Resultaten voor appartement kopen

appartement kopen
IMMOsimulator Wikifin.
Wat te doen als iemand sterft? Voor gevorderden: meest gestelde vragen. Jouw dagelijks geld. Kopen op internet. Sparen en beleggen. Ziekte en ongevallenverzekering. Levens en overlijdensverzekeringen. Verzekeringen in het kader van het werk. Verzekeringen in het kader van vrije tijd. Verlengde garanties en toestelverzekeringen voor elektrische apparaten. Checklists en tips. Checklist Hypotheeklening" heronderhandelen." Checklist Je" woning budgetteren." Checklist Plaatsbeschrijving" bij huren van een woning." Checklist Reizen" en geld." Checklist Trouwen" of samenwonen." Tips Op" kot gaan." Tips om het kostenplaatje van een auto in te schatten. Tips voor veilig online shoppen. Tips hypothecaire kredieten. Tips tegen fraude. Checklist Verantwoord" lenen." Tips voor het invullen van uw belastingaangifte. Tips om je erfenis goed te regelen. Tips om kinderen te leren sparen. Checklist Kindje" erbij." Wikifin in de pers. Persberichten van Wikifin. De Wikifin Academy. Theorie voor leerkrachten. Catalogus 1ste graad SO. Suggesties voor in de klas. Financial literacy @ School: innovatief lesmateriaal. PDF-versie Printvriendelijke versie. Met deze IMMOsimulator kunt u snel en eenvoudig de kosten van uw woonproject berekenen uitgezonderd de kosten voor verzekeringen, zoals brand en schuldsaldoverzekering.
Een appartement kopen als investering: een goede keuze bouwenwonen.net.
Naast de huizenmarkt is ook het kopen van een appartement een goede investering. Volgens een studie van WTCB zal er bovendien in de toekomst een verschuiving te zien zijn van open bebouwing naar appartementsgebouwen. De prijs van gronden en materialen blijft namelijk stijgen, waardoor mensen vaker een appartement in overweging zullen nemen.
Appartement te koop in de kempen Buyens.
Op het gelijkvloerse appartement bevinden zich twee slaapkamers, living met open keuken, toilet en badkamer met lavabomeubel en douche. Bij dit appartement hoort een gesloten garage en open staanplaats. Dit appartement heeft cv op mazout. Gezellig zeer licht appartement vlakbij centrum van Mol.
Appartementen te koop in provincie Antwerpen Heylen Vastgoed.
Powered by Whise. Website door FW4. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Door op onze site te blijven, gaat u akkoord met de installatie en het gebruik van cookies op uw computer.
Een appartement kopen? 7 tips Brody.
Of het nu gaat om jouw allereerste woning of om het kopen van een tweede appartement, in welke levensfase we ons ook bevinden, het blijft een fantastisch spannende stap in je leven. Laat keuzestress, de bijkomende spanningen en het effectief verhuizen geen domper zijn op de feestvreugde.
Vastgoed kopen op erfpacht? Overzicht De Vastgoedgids.
Dirk en Sofie zijn veertigers, met twee kinderen en een eigen huis, dat bijna is afbetaald. Ze hebben een bedrag van 150.000 euro kunnen sparen en maken plannen om dat te beleggen. In hun zoektocht komen ze uit bij een appartement dat ze op erfpacht kunnen kopen.
Costa Brava appartementen te koop.
Hier vindt u 2508 Costa Brava appartementen te koop. Een appartement om te kunnen kopen via lokale makelaars in Costa Bravas toeristische zones. Start met zoeken naar een specifieke locatie voor uw eigen Costa Brava appartement met behulp van de interactieve kaart of met Google Maps, in combinatie met de navigatieknoppen op deze pagina.
Te Koop Immo Delbecque.
Het appartement wordt voorzien van een hoge en zeer kwalitatieve afwerkingsgraad. De vloei in het appartement is schitterend: alle ruimtes lopen en vloeien harmonieus in elkaar met telkens een verbluffend zicht op de omgeving vanwege de vele en grote raampartijen. Kortom: een uniek app. gezien de rustige centrumligging, de openheid van de site met veel zicht en licht! Er is een ondergrondse berging van maar liefst 19 m inbegrepen in de prijs. Er bestaat de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen aan 40.000.,
29082 appartementen te koop nu op Immovlan.
Ideaal gelegen tussen de Louizalaan en de tuinen van de Abdij van Cambre, volledig gerenoveerd appartement op de 5e en laatste verdieping van een gebouw met lift. De hal dient de woonkamer van / 40m. Appartement te koop. Bel appartement entièrement rénové et lumineux, côté jardins près de Schuman et du Cinquantenaire, au 6e étage avec vue dégagée. Remis à neuf avec parquet neuf, nouvelle cuisine équipée avec lave-vais. Appartement te koop. Proche de La place Fontainas Dans un petit immeuble sans ascenseur Superbe appartement en plein centre ville de / 70m, composé comme suit; un hall d'entrée' donnant accès à une chambre de 15m. Appartement te koop. Au coeur des Marolles, à quelques 15 minutes de la Grand Place et une dizaine de la gare du midi, dans un immeuble bien entretenu, avec possibilité de parking, nous vous proposons un grand studio de 5. Appartement te koop.

Contacteer ons