenoveerd gebouw.

Contacteer ons