Meer resultaten voor magazijn te koop antwerpen

magazijn te koop antwerpen
Te Koop Vastgoed Chase.
2020 ANTWERPEN RUIM APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS, KELDER EN AUTOSTAANPLAATS GELEGEN OP DE NEGENDE VERDIEPING VAN. 2020 ANTWERPEN RUIM APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS, KELDER EN AUTOSTAANPLAATS GELEGEN OP DE NEGENDE VERDIEPING VAN VERZORGD GEBOUW EPC 154 kWh/m Indeling als volgt: inkomhal op tegel met bergkasten leefruimte op laminaat met mooi panoramisch zicht halfopen, geïnstalleerde keuken ruime berging mat aan. HOBOKEN TE MODERNISEREN GELIJKVLOERSAPPARTEMENT MET 1 SLPK EN TUIN GUNSTIG GELEGEN IN DOODLOPENDE STRAAT IN AANGENAM.
Bedrijfsvastgoed te koop in Antwerpen. 228 bedrijfsvastgoeden nu op Immovlan.
Er heeft zich een fout voorgedaan. Heeft u een account als professional nodig? Uw e-mailadres is vereist. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Inloggen met je Facebook account. Inloggen met je Google account. Gebruikersnaam / E-mail. Hou me ingelogd. Inloggen met je Facebook account. Inloggen met je Google account. Klik hier voor uw gratis account. Gebruikersnaam / E-mail. Hou me ingelogd. Een account als professional aanvragen. Er is een e-mail verzonden naar met een link om uw account te bevestigen. Om een account op Immovlan te gebruiken, moet onze politiek ter bescherming van de privacy geaccepteerd worden. Bedrijfsvastgoed te koop. Bedrijfsvastgoed te koop in Antwerpen.
Aanbod Janssen en Janssen.
Bent u zeker dat u uw huidige regio wil wissen? Over te nemen. 0 GESELECTEERDE GEMEENTEN Cirkel Straal 0 km Veelhoek van 0 km 2. Geen overeenkomstige regio's' gevonden. Kantoren en magazijnen. Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht.
Panden CD-Vastgoed.
Tel: 32 03 369 23 23. CD-Vastgoed CD-Vastgoed is een makelaarskantoor met een jarenlange expertise in bedrijfsvastgoed en met een uitstekende reputatie. Te koop / te huur. You are here. Home Te koop / te huur. Of zoek op ref.
Bedrijfsvastgoed Antwerpen Kantoren, Opslag Winkels te huur koop Aximas.com."
Kantoor verhuur in Mechelen Campus. 640 m kantoren te huur in Mechelen-Noord, uitstekende verbinding aan de E19 Antwerpen-Brussel. Distributiecentrum te koop huur in Antwerpen Willebroek. Logistieke bedrijfsruimte te huur koop, tot 100.000 m magazijn, loodsen opslag voor distributiecentrum in Willebroek bij de A12 Brussel-Antwerpen.
Advertenties Te Koop.
Mits renovatie wordt dit een ZEER GROTE woning of een DEGELIJKE OPBRENGSTEIGENDOM. Het magazijn is 72 m2 groot, De toegangspoort is voldoende hoog voor een camionette. In de tuin bevindt zich nog een aparte werkplaats. Op het eerste en het tweede verdiep bevindt zich een appartement van 72 m2. Deze zijn elk voorzien van een living, slaapkamer mogelijks 2. Dit op te frissen appartement is gelegen in de prestigieuze Bosmanslei te Antwerpen.
Bedrijfsgebouwen, magazijnen, te koop provincie Antwerpen Belgi├ź immo proxio.
Magazijn te koop in Aartselaar. Kapellestraat 86, Aartselaar, ref. Achter Kapellestraat 86 ligt een garagecomplex bereikbaar via automatische poort aan de straatzijde. Hier tref je een gebouw met inkomdeur en raam. Gebouw te koop in Antwerpen 2000. Steenbergstraat 36, Antwerpen 2000, ref.
Te koop habicom.
Dit aangenaam en energiezuinig appartement met inpandige staanplaats vinden we terug in een zeer goed onderhouden appartementsgebouw langs de gegeerde Jan Van Rijswijcklaan in de Expowijk in Antwerpen. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping, waar u geniet van een prachtig groen uitzicht over. 90 m 2. 127 m 2. MECHELSESTEENWEG 7 13 MORTSEL. Zoekt u een ruim en instapklaar appartement op een top locatie in Mortsel? Kom dan zeker kijken en laat jezelf charmeren! Op wandelafstand van het centrum van Mortsel, vinden we dit prachtig gerenoveerde appartement met 3 slaapkamers in een verzorgd gebouw! Met tal van restaurants, supermarkten., 127 m 2. LIERSESTEENWEG 121 MORTSEL. Uitzonderlijk ruim magazijn met tuin en berging. De inrit hoogte 293, m en breedte: 449, m op de gelijkvloerse verdieping geeft ons via de sectionale poort, toegang tot het zeer ruime magazijn /-400m! Naast de aanwezigheid van een apart toilet en een kitchenette, geeft het magazijn. LIERSESTEENWEG 121 MORTSEL. Opzoek naar een interessante investering op een goede locatie te Mortsel?
Troostwijk.

Contacteer ons