Meer resultaten voor woning te koop antwerpen

woning te koop antwerpen
Renoveren huis antwerpen Trovit.
century21.be 4 dagen geleden. Huis te koop in Antwerpen Borgerhout Ander Huis. 2140, Borgerhout, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Op te knappen woning te koop nabij het Moorkensplein. Als u op zoek bent naar een leuke woning die u kan renoveren en is de nabijheid van.
Huis te koop in Antwerpen hebbes.
Zoek je nieuwe woning via Reistijd! Zoeken op Reistijd. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand. 4 slpk Kortrijkstraat 2140 Antwerpen Borgerhout. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand. 2 slpk Veldstraat 2450 Meerhout.
Een woning kopen Woonhaven Antwerpen.
In sommige nieuwbouwprojecten bouwen we woningen die bestemd zijn voor verkoop. Zo willen we goede en betaalbare woningen aanbieden. Als je een woning bij ons wilt kopen, zijn er wel een aantal voorwaarden. Vooral je inkomen is belangrijk. Je moet ook verschillende documenten ondertekenen en binnenbrengen als je een woning wilt kopen. We hebben niet overal woningen te koop. In ons overzicht zie je waar er sociale koopwoningen zijn of zullen komen. Voor elke postcode is er een zogenaamd register. Je kan je inschrijven voor één of meerdere registers. Hoe jij je moet inschrijven leggen we duidelijk uit. De VMSW heeft een website met specifieke informatie over de Vlaamse woonlening. Daar vind je meer informatie over de mogelijkheden die er zijn. Goedkope leningen worden ook aangeboden door Arro Antwerpen.
Woning te koop Deurne Antwerpen.
Woning te koop. Eikblokstraat 39, 2100 Deurne Antwerpen. Zeer RUIME gezinswoonst aan het RIVIERENHOF! Deze ruime 185 m2 rijwoonst biedt plaats aan grote gezinnen! De woonst kan gemakkelijk over 4 slaapkamers beschikken of eventueel op het gelijkvloers voorzien worden van een extra aparte woongelegenheid.
Provincie Antwerpen Koopwoningen België 2dehands.be.
vandaag 0512: Antwerpen. Commercieel te koop in Zoersel, 4 slpks. ERA Immo Noord. Bent u op zoek naar een ruime woning waar u wonen en werken kan combineren en daarenboven gelegen is op een centrale locatie met vrij zicht ov.
Te Koop Hans Immo.
Te renoveren 3 slpks. appartement van 75m op de 12de verdieping in een gebouw van 15 hoog. Indelinginkomhal: op stenen vloer. Woonkamer van 29m op parket. Gesloten keuken van 8m op stenen vloer. 3 slaapkamers van 14m 7m en 7 m op parket. Badkamer van 32m, op stenen vloer met ligbad. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK. Deze perfect onderhouden woning is rustig gelegen nabij natuurdomein Het Broek in Blaasveld. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK. Deze perfect onderhouden woning is rustig gelegen nabij natuurdomein Het Broek in Blaasveld. Op het gelijkvloers vinden we een inkom, living met aangename eetkamer, keuken, toilet, cv/bergruimte en een aangebouwde verande. In de grote NO georienteerde tuin is het aangenaam vertoeven. Op de eer. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK! Appartement van 75m met 2 slaapkamers op de 2de verdieping in een gebouw van 6 hoog met lif. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK! Appartement van 75m met 2 slaapkamers op de 2de verdieping in een gebouw van 6 hoog met lift en op een Topligging in het Oude Stadscentrum van Antwerpen.
Huizen te koop in provincie Antwerpen Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. c
Appartement te koop in provincie Antwerpen. Huis te koop in provincie Antwerpen. Garage te koop in provincie Antwerpen. Grond te koop in provincie Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Antwerpen. Kot/kamer te koop in provincie Antwerpen. Nieuwbouwproject te koop in provincie Antwerpen.
Sotheby's' mikt op Antwerpen Immo Trends.be.
We zullen, net als in Brussel, proberen daar onze plek te vinden. Er staan nu meer dan 400 eigendommen van meer dan 1 miljoen euro te koop." Wat zijn de grootste verschillen tussen de Brusselse en de Antwerpse markt? De" prijzen liggen in Antwerpen 15 tot 20 procent lager dan in Brussel.
Te koop Immodome Woningen met Persoonlijkheid.
2018 Antwerpen België. Antoon Van Dyckstraat 76. 96 m 2. Te renoveren studio met charme. 1 Aantal badkamers parking aanwezig. 2018 Antwerpen België. Antoon Van Dyckstraat 76. 34 m 2. Seventies woning in natuurgebied. 4 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers parking aanwezig Tuin aanwezig Terras aanwezig.

Contacteer ons