Meer resultaten voor huizen te koop

huizen te koop
Te koop Vastgoed Bulteel. Huizen, appartementen, gronden, garages te koop in regio van Belsele, Sint-Niklaas Vastgoed Bulteel.
Te koop Stekene. Te koop Waasmunster. Te koop Sint-Niklaas. Te koop Waasmunster. Te koop Belsele. Te koop Sinaai-Waas. Te koop Waasmunster. Te koop Sint-Niklaas. Te koop Sint-Niklaas. Te koop Sint-Niklaas. Te koop Sint-Niklaas. Te koop Tielrode. Te koop Lokeren. Te koop Sint-Niklaas.
Huizen en Villa's' te Koop in provincie Antwerpen Heylen Vastgoed.
Deurne 03 376 46 40. Antwerpen 03 260 46 66. Mechelen 015 79 46 46. Heist-o/d-Berg 014 39 19 10. Ekeren 03 303 71 33. Mortsel 03 304 72 30. Woningen te koop. prijs op aanvraag. Voeg toe aan favorieten.
IMMOSCOOP Immo te koop en te huur huis appartement.
Ontvang de laatste nieuwe panden van je gewenste omgeving in jouw persoonlijke mailbox. Zoeken met de Immoscoop app. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app heb je altijd toegang tot alle koop, huur en nieuwbouwwoningen op IMMOSCOOP.
Te Koop Rosini Vastgoed en Advies.
Professionelen hebben de woning met veel. Door afgewerkte huizen als deze, wordt klussen bij wijze van spreken overbodig. Professionelen hebben de woning met veel toewijding en vakkennis in de periode van 2010 tot 2019 omgetoverd tot een juweeltje. Je rijdt hier met de auto langs de achterkant via een geasfalteerde weg de garage binnen en gebruikt daarvoor je. Voor een betaalbare som koopt u hier een open bebouwing met voldoende grond, losstaande garage en uitbreidingsmogelijkhe. Voor een betaalbare som koopt u hier een open bebouwing met voldoende grond, losstaande garage en uitbreidingsmogelijkheden. Met meer dan 11 are grond, ligt het perceel op wandelafstand van het dorpscentrum van Schriek Heist-op-den-Berg en op fietsafstand van de centra van Keerbergen en Putte. De huidige eigenaars he. Voor nauwelijks meer dan de prijs van de onderliggende bouwgrond, koopt u hier een recent geïsoleerde, gelijkvloerse wo. Voor nauwelijks meer dan de prijs van de onderliggende bouwgrond, koopt u hier een recent geïsoleerde, gelijkvloerse woning. In de buurt Feeënstraat worden kleine bouwgronden van 3 are te koop aangeboden tegen prijzen boven de 500 euro per vierkante meter.
Exclusieve huizen en villa's' te koop in Knokke Immo Brown.
Nieuwbouw woning te koop te Knokke met 2 slaapkamers, zonnig dakterras en open zicht, gelegen nabij het Oosthoekplein en op wandelafstand van het Zwin. Perceeloppervlakte 43 m. Voeg toe aan mijn selectie. Exclusief te koop bij Immo Brown: Ruime bel-étage woning te koop nabij de Put Van Cloedt.
Home Immo Vercruysse.
Zoek in ons aanbod. Te koop Te huur. Welkom bij IMMO VERCRUYSSE. Ruim 25 jaar is Immo Vercruysse de referentie voor verkoop verhuur van vastgoed in Evergem en omstreken! Met meer dan 10.000 bezoekers per maand op onze website en een uitgebreid klantenbestand vinden we de juiste kandidaat koper/huurder voor uw pand.
Vastgoed te koop in de Kempen Buyens.
Bouwgrond voor open bebouwing lot 29, met een oppervlakte van 529 m, een straatbreedte van 23 meter en met zuid-oriëntatie, gelegen in de nieuwe verkaveling Rusven. U wil verkopen? Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u nu in. 014 23 33 33. 014 32 08 80. Woningen te koop. Appartementen te koop. Gronden te koop. Kantoren te koop. Handel-kantoor te koop. Garages te koop. Woningen te huur.
Huis te koop Bostoen. Cross icon. Nature icon.
Over bostoen group. Zelf grond of pand te koop? Over bostoen group. Zelf grond of pand te koop? Vind mijn woning. Prijs van 0 tot 695000. menu nl fr zoek. Prijs van 0 tot 695000. Filteren Toon resultaten. xml version1.0" encodingutf-8?
Aanbod te koop.
Instapklaar appartement met garagebox in hartje Brasschaat. Brasschaat Augustijnslei 43. Te renoveren herenhuis in centrum Brasschaat. Merksem Lambrechtshoekenlaan 270 / 3. Riant 3-slp appartement met terrassen. In de kijker. Wuustwezel Tereik 29 lot4b. Perceel bouwgrond met uniek uitzicht. Wuustwezel Tereik 29 lot4a.

Contacteer ons