Meer resultaten voor nieuwbouwprojecten antwerpen

nieuwbouwprojecten antwerpen
Van Wijnen Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven.
Nina Nomden Van Wijnen Nina Nomden aan het woord. Wonen in een voormalig faculteitsgebouw. Hiermee voorzien we in huisvesting van de toenemende stroom van buitenlandse studenten, onderzoekers en expats die in Enschede één of meerdere jaren komen studeren of werken.
Nieuwbouw WalbersImmo.
Dit project telt 24 hedendaagse appartementen, 4 dakappartementen en 4 handelspanden. Residentie Wilgaard beschikt over een ideale ligging op een boogscheut van de oprit van de A12 en centraal tussen Antwerpen en Brussel, op wandelafstand van zowel bus als trein.
Nieuwbouwprojecten in Antwerpen.
Quares Te Koop Nieuwbouwprojecten.
Of gebruik uw sociaal netwerk om in te loggen. facebook google linkedin. Geniet van unieke voordelen via Mijn Quares.: Als eerste op de hoogte, favoriete panden, zoekopdracht., Door in te loggen gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en onze Privacy statement.
Nieuwbouw Antwerpen Offerte Aannemer nieuwbouw Mechelen, Antwerpen.
Nieuwbouw renovering renoveren gevel badkamer sanitair afwerking interieur alu/pvc amen deuren opritten, terrassen parkings. Contacteer ons voor advies en/of een gedetailleerde offerte op maat! Nieuwbouw: aannemer realiseert nieuwbouwprojecten in Antwerpen, Mechelen, Vilvoorde en omgeving. Professioneel en deskundig team van nieuwbouw vakmannen!
Vleminckveld Antwerpen WOW-Projects.
32 0 14 57 49 49. Pure klasse in hartje Antwerpen. In het bruisende centrum van Antwerpen, vlakbij het Mechelse Plein en de gezellige winkelstraten van de Wilde Zee, starten we binnenkort de verkoop van 16 appartementen en 1 handelspand.
Nieuwbouw Woonhaven Antwerpen.
Totale duur project. In totaal zijn er 31 huurwoningen 27 koopwoningen op deze exclusieve locatie op het Eilandje. We bouwen ook een kinderopvang voor de stad Antwerpen en er komen 2 ondergrondse parkeergarages. 3 miljoen euro. Duur van de werken.
WALLS vastgoedmakelaars nieuwbouw projecten in en rond Antwerpen.
Wilt u de waarde van uw vastgoed laten bepalen? Wij realiseren voor u een Gratis schatting. 2140 Antwerpen Borgerhout. 2940 Stabroek Hoevenen. 9120 Beveren Vrasene. Project: Residentie De Kempenaar. 27 appartementen beschikbaar. 22 appartementen beschikbaar. 1 appartementen beschikbaar. Project: Dorpsdam 12.
Investeren in nieuwbouwprojecten. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. ar
Investeren in nieuwbouwprojecten. Senioren ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, in hun vertrouwde buurt. Dat doen we met onze thuisdiensten, maar ook met een aanbod nieuwe serviceflats. Werken bij Zorgbedrijf Antwerpen. Maak kennis met Cadix, een van onze nieuwbouwprojecten.

Contacteer ons