Meer resultaten voor huis te koop bonheiden

huis te koop bonheiden
Huis te koop Bonheiden 2820 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. t
Huis 1 slaapkamer te koop in Bonheiden. Huis 2 slaapkamers te koop in Bonheiden. Huis 3 slaapkamers te koop in Bonheiden. Huis 4 slaapkamers te koop in Bonheiden. Huis 5 slaapkamers te koop in Bonheiden. Alle huizen te koop in Bonheiden.
Immo Vos Aanbod Te koop.
in het bestand van immovos. Benieuwd of daar iemand van geïnteresseerd is in uw eigendom? Ontdek het hier. Bart Vos Immobiliën BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met B.I.V. Land van erkenning is België.
Ons aanbod te koop van villa's-woningen-hoeves' te BONHEIDEN Immo Vercammen.
Ons aanbod te koop van villa's-woningen-hoeves' te BONHEIDEN. Google kaart Ik ben op zoek. Te moderniseren gezinswoning op een ware A-locatie te Bonheiden, gelegen in een kindvriendelijke straat waar het heerlij. Te moderniseren gezinswoning op een ware A-locatie te Bonheiden, gelegen in een kindvriendelijke straat waar het heerlijk genieten is van rust en groen, doch met vlotte verbinding naar Mechelen Antwerpen Brussel.
Huis kopen in Bonheiden Engel Völkers.
Huis kopen in Bonheiden. Bent u op zoek naar een koophuis in Bonheiden? Hieronder vindt u een selectie van onze actuele portfolio in het segment Huis kopen. Voor het verdere aanbod van koophuizen klikt u op Meer resultaten. Kasteel Befferhof aan het Mechels Broek.
Huizen te koop in 2820 Bonheiden Immovlan.be.
Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur. Huis te huur. Penthouse te huur. Villa te huur.
Te koop in Rijmenam Vitrine.
449.800 Woning in Bonheiden 449.800. Op zoek naar een rustig en landelijke omgeving om te wonen? 135.000 Woning in Mechelen 005, km buiten Bonheiden 135.000. Centraal gelegen, totaal te renoveren brede rijwoning met tuintje. 289.000 Woning in Mechelen 022, km buiten Bonheiden 289.000.
Energiezuinige villa in rustige straat te Bonheiden MITHUS Immobiliën.
Lange Veldstraat 27, Bonheiden., 949.000 Te Koop. In een zeer rustige straat te Bonheiden, omringd door groen, staat deze prachtige villa op een ruim perceel van /-197, are! Deze woning werd in 2013 zeer grondig gerenoveerd, waarbij rekening werd gehouden met comfort en ruimtegevoel. U betreedt het perceel via een automatische poort. Van zodra deze opent, zorgt de tuinverlichting voor de verwelkoming. Parkeren doet u vooraan, op de 30 meter lange oprit of in uw garage 35, op 9 meter. Rijdt u elektrisch? Geen nood, deze woning beschikt reeds over een 3-fasige aansluiting. Typerend voor deze woning is de achteringelegen inplanting en de achtergevel die zich volledig opent naar de tuin. Op deze manier baadt het gehele interieur in het licht in combinatie met veel privacy. U komt het huis binnen via de ruime inkomhal met ingemaakte kasten waar zich tevens het gastentoilet bevindt.
Immo Bonheiden Te Koop in Bonheiden 2820 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Bonheiden. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
woning te koop Putsesteenweg 311 Bonheiden, ref. 1560277 immo proxio.
Immo te koop in Bonheiden. Appartement te koop. Huis te koop. Grond te koop. Kantoor te koop. Handelspand te koop. Nieuwbouw in Bonheiden. Immo te huur in Bonheiden. Appartement te huur. Huis te huur. Kantoor te huur. Handelspand te huur.

Contacteer ons