Zoeken naar woning te koop antwerpen

woning te koop antwerpen
Immo Trends.
Geen enkel groot vastgoedproject ontsnapt nog aan beroepsprocedure bij Raad van State. De meeste grote vastgoedprojecten krijgen af te rekenen met een beroep dat bij de Raad van State is ingediend. En dat heeft meerdere. Hoe weet je wat je zaak waard is? Trends Information Services. Als particulier heb je meestal een behoorlijk helder beeld van je vermogen. Wat je onderneming waard is, valt veel moeilijker. Uw vastgoedmakelaar digitaliseert. Binnenkort krijgt u van uw vastgoedmakelaar niet alleen de sleutel van uw nieuwe woonst, maar geeft hij u ook een digitale sleutel. In Brussel overspoelen investeerders de vastgoedmarkt. Xavier Attout We zien in Brussel een forse daling van het aantal eigenaren die zelf in hun woning. Antwerpse woningmarkt schippert tussen overaanbod en oververhitting. Laurenz Verledens Antwerpen groeit in de hoogte en in de breedte.
Quest makelaar Verkoop en verhuur van huizen appartementen met karakter.
Selecteer een prijsklasse. Home / Te koop. Kantoor 2018 ANTWERPEN. Hoogwaardig volledig ingericht diamantkantoor op de 9de verdieping van de Hovenierstraat 30, één van de meest representatieve gebouwen van het diamant district. Ca 170 m met receptie, boekhouding, polyvalent kantoor met 4 werkplaatsen, ruime kamer met twee grote sorteertafels en managerskantoor. Volledig ingerichte keuken en apart sanitair. 2 inpandige parkings inbegrepen. Thans verhuurd met interessante opbrengst. Vraagprijs: 750 000. Appartement 2610 WILRIJK ANTWERPEN. Ruim op te frissen appartement ca.130 m bewoonbaar, gelegen op de 9de verdieping van de stijlvolle residentie Groenenborgerhof" te Rucaplein in Wilrijk. Aangename woonruimten en mooie lichtinval, ingerichte keuken, drie slaapkamers, bad en douchekamer, inclusief ondergrondse staanplaats en kelder. Kostenprovisie 284/maand incl. water, verwarming, onderhoud gemene delen en conciërge. Gemeenschappelijke renovatiewerken waaronder lift, terassen, gevel en dak reeds voldaan door huidige eigenaar. Vraagprijs: 220 000. Buitengewoon huis 2610 ANTWERPEN. Zeldzame woning op een zeer gunstige locatie nabij het Park den Brandt.
Huis te koop in Antwerpen. 438 huizen nu op Immovlan.
Grond te huur in Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te huur in Antwerpen. Garage te huur in Antwerpen. Huis te koop in Antwerpen. Appartement te koop in Antwerpen. Grond te koop in Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te koop in Antwerpen. Garage te koop in Antwerpen.
Vastgoed te koop bij Las Immo.
Hou me op de hoogte Hou me op de hoogte. Vraag een schatting van uw eigendom aan Vraag een schatting van uw eigendom aan. Mijn eigendom verkopen of verhuren via Las Immobiliën Mijn eigendom verkopen of verhuren via Las Immobiliën. Aanbod te koop.
Immolink bvba.
4479 2 1. TE KOOP 1.295.000. 4435 3 2 6. TE HUUR 3.000. TE KOOP 34.000. IN PRIJS VERLAAGD. TE KOOP 159.000. 4381 1 1. TE KOOP 119.000. 4143 1 1. TE KOOP 23.000. Ter Heydelaan 197. 2100 Antwerpen Deurne.
TREVI ANTWERPEN Vastgoedkantoor Verkopen, Verhuren, Syndicus, Beheer.
Onze laatste verkopen. Welkom op de site van TREVI Antwerpen! Bereik uw nichemarkt via VITAL! Uw prestigieuze vastgoed, in al zijn glorie gepresenteerd! Denkt u eraan om uw woning te verkopen? Het verkopen van uw eigendom lijkt gemakkelijk maar vergt veel tijd en moeite. Daarom, laat u bijstaan door een professional! Ze vertrouwden op TREVI! Enkele getuigenissen van onze tevreden klanten. Ontdek onze beroepen per video! WAAROM ONS PLEZIER VERGALLEN! Lees hier het persbericht. Eigenaar zonder zorgen. Ons het rentmeesterschap toevertrouwen is een prioriteit! Vraag een offerte. U wenst van Syndicus te veranderen? Ontdek de verschillende beheerdiensten van de mede-eigendommen bij TREVI. Eigendommen te koop en te huur.
Coga Te Koop aanbod.
Huis te Antwerpen Ekeren. Verzorgde en goed onderhouden rijwoning in het centrum van Mariaburg. Centraal gelegen op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. De woning werd origineel opgericht in 1910 maar in 1989 is de voorgevel vernieuwd samen met de volledige achterbouw op het gelijkvloers.
Te Koop Immo Helsen.
Zeer rustig en groen gelegen laagbouw op mooi breed 425, m perceel met drie slaapkamers, recente keuken en badkamer 2010, living met open haard, en garage voor één wagen. Deze praktische woning is uitzonderlijk rustig gelegen aan het eind van een doodlopende straat op een zuidgericht perceel van 1190 m en in e. Ruim 145 m drieslaapkamer appartement met brede gevel, langs de Leien in Antwerpen Zuid. inkomhal op carrara marmer. Ruim 145 m drieslaapkamer appartement met brede gevel, langs de Leien in Antwerpen Zuid. inkomhal op carrara marmer, grote Living in L-vorm54 m met haard en authentieke parketvloer. Eenvoudige keuken te vernieuwen, tussenwand met living kan verwijderd worden voor open keuken.
Koopwoningen, huurwoningen, makelaars meer: Huislijn.nl.
Nieuwste aanbod koop Nieuwste aanbod huur Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. Don't' worry be happy! Vind jouw woonplezier op Huislijn.nl.

Contacteer ons