Resultaten voor appartement kopen

appartement kopen
Uw vastgoedpartner in Turkije Turkuaz.
Een huis of appartement kopen in Turkije: financieel én fiscaal interessant. Hoe u het ook draait of keert: één keer u een huis of appartement in uw bezit heeft, moet u ook rekening houden met de kosten die erbij komen; zowel bij de verkoop als achteraf!
Appartementen te koop in provincie Antwerpen Heylen Vastgoed.
Powered by Whise. Website door FW4. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Door op onze site te blijven, gaat u akkoord met de installatie en het gebruik van cookies op uw computer.
Appartement kopen als tweede verblijf bij Versluys Bouwgroep.
Bij Versluys Bouwgroep kan u als klant genieten van een totaal service: u kan een appartement kopen uit de realisaties van Versluys Bouwgroep, of u kan beroepen op onze interne herverkoop en verhuurdienst van onroerende goederen. Tevens begeleiden wij de kandidaten die een appartement willen kopen bij hun zoektocht naar het ideale appartement, wat dan ook de nodige professionele kennis van een vastgoedmakelaar vergt.
Vastgoed kopen op erfpacht? Overzicht De Vastgoedgids.
Dirk en Sofie zijn veertigers, met twee kinderen en een eigen huis, dat bijna is afbetaald. Ze hebben een bedrag van 150.000 euro kunnen sparen en maken plannen om dat te beleggen. In hun zoektocht komen ze uit bij een appartement dat ze op erfpacht kunnen kopen.
Costa Brava appartementen te koop.
Hier vindt u 2508 Costa Brava appartementen te koop. Een appartement om te kunnen kopen via lokale makelaars in Costa Bravas toeristische zones. Start met zoeken naar een specifieke locatie voor uw eigen Costa Brava appartement met behulp van de interactieve kaart of met Google Maps, in combinatie met de navigatieknoppen op deze pagina.
Te Koop Immo Delbecque.
Het appartement wordt voorzien van een hoge en zeer kwalitatieve afwerkingsgraad. De vloei in het appartement is schitterend: alle ruimtes lopen en vloeien harmonieus in elkaar met telkens een verbluffend zicht op de omgeving vanwege de vele en grote raampartijen. Kortom: een uniek app. gezien de rustige centrumligging, de openheid van de site met veel zicht en licht! Er is een ondergrondse berging van maar liefst 19 m inbegrepen in de prijs. Er bestaat de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen aan 40.000.,
CAPTCHA. Appartement te koop in België Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Bekijk het aanbod in een provincie.: Appartement te koop in provincie Antwerpen. Appartement te koop in provincie Henegouwen. Appartement te koop in provincie Limburg. Appartement te koop in provincie Luik. Appartement te koop in provincie Luxemburg. Appartement te koop in provincie Namen.
Te koop appartement in Het Zuid, Antwerpen Trovit.
appartement kapellen 3 slaapkamers., appartement 2 slaapkamers baarle hertog., gelijkvloers appartement tuin boechout., appartement centrum blankenberge. huis vaart mechelen. rustig appartement vlaams brabant. appartement theaterbuurt antwerpen. antwerpen park spoor noord. Realo 20 dagen geleden. Appartement te koop in Antwerpen 2000.
Kopen met btw FOD Financiën.
In principe is het normaal btw-tarief van 21% van toepassing. Met andere woorden: de verkoop van een terrein met een nieuw gebouw is niet langer onderworpen aan registratierechten maar belast met btw. Hiervoor moeten de volgende drie voorwaarden samen vervuld zijn.: er is een toelating om op de grond te bouwen en er wordt een gebouw opgericht dat verkocht wordt met btw. de grond en het gebouw worden door éénzelfde persoon verkocht. de grond wordt tegelijk met het gebouw overgedragen. Als aan deze drie voorwaarden niet samen voldaan is, dan betaalt u registratierechten op de aankoop van het terrein. Die registratierechten bedragen 10% van de aankoopprijs wanneer u een grond in het Vlaams Gewest koopt. Voor een grond in het Brussels Hoofdstedelijk of Waals Gewest betaalt u 125%, registratierechten. Wat met de btw als ik een huis of appartement op plan koop? Hierbij moet u een onderscheid maken tussen de aankoop van een nog op te richten gebouw en een gebouw dat al in aanbouw is. Wanneer u een overeenkomst tekent om een nog te bouwen huis of appartement te kopen, dan verwerft u onmiddellijk de rechten op de grond.

Contacteer ons