Resultaten voor appartement kopen

appartement kopen
Appartement te koop in Tongeren Immo Top Invest.
Goed idee: appartement kopen. Een appartement kopen in Tongeren kan zomaar eens het beste idee zijn dat u in jaren heeft gehad. U heeft op deze manier niet alleen een perfecte basis om de omgeving te ontdekken, ook heeft u met een appartement van Immo Top Invest de zekerheid dat u professioneel geholpen wordt.
Een appartement kopen als investering: een goede keuze bouwenwonen.net.
Naast de huizenmarkt is ook het kopen van een appartement een goede investering. Volgens een studie van WTCB zal er bovendien in de toekomst een verschuiving te zien zijn van open bebouwing naar appartementsgebouwen. De prijs van gronden en materialen blijft namelijk stijgen, waardoor mensen vaker een appartement in overweging zullen nemen.
Appartement te koop in de kempen Buyens.
Op het gelijkvloerse appartement bevinden zich twee slaapkamers, living met open keuken, toilet en badkamer met lavabomeubel en douche. Bij dit appartement hoort een gesloten garage en open staanplaats. Dit appartement heeft cv op mazout. Gezellig zeer licht appartement vlakbij centrum van Mol.
Appartementen te koop in provincie Antwerpen Heylen Vastgoed.
Powered by Whise. Website door FW4. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Door op onze site te blijven, gaat u akkoord met de installatie en het gebruik van cookies op uw computer.
Een appartement kopen? 7 tips Brody.
Of het nu gaat om jouw allereerste woning of om het kopen van een tweede appartement, in welke levensfase we ons ook bevinden, het blijft een fantastisch spannende stap in je leven. Laat keuzestress, de bijkomende spanningen en het effectief verhuizen geen domper zijn op de feestvreugde.
Vastgoed kopen op erfpacht? Overzicht De Vastgoedgids.
Dirk en Sofie zijn veertigers, met twee kinderen en een eigen huis, dat bijna is afbetaald. Ze hebben een bedrag van 150.000 euro kunnen sparen en maken plannen om dat te beleggen. In hun zoektocht komen ze uit bij een appartement dat ze op erfpacht kunnen kopen.
Costa Brava appartementen te koop.
Hier vindt u 2508 Costa Brava appartementen te koop. Een appartement om te kunnen kopen via lokale makelaars in Costa Bravas toeristische zones. Start met zoeken naar een specifieke locatie voor uw eigen Costa Brava appartement met behulp van de interactieve kaart of met Google Maps, in combinatie met de navigatieknoppen op deze pagina.
Te Koop Immo Delbecque.
Het appartement wordt voorzien van een hoge en zeer kwalitatieve afwerkingsgraad. De vloei in het appartement is schitterend: alle ruimtes lopen en vloeien harmonieus in elkaar met telkens een verbluffend zicht op de omgeving vanwege de vele en grote raampartijen. Kortom: een uniek app. gezien de rustige centrumligging, de openheid van de site met veel zicht en licht! Er is een ondergrondse berging van maar liefst 19 m inbegrepen in de prijs. Er bestaat de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen aan 40.000.,
Appartement te koop. 27532 appartementen nu op Immovlan.
Appartement te koop. Appartement te koop. Penthouse te koop. Penthouse te koop. Huis te huur in. Appartement te huur in. Bedrijfsvastgoed te huur in. Garage te huur in. Huis te koop in. Appartement te koop in. Grond te koop in.

Contacteer ons