Op zoek naar nieuwbouwprojecten antwerpen?

nieuwbouwprojecten antwerpen
De Boer Partners nieuwbouw appartementen en nieuwbouwprojecten.
Smalvoortstraat 9-19, 2300 Turnhout. Turnhoutsebaan 153, 2970 Schilde. Van Hemelrijcklei 1-3, 2930 Brasschaat. Waterbaan 141, 2100 Antwerpen Deurne. Bekijk 892 projecten. Dit jaar 647 transacties. leer meer over immoscoop. 201 nieuwe panden. laatste nieuws van de nieuwbouwprojecten. Geen artikels gevonden!
Nieuwbouwproject Jordaen Antwerpen Immpact.
Vanuit Jordaen ben je in geen tijd in het historisch centrum van Antwerpen. Met bekende Antwerpse trekpleisters de Grote Markt, de Groenplaats, de Meir, het MAS, en tal van horecazaken, meubelzaken, kledingwinkels en lokale handelaars op slechts een boogscheut van de Jordaenskaai behoort haar locatie tot één van de beste in Antwerpen.
Nieuwbouwprojecten Antwerpen Durabrik.
Nieuwbouwprojecten in Antwerpen. Nieuwbouwprojecten in Antwerpen. Ontdek ons ruim aanbod nieuwbouwprojecten in Antwerpen. Antwerpen is veel meer dan enkel de levendigheid van de stad. De Schelde, de polders, de Kempen: een heerlijke rustige omgeving, waar je ten volle kan genieten van al dat groen.
Error Title.
Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen Antwerpen immo proxio.
Toggle navigation Te koop. Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen, nieuwbouwwoningen te koop, te huur in Antwerpen. Boom Mol Antwerpen Turnhout Bornem Geel Antwerpen Deurne Aartselaar Mechelen. Appartement Grond Huis Commercieel Garage Industrieel Vakantiewoning Overige Project Kantoor. De nieuwste panden op de markt als eerste in uw mailbox?
Nieuwbouwprojecten van CORES kwalitatief wonen.
Een nieuwe trendy woonwijk voor jonge gezinnen, hippe vogels en levensgenieters. Het is heerlijk thuiskomen in de betaalbaarste woonwijk van Antwerpen. De nieuwe woonwijk en het aanpalend park worden een groen infuus voor Hoboken, dat buiten een architecturale ook een groene impuls zal krijgen.
Nieuwbouw Antwerpen Bekijk de nieuwbouwprojecten van Jura Projects.
Op deze manier blazen we met onze nieuwbouwprojecten het straatbeeld nieuw leven in. Maar we bouwen vooral voor u, de eindgebruiker. Zoekt u te beleggen in vastgoed? Dan zijn onze projecten zeker het onderzoeken waard. Neem een kijkje naar enkele van onze comfortabele, betaalbare nieuwbouwappartementen en nieuwbouwwoningen in en rond Antwerpen.
Nieuwbouwproject Leopold in Antwerpen Immpact Karaat.
U laten genieten van rust en groen, het is de voornaamste troef van Leopold. Vandaar de omvangrijke binnentuin die even groot is als de Botanische Tuin! In de onmiddellijke nabijheid ligt het Stadspark: een fraaie groene zone waar buurtbewoners graag verpozen en ontmoeten.
Nieuwbouwprojecten rond Antwerpen Durabrik.
Nieuwbouwprojecten regio Antwerpen. Nieuwbouwprojecten regio Antwerpen. Ontdek onze woonprojecten rond Antwerpen. In de provincie Antwerpen hebben we op dit moment een aantal prachtige nieuwbouwprojecten te koop. Op die manier kan je dicht bij t Stad en toch nog in een oase van rust wonen.

Contacteer ons