Zoeken naar penthouse antwerpen

penthouse antwerpen
Penthouse te koop in Antwerpen PROVAS Rijnkaai.
Rijnkaai 26 bus 4 2000 Antwerpen. toon op kaart. PENTHOUSE MET DAKTERRASSEN EN PANORAMISCHE SCHELDEZICHTEN. Luxueuze pieds-dans-leau penthouse met spectaculair zicht op de Schelde én de beide Scheldebochten. Werkelijk om de hoek van alle hotspots van het Eilandje. Voor de afwerking werden enkel hoogwaardige materialen gebruikt zoals doorlopende parketvloeren in Wengé en details in bruine marmer. Bovendien maakt deze penthouse deel uit van een volledige vernieuwbouwrealisatie.
Nieuwbouwproject Leopold in Antwerpen Immpact Karaat.
Geniet van de prachtige binnentuin. Onze ruime stadswoningen liggen midden in het groen. Uw kinderen spelen veilig voor de deur. De penthouses met prachtige dakterrassen bieden een weids zicht. Bent u op zoek naar meer informatie? 03 285 95 00.
Luxe penthouse in Antwerpen city. Lofts te Huur in Antwerpen, Flemish Region, België.
Luxe penthouse in Antwerpen city. Luxe penthouse in Antwerpen city. 6 gasten 2 slaapkamers 2 bedden 2 badkamers. Dit is een van de weinig accommodaties in de omgeving die over deze voorziening beschikt. Ons gloednieuwe penthouse biedt alles wat u wilt.
Penthouse te koop Antwerpen Koopjeskrant.be.
Penthouse te koop Antwerpen 7 zoekertjes. Toon op kaart. Antwerpen, dakappartement, rijwoning. appartement, rijwoning, opp. 38787 m, bew. 5215 m, 1 slaapkamer, verwarming met mazout, EPC 487 kWh/m 2. Deurne Antwerpen, dakappartement. 90.000 Deurne Antwerpen. Berchem Antwerpen, dakappartement. 55 m, 1 slaapkamer.
SeniorenNet.nl de startpagina voor Nederlandse senioren: de actieve 50-plussers.
In Internet Explorer kun je, als je een bepaalde pagina op het scherm hebt, de optie MAIL op de werkbalk kiezen. In dit menu kun je aangeven of je de pagina zelf wilt verzenden, of alleen het adres van de pagina, de zogenaamde Koppeling.
Appartement Antwerp Penthouse België Antwerpen Booking.com.
Appartement Antwerp Penthouse. Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in musea, sfeer en cafés Controleer locatie Charlottalei 72, Antwerpen Centrum, 2018 Antwerpen, België Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in musea, sfeer en cafés Controleer locatie Geweldige locatie toon kaart.

Penthouse te huur 1.650. Kolveniersstraat 9 3.10 2000 Antwerpen 2 2 135 m 190 m 55 m. Gemeubelde penthouse met groot zonnig terras en veel lichtinval gelegen in het centrum van Antwerpen nabij de Meir, Hopland uiterst rustig en achterin gelegen.
Wellimmo Antwerpen, Penthouse Penthouse 87 m 15 m terras.
32 3 234 30 04. Penthouse 87 m 15 m terras. Penthouse voor 316.000. Vestingstraat 64/7.01, 2018 Antwerpen. Bekijk op kaart. 8870m, 2 woonopp. 357m 2 grondopp. Strakke penthouse met een oppervlakte van 87 m en 15 m aan terrassen gelegen op de zevende verdieping.
26, miljoen euro om hier te wonen Antwerpen Regio HLN.
Immpact/RV Het penthouse heeft drie terrassen, met een prachtig uitzicht op de kathedraal. ANTWERPEN In de Theaterbuurt, tussen het Theaterplein en de Botanische Tuin, ligt vanaf mei het duurste penthouse van de binnenstad. 350 vierkante meter woonoppervlakte, 180 vierkante meter terras, drie badkamers, vier slaapkamers, een zwembad en hamam.

Contacteer ons