Zoeken naar penthouse antwerpen

penthouse antwerpen
Penthouse, Antwerpen Architecte Anne-Sophie Van Eupen Bernaerts.
zaterdag op afspraak. Penthouse, Antwerpen Architecte Anne-Sophie Van Eupen. Ingetogen, natuurlijke materialen voor een warme serene sfeer. Uniformiteit en elegante soberheid staan centraal in dit project. Linnen gordijnen in een zware kwaliteit vormen de rode draad doorheen de ganse woning.
Nieuwbouwproject Leopold in Antwerpen Immpact Karaat.
Geniet van de prachtige binnentuin. Onze ruime stadswoningen liggen midden in het groen. Uw kinderen spelen veilig voor de deur. De penthouses met prachtige dakterrassen bieden een weids zicht. Bent u op zoek naar meer informatie? 03 285 95 00.
Huis/Appartement in Antwerpen Fuths Penthouse trivago.be. trivago. trivago. trivago.
Over Fuths Penthouse. Keuken / Kitchenette. Balkon / Terras. Tv / entertainment. Gratis wifi in de lobby. PC met internet. Wifi in de lobby. Badkamer met douche. Gratis wifi in de kamers. Keuken / Kitchenette. Wifi in kamer. Aankomst / Vertrek. Bezoekers van dit hotel waren ook geïnteresseerd in. Hotel Mercure Antwerp City Centre vanaf 75. Hotel Astoria vanaf 64. Hotel Hotel Le Tissu vanaf 143. Hotel Coco-Mat Residence vanaf 103. Hotel Lindner WTC Hotel City Lounge Antwerp vanaf 90. Hotel Hyllit Hotel vanaf 109. Meer Top Hotels. Rafael Residence Apartment. Eden Antwerp by Sheetz hotels. Apartments Suites In Antwerp. Antwerp City Hotel. Luxury Park Apartments. Alle hotels in Antwerpen.
26, miljoen euro om hier te wonen Antwerpen Regio HLN.
Immpact/RV Het penthouse heeft drie terrassen, met een prachtig uitzicht op de kathedraal. ANTWERPEN In de Theaterbuurt, tussen het Theaterplein en de Botanische Tuin, ligt vanaf mei het duurste penthouse van de binnenstad. 350 vierkante meter woonoppervlakte, 180 vierkante meter terras, drie badkamers, vier slaapkamers, een zwembad en hamam.
Penthouses te koop in Antwerpen 2018 Immovlan.be.
Er werd een e-mail verstuurd naar het adres om te bevestigen dat u wel degelijk de eigenaar ervan bent. Gelieve na ontvangst de instructies te volgen om uw registratie te voltooien. Plaats een zoekertje. Immovlan code 8 karakters van de code. Huizen te koop. Appartementen te koop. Grond te koop. Bedrijfsvastgoed te koop. Garages te koop. Huizen te huur. Appartementen te huur.
Pand niet beschikbaar Hillewaere.
Dit pand is niet meer beschikbaar. Penthouse te Antwerpen. Penthouse te Antwerpen. Bewoonbare opp: 426 m. Bekijk hieronder ons actuele aanbod. Te koop 823 Te huur 125. In de buurt. Appartement te Antwerpen. Appartement te Antwerpen. Bewoonbare opp: 94 m.
Penthouse te koop in Antwerpen PROVAS Rijnkaai.
Toggle navigation Home. Rijnkaai 26 bus 4 2000 Antwerpen. toon op kaart. PENTHOUSE MET DAKTERRASSEN EN PANORAMISCHE SCHELDEZICHTEN. Luxueuze pieds-dans-leau penthouse met spectaculair zicht op de Schelde én de beide Scheldebochten. Werkelijk om de hoek van alle hotspots van het Eilandje.
Te koop penthouse in Antwerpen Trovit.
Penthouse in Antwerpen. 2060, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Luxueuze nieuwbouw penthouse van ca 88m met 3 slpks. En groot Z terras gelegen op de 4de verdieping in een gebouw van 4 hoog met lift. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van penthouse antwerpen.
Boom van 8 meter op duurste penthouse van Antwerpen Made in Antwerpen.
Dat was een teken van: ok, we gaan even feesten, een pint drinken. Die traditie in Antwerpen in de bouw was wat weggedeemsterd en herstellen we nu in ere! Duurste penthouse in historische binnenstad. Tussen de Bourlaschouwburg, het Theaterplein en De Botaniek, komt straks de duurste penthouse van Antwerpen.

Contacteer ons