Zoeken naar huis te koop gent

huis te koop gent
Huis te koop in Gent Axel Lenaerts makelaars.
Huis te koop Brugse Poort. Huis te koop Gent Zuid. Huis te koop Gent Coupure. Huis te koop UZ Gent. Huis te koop Gent Dampoort. Huis te koop Gent Sint-Pietersstation. Huis te koop Gent centrum. Huis te koop historisch centrum.
Kensington immo gent gent immo immobilien gent appartement huren gent huis kopen gent Kensington bemiddelt professioneel bij de verkoop en verhuring van kwaliteitsvol onroerend goed. Yves Lenaerts en
Actief sedert 1987 onder de naam Kensington. Kenneth LENAERTS Immobiliënmakelaar. Lid Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars B.I.V. Master International Business HULT San Francisco, USA. Master Europese Studies Universiteit Gent. Actief sedert 2016. immo gent immobilien gent appartement huren gent huis kopen gent.
Huizen te koop in 9000 Gent Immovlan.be.
Plaats een zoekertje. Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur.
Immobiliën Crevits Woningen.
Deze stijlvolle, ruime en recente landelijke villa is rustig gelegen in een uiterst residentiële omgeving te Gentbrugge op een Zuidgericht. Verkocht Deze ruime, lichtrijke en goed onderhouden villa met dubbele garage en mooi aangelegde tuin Zuidwest georiënteerd is gelegen o. Verkocht Stijlvol gerenoveerd 2014 interbellum burgerhuis gelegen in de kuip van Gent omgeving Coupure. Het huis is rechtmatig opgedeeld.
TREVI GENT Vastgoedkantoor Verkopen, Verhuren, Syndicus, Beheer.
Welkom op de site van TREVI Gent! Nooit meer tobben over achterstallige huur. Trevi rentmeester Vlaanderen, Kay Verhe, neemt het woord. Een verzekering kan soelaas bieden als huurders niet betalen of een woning beschadigen. Een overzicht van het beperkte aanbod. Lees het artikel. Lagere registratietaks vanaf 1 juni. De kogel is door de kerk: Vanaf 1 juni geldt een enkelvoudig tarief van 7 procent, met een extra korting voor bescheiden woningen. Lees het artikel uit De" Standaard." Denkt u eraan om uw woning te verkopen? Het verkopen van uw eigendom lijkt gemakkelijk maar vergt veel tijd en moeite. Daarom, laat u bijstaan door een professional! Eigenaar zonder zorgen. Ons het rentmeesterschap toevertrouwen is een prioriteit! Vraag een offerte. TIJD VOOR CORRECTIES! Lees hier het persbericht. U wenst van Syndicus te veranderen? Ontdek de verschillende beheerdiensten van de mede-eigendommen bij TREVI. Eigendommen te koop en te huur. Appartementen beheerd in mede-eigendom. Eenheden in privatief beheer. Copyright 2016 TREVI. Een huis of appartement kopen.
huis te koop in Gent incl. deelgemeentes immo proxio.
269.500 269500 te koop Immo Proxio. 9000 Gent, Nieuwhof 17, ref. 1711843 Huis met 4 slaapkamers. Zeer gezellig huis in de stad met terras en vier ruime slaapkamers op wandelafstand van het centrum van GENT vlakaan de vele buurtwinkels bakkers, sl.
AANBOD Cannoodt.
Appartement te koop Gent. Huis te koop Oostakker. Huis te koop Gent. Huis te koop Gent. Huis te koop Destelbergen. Commercieel pand te koop Gent. Huis te koop Sint-Amandseberg. Huis te koop Gent. Huis te koop Gent. Huis te koop Gent.
Te koop huis in Gent Trovit.
Realo 30 dagen geleden. Huis te koop in Gent 9000. 9000, Gent, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen. Wegens verhuis naar apartement verkopen we met spijt in het hart onze ideale, op te frissen starterswoning in Gent. De woning is gelegen in de.
Gent Koopwoningen België 2dehands.be.
26 juli 2018 0749: Gent. huis te koop in gent muide. HUISJE ZOEKT EIGENAARS Geen Immo Makelaars Vernieuwde arbeidswoning in het hartje van de Muide, op 5 minuten van DOK NOORD. 22 juli 2018 1325: Gent. Opbrengsteigendom handelszaak aparte woonst/duplex!

Contacteer ons