Resultaten voor huis te koop boechout

huis te koop boechout
Immo te koop in Boechout 2530 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Op zoek naar een specifiek type? Appartement te koop in Boechout. Huis te koop in Boechout. Garage te koop in Boechout. Grond te koop in Boechout. Bedrijfsvastgoed te koop in Boechout. Kot/kamer te koop in Boechout. Nieuwbouwproject te koop in Boechout.
Hilferd Huis te koop in Boechout.
Te koop: Huis Boechout. Prijs: 349.000 EUR. Onder BTW stelsel.: Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied. VERKOCHT Deze ruime villa is gelegen op enkele minuten van het dorpscentrum van Boechout, winkels en openbaar vervoer. De villa werd afgewerkt met degelijke, kwaliteitsvolle materialen en bevindt zich in perfecte staat van onderhoud.
Boechout Zuiderdal.
Kijkappartement Boechout Zuiderdal. Nachtegaalstraat 7, Boechout. Kijkwoning Boechout Zuiderdal. Vremdesesteenweg 119, Boechout. van 14u tot 16u. Nachtegaalstraat 7, Boechout. Ontdek het aanbod. Klik op het plan om de loten te bekijken. Minimaal aantal slaapkamers. Er zijn geen resultaten die voldoen aan jouw zoekcriteria.
reds Appartement Hovesesteenweg 136, 2530 Boechout Appartement.
Via de trap bereiken we het dakappartement. Hier vallen we direct met de deur in huis en komen we in de living op parket met zeer veel lichtinval door de grote raampartij. Aansluitend is er de gesloten keuken met daarachter een polyvalente ruimte die kan dienen als berging, dressing, 2e slaapkamer, etc. Achteraan is er de slaapkamer met ensuite badkamer met ligbad, lavabomeubel en WC. In de kelderverdieping is er een private berging inbegrepen in de prijs en buiten het gebouw is er een autostaanplaats die mee verkocht wordt voor 10.000. De grote troef van dit dakappartement is het zeer ruim bemeten terras rondom met prachtige vergezichten. Achteraan richting Landschapspark Frijthout en vooraan richting het Uilenbos en Bos van Moretus. Voor meer info over dit appartement of een bezoek kunt u contact opnemen met Chantal op 0472 02 75 59 of via chantal@reds.be. Ik wens een bezoek of info aan te vragen. Hovesesteenweg 136, 2530 Boechout.
Huis te koop in Boechout. 22 huizen nu op Immovlan.
Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te koop. Huis te huur in Boechout. Appartement te huur in Boechout.
Te koop in Vremde Vitrine.
Laatste loods met kantoren in Bollaarpark in Lier. 165.000 Appartement in Borsbeek 176, km buiten Boechout 165.000. appartement te koop 2150 Borsbeek. 650.000 Villa in Ranst 184, km buiten Boechout 650.000. Instapklare Woning Met Vijf Slaapkamers En Zwembad Te Emblem.
Huis kopen in Antwerpen-Zuid.
Brussel omstreken 76. Province of Li├Ęge 27. Vlaams Brabant 19. Zet een huis te koop. Huur een huis. Zet een appartement te koop. Huur een appartement. 49 40 36 13 10. 49 40 36 13 12 22. 20457 Hamburg, Duitsland.
Te koop habicom.
176 m 2. FRANS VAN DUNLAAN 125 WILRIJK. Zoekt u een volledig instapklare en recent gerenoveerde woning met Zuidtuin? Kom kijken en laat jezelf charmeren! Het eigendom is gelegen op de grenzen tussen Wilrijk, Mortsel en Berchem. Met het Fort, winkels, openbaar vervoer en scholen in de directe omgeving heeft alles wat u verlangt binnen handbereik. 176 m 2. 77 m 2. POLOSTRAAT 9 3 WILRIJK. In de bruisende wijk tussen Kiel en Valaar vinden we in een klein gebouw dit toffe appartement met 2 slaapkamers. Winkels en scholen bevinden zich vlakbij en openbaar vervoer bus en tram bevinden zich op wandelafstand. Je bent ook razendsnel bij de Antwerpse Ring, de A12 en de omliggende dorpskernen. 77 m 2. 125 m 2. ROMBAUT KELDERMANSSTRAAT 1 EDEGEM. PRE-SALE Kijkmoment op zaterdag 12 september! Enkel op afspraak te bezichtigen!
Huis Kopen in de provincie Antwerpen? Heylen Vastgoed Heylen Vastgoed.
Immo Boechout 2530 Aanbod te koop. Heylen Vastgoed biedt u een ruim aanbod aan huizen, appartementen, gronden en nieuwbouw te koop in Boechout. Hebt u niet gevonden wat u zocht. Schrijf u dan zeker in op onze blijf op de hoogte functie.

Contacteer ons