Resultaten voor huis te koop boechout

huis te koop boechout
Immo Patio bvba TE KOOP.
Recent magazijn circa 90 m gelegen op een centrale locatie te Boechout. Bestaande uit: magazijn met automatische poort, sanitair en koer. Prima onderhouden, polyvalent KMO-gebouw op een perceel van 4.646 m op een goed bereikbare locatie met commerciƫle visibiliteit te Ranst.
Te koop woningen in Boechout Trovit.
De tuin heeft een toegang. Immovlan.be 30 dagen geleden. Huis te koop Boechout Immovlan RAJ65040. 2530, Boechout, Provincie Antwerpen. Charmante villa met 4 slaapkamers en onderhoudsvriendelijke ZW tuin in een zeer rustige straat pal in het centrum van Boechout Specifieke.
Welkom op Delhaize.be.
Aanbod enkel geldig voor je eerste reservatie op Delhaize.be. De korting wordt automatisch toegepast op het totaal van je winkelmandje. Door deze website te gebruiken, aanvaardt u het gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Heb jij een vraag?
Vlaanderen Steden Gemeenten.
Website gemeente Bredene www.bredene.be. Kaart Stratenplan Bredene http//bredene.2link.be.: Politie gemeente Bredene www.politiebredenedehaan.be. Brandweerzone 1-Bredene www.zone1.be. OCMW Sociaal huis Bredene www.ocmwbredene.be. Ziekenhuizen in Vlaanderen www.zorgkwaliteit.be. Huisartsen Dokters van wacht te Bredene www.huisarts.be. Huisartsen te Bredene www.goudengids.be/dokters-huisartsen. Rode Kruis afdeling Bredene http//bredene.rodekruis.be.:
Huis kost het meest in Boechout en Hove Gazet van Antwerpen.
Als u een huis wilt kopen in de provincie Antwerpen betaalt u daarvoor het meeste in Boechout en Hove. Een woning kost er respectievelijk 290.289 en 293.833 euro. Gemiddelden die gebaseerd zijn op de verkoopprijzen van de eerste helft van 2011, tevens de meest recente statistieken. In vergelijking met de Antwerpse regio zijn er in het Waasland op vele plaatsen nog betaalbare woningen te koop.
Immo Ranst, vastgoed te koop en te huur in Ranst en omstreken vastgoed Lymmo in Ranst.
Home Te koop Te huur Nieuwbouw Spanje U koopt/verkoopt Contact. Diensten Vacature Tipgevers/Tips Mijn favorieten. Vastgoed te koop. Er werden geen resultaten gevonden. De vastgoed experten van Lymmo staan voor u klaar om. op zoek te gaan naar het ideale eigendom.
Vastgoed te koop in de gemeente Boechout.
Ideal Technics Bvba De Brabander Johan Edb Dakwerken Calaq Bvba Liekens-L Pieter Jan Oosterlynck Yves Laurent Gert Vanden Boer Toby Espeel Luc Verelst. Onthaal Gemeenten Boechout Te koop. Vastgoed te koop in de gemeente Boechout. Kies een type Huis. In de omgeving van 2530 Boechout.
Te Koop ImmoVivo.
Algemeen: Een verrassend groot huis met vele mogelijkheden, gunstig gelegen in een rustige straat en toch in de nabijheid van A12. Op heden is de woning ingericht als 2 appartementen doch eenvoudig terug om te vormen tot ruime gezinswoning. Indeling: Verrassend groot huis met vele mogelijkheden, gunstig gelege.
Boechout Zuiderdal.
Kijkappartement Boechout Zuiderdal. Nachtegaalstraat 7, Boechout. Kijkwoning Boechout Zuiderdal. Vremdesesteenweg 119, Boechout. van 14u tot 16u. Nachtegaalstraat 7, Boechout. Ontdek het aanbod. Klik op het plan om de loten te bekijken. Minimaal aantal slaapkamers. Er zijn geen resultaten die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Contacteer ons