Meer resultaten voor appartement kopen

appartement kopen
Te koop Vastgoed Naessens.
Het appartement dient gerenoveerd te worden doch zijn de ramen aan de voorzijde van het appartement reeds vernieuwd en zijn er zowel vooraan als achteraan elektrische rolluiken.Er is tevens mogelijkheid om een garage aan te kopen nr 32 die zich in de ondergrond van het gebouw bevindt.
Appartement kopen Marbella: Een investering voor levensgenieters.
Eerstelijns zeezicht, een appartement pal aan één van de 72 golfterreinen, een penthouse met uitzicht op de prachtige natuur, ongekend ruime villa-appartementen en nog veel meer. Ons aanbod aan up-market vastgoed op exclusieve toplocaties is enorm en neemt constant toe. Appartement kopen Marbella Waarom kiezen voor Marbella?
Huis kopen in Overvecht Utrecht Bekijk 29 koopwoningen.
Nieuwste aanbod koop Nieuwste aanbod huur Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. Huis kopen in Overvecht Utrecht Bekijk 29 koopwoningen.
Huis kopen, huren of zelf verkopen? Bekijk alle huizen op JAAP.NL.
Benieuwd wie Jaap is? Bekijk hoelang een woning werkelijk te koop staat. Weet of de prijs tussentijds gedaald of gestegen is. Leer je buren kennen met uitgebreide buurtinformatie. Onafhankelijk woningaanbod met een eerlijke rangschikking. Eikestraat 4 A. Nieuwe Bosscheweg 19.
Immo Tenerife vastgoed te koop eigendom in Tenerife.
We hebben een van de grootste vastgoedportefeuilles in Tenerife, meer dan 400 woningen, dus als onze klanten van een appartement tot een grote luxus villa willen kopen of verkopen, kunnen wij aan hun behoeften voldoen. Als ons wilt bezoeken of u meer informatie wilt, stuur ons een e-mail, een fax bel ons.
Appartement kopen? Sta hier op voorhand zeker bij stil! Waarop letten? Livios.
Nog een tip van Krickovic: Bekijk grondig de aanbevelingen op het EPC van het appartement dat je wil kopen; ook voor wat betreft de staat van de gemene delen. Het EPC wordt apart opgemaakt voor elk appartement in een gebouw en houdt in een beperkte mate rekening met de gemene delen.
Appartementen te koop in Kortrijk Dewaele.
Appartement te koop Kortrijk. Huis te koop Kortrijk. Grond te koop Kortrijk. Garage te koop Kortrijk. Nieuwbouw te koop Kortrijk. Appartement te huur Kortrijk. Huis te huur Kortrijk. Garage te huur Kortrijk. Nieuwbouw te huur Kortrijk. Bedrijfspanden te koop. Bedrijfspanden te huur.
Ons aanbod huizen en appartementen te koop MARC SWEVERS.
Je vindt het appartement op de derde verdieping, je kan ernaartoe met de lift. De hele blok werd gebouwd in 2010, dat betekent dat alles dik in orde is en je de handen alleen maar uit de mouwen moet steken om je meubeltjes op de juiste plaats te zetten!
Appartement kopen? Sea Garden Village. Chateau Residenties.
Je hebt dus altijd een reden om terug te gaan naar jouw Sea Garden Village. Het unieke concept van Sea Garden Village maakt dat iedereen er een persoonlijke oase kan vinden. Je kan kiezen uit verschillende woonvormen, en de ideale woning, studio of appartement kopen.

Contacteer ons