Op zoek naar magazijn te koop antwerpen?

magazijn te koop antwerpen
Magazijn te koop antwerpen Immo 2dehands.be.
Te koop zeer centraal gelegen polyvalente grond/magazijn, thans vergund als opslagplaats wagens te Brialmontlei 57-63, voormalige AVIS-site. vandaag 1435: Antwerpen. Centrum Antwerpen Magazijn Staanplaatsen 863m. Te koop zeer centraal gelegen polyvalente grond/magazijn, thans vergund als opslagplaats wagens te Brialmontlei 57-63, voormalige AVIS-site.
Overzicht van al onze panden.
Dit multifunctioneel complex is gelegen aan de A12 Antwerpen Brussel. Antwerpen, Kantoor kopen in de haven van Antwerpen Ref KK003. Een prachtig kantoor op de eerste verdieping met een totale oppervlakte van ca. Bornem: woning met magazijn te koop Ref KM103.
industrieel te koop Antwerpen immo proxio.
Carwash/opslagplaats/terrein voor handelspand of project te koop op een absolute toplocatie te Wilrijk Antwerpen. Het terrein is gelegen langs. Magazijn te koop in Puurs Magazijn te koop in Puurs. Prijs op aanvraag 0. Rijksweg 67, Puurs, ref. Magazijn Met Woonst te koop in Turnhout Magazijn Met Woonst te koop in Turnhout.
Magazijn Atelier te koop in de provincie van Antwerpen Immovlan.be.
Meer informatie vindt u in onze Help-pagina's. Magazijn Atelier te koop in de provincie van Antwerpen. Zoek per gemeente. Op Immovlan.be vindt u vandaag 8815 Magazijn Atelieren te koop in Antwerpen. Deze panden zouden perfect met uw wensen moeten overeenkomen.
Magazijn Atelier in openbare verkoop in de provincie van Antwerpen Immovlan.be.
Deze panden zouden perfect met uw wensen moeten overeenkomen. Indien u iets anders wenst, kan u altijd ons volledig immobiliënaanbod te koop en te huur in heel België op deze site vinden. Klik onderaan op wat u precies zoekt binnen de Magazijn Atelieren in openbare verkoop in Antwerpen, gebruik onze dynamische zoekmotor, en vind het pand van uw dromen dankzij de Belgische Immo site Immovlan.be.
Gemengd gebouw te koop te DEURNE 2100 Hans Immo.
Gemengd gebouw te DEURNE 2100. Foto 1 van 30. Meer informatie aanvragen. Ideale woning voor zelfstandige bestaande uit magazijn van 240m met ruime woning boven met 4 à 5 slaapkamers. Indeling: Zeer ruim magazijn van 240m, toegankelijk via de linkse sectionaalpoort.
Te Koop CC IMMO bvba.
Magazijn is ca 30m. MAGAZIJN TE KOOP: Magazijn opslagruimte ca 900m Hoogte in magazijn ca 6m. Doorrij hoogte 4 m. Magazijn is ca 30m op 30m. Geen palen in magazijn zelf, mooie open ruimte. Doorgang enkel mogelijk voor camionettes, geen grote vrachtwagens. Automatische poort afstandbediening. CCimmo breidt uit en zoekt partner o. Sint-Antoniusstraat 2, 2000 ANTWERPEN.
Magazijn te huur Antwerpen.
Te koop / te huur. Magazijnen te huur in Antwerpen. panden in portefeuille. Magazijnen te huur in de haven van Antwerpen. Magazijn met kantoor te huur in Merksem. Magazijnen te huur in bedrijvencentrum Aquapolis in Schoten. Recent kantoor en magazijn te huur te Kruibeke.
Bedrijfsvastgoed Antwerpen AXIMAS Kantoren, magazijnen winkels te huur / te koop."
Tot 656 m kantoorruimte te koop in de diamantwijk zeer dichtbij het centraal station in Antwerpen. Distributiecentrum te koop huur in Antwerpen Willebroek. Logistieke bedrijfsruimte te huur koop, tot 100.000 m magazijn, loodsen opslag voor distributiecentrum in Willebroek bij de A12 Brussel-Antwerpen.

Contacteer ons