Op zoek naar woning te koop antwerpen?

woning te koop antwerpen
Huis kopen in Antwerpen-Centrum.
België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum, Antwerpen. Saved to watch list. Removed from watch list. Authentiek Stadspaleis midden in het centrum. België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum. Saved to watch list. Removed from watch list. Prachtige meesterwoning met tuin. België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum. Saved to watch list. Removed from watch list. Uniek 15 eeuws stadspaleis. België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum, Antwerpen. Saved to watch list. Removed from watch list. Meesterwoning met commerciële mogelijkheden. België, Antwerpen, Antwerpen-Centrum, Antwerpen. Sint Katelijne Waver 6. Brussel omstreken 79. Province of Liège 27. Vlaams Brabant 19. Zet een huis te koop.
Te koop Rodenburgh Immobiliën.
Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod. Schrijf u in. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV België BIV 503.485 510852. Ondernemingsnummer BTW-BE 0807.791.551. 32 03 653 30 03. Cottage villas te koop in België. Exclusieve villas met parktuin. Makelaars in Noord België. Manoir villa te koop. U wenst te verkopen? Immokantoor in Noord België. Luxe immo te koop in Brasschaat. Luxe immo te koop in Noord België.
Te Koop Residentieel of Commercieel Vastgoed 03.
Toggle navigation te koop. schrijf je in. Toon filter Sluit filter. Antwerpen Ekeren 2180. Antwerpen Merksem 2170. Stabroek Hoevenen 2940. Sorteer op: prijs type datum gemeente. Recent gebouwde opbrengsteigendom met 3 verhuurde appartementen te Stabroek. Grondoppervlakte: 437 m. Dakappartement met 2 slaapkamers en terras van 53 m! Appartement met 3 slaapkamers, terras, tuin en 3 garageboxen. Grondoppervlakte: 356 m. Ruime instapklare woning in het centrum van Kontich.
347 huizen te koop Antwerpen nu op Immovlan.
Te renoveren eensgezinswoning op een absolute toplocatie op het Antwerpse zuid in de nabije omgeving van Nationalestraat, Vlaamse en Waalse Kaai. Het pand is momenteel ingedeeld in vier studio's. Huis te koop. Droom je van je eigen plekje op een toplocatie in Antwerpen mét alle moderne comfort en luxe, dan is dit huisje zeker een voltreffer. De woning is gelegen in een rustige straat in de gezellige wijk Si. Huis gemengd gebruik te koop. Karaktervolle en polyvalente herenwoning gelegen in Antwerpen centrum met diverse mogelijkheden. Tal van karaktervolle en authentieke elementen zoals hoge plafonds, houten en marmeren vloeren, schouwe. Herenhuis te koop. Gelegen op een centrale laan, burgerhuis in neorococostijl naar een ontwerp door architect Florent Verbraeken uit 1911 met een bewoonbare oppervlakte van 405 m en een terras van 50 m. Herenhuis te koop. Vlakbij de Scheldekaaien en het oud historisch centrum, elegante gerenoveerde en gerestaureerde statige meesterwoning uit de 19de eeuw. Het voormalige theaterhuis de zwarte" komedie biedt 650m bew. Huis te koop. De grondplannen en EPC's' zijn terug te vinden bij de downloads. Het betreft hier een volledig gerenoveerde en naar waarde gerestaureerde ism DMT architecten, statige meesterwoning uit de 19de eeuw c.
Huis of woning te koop in Antwerpen? Verkoop vastgoed zonder vastgoedmakelaar in Antwerpen!
Nieuwe Partner voor provincie Antwerpen 04 Nov 2018. Nieuwe smart app waarmee u uw huis snel en eenvoudig kunt verkopen 10 Dec 2016. Nieuwe financiering voor aankoop 07 Dec 2016. Huis te koop zetten. Woning te koop. KEEP IN TOUCH. Huis of woning te koop?
Coga Te Koop aanbod.
Huis te Antwerpen Ekeren. Verzorgde en goed onderhouden rijwoning in het centrum van Mariaburg. Centraal gelegen op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. De woning werd origineel opgericht in 1910 maar in 1989 is de voorgevel vernieuwd samen met de volledige achterbouw op het gelijkvloers.
Te koop luxe huizen in In de provincie Antwerpen Exclusief ontroerend goed In de provincie Antwerpen LuxuryEstate.com.
38 resultaten voor: Te koop luxe huizen in In de provincie Antwerpen Exclusief ontroerend goed In de provincie Antwerpen. Aanverwante advertenties in Antwerpen. Luxe huizen te-huur Makelaar voor de exclusieve markt. Stadswoning in Antwerpen, Vlaams Gewest. 649 m 5. Vlakbij de Scheldekaaien en het oud historisch centrum, elegante gerenoveerde en gerestaureerde statige meesterwoning uit de 19de eeuw. Het voormalige theaterhuis de zwarte. Gepresenteerd door Talia Werner. Vrijstaand huis in Kapellen, Antwerpen.
Nieuw Zuid Schelde 21: assistentiewoningen met Scheldezicht.
De informatie op deze website is geen aanbod en evenmin een uitnodiging tot aankoop. TRIPLE LIVING kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van haar website. Copyright Nieuwzuid Antwerpen Privacy Cookie policy. Bij het verdersurfen op deze website aanvaardt u cookies.
Immo Trends.
Geen enkel groot vastgoedproject ontsnapt nog aan beroepsprocedure bij Raad van State. De meeste grote vastgoedprojecten krijgen af te rekenen met een beroep dat bij de Raad van State is ingediend. En dat heeft meerdere. Hoe weet je wat je zaak waard is? Trends Information Services. Als particulier heb je meestal een behoorlijk helder beeld van je vermogen. Wat je onderneming waard is, valt veel moeilijker. Uw vastgoedmakelaar digitaliseert. Binnenkort krijgt u van uw vastgoedmakelaar niet alleen de sleutel van uw nieuwe woonst, maar geeft hij u ook een digitale sleutel. In Brussel overspoelen investeerders de vastgoedmarkt. Xavier Attout We zien in Brussel een forse daling van het aantal eigenaren die zelf in hun woning. Antwerpse woningmarkt schippert tussen overaanbod en oververhitting. Laurenz Verledens Antwerpen groeit in de hoogte en in de breedte.

Contacteer ons